"YAPAY KIZLIK ZARI "birçok kişiye yardımcı olacagından eminim kızlar konuya gelin....

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
Bende bu gün buraya üye bir arkadaşım için araştırma yaparken buldum kızlar inşallah hepinize yardımcı olabilirim.

Yapay Kızlık Zarı Nasıl Kullanılır, Yerleştirilir?

Yapay zar kullanılmadan önce vajinal bölgenin kuru olmasına mutlaka dikkat etmeliyiz. Sitemizden siparişini verdiğiniz özel tampon ile genital bölgeyi kurulayarak bu işlemi gerçekleştirebiliriz. Daha sonra ürünün üzerinde yer alan gümüş renkli jelatini açıyoruz ve katlanmış şekilde yeni bir jelatin bizi karşılıyor. Katlanmış olan jelatini kesinlikle açmamalıyız.

Şeffaf renkli jelatinin bir tarafından kırmızı bir yoğunluk olduğunu göreceksiniz. Yoğun olan kızın rahime bakacak şekilde yani önce vajinaya girecek şekilde serçe parmağımız ile 3-4 santimetre içeriye doğru yerleştirmemiz yeterlidir.

Yerleştirme işlemi tamamlandıktan sonra yapay kızlık zarının hazır hale gelme süresi ortalama 20 dakika olarak belirlenmiştir. Belirtilen bu süre geçtikten sonra tek başımıza test edeceksek, elimiz ile kendimizi tatmin edip daha sonra parmak vasıtası ile iç kısıma müdahalede bulunabilirsiniz. Partner ile denenecek ise de ön sevişme süresinin akabinde müdahale edilip sonuç görülebilir.

Yapay Kızlık Zarı Kullanıldığımı Partnerim Anlar Mı?
Hayır. Gerdek gecesinde kullanacağız bu ürünü dışarıdan kimse anlamaz. Kullanım talimatlarına uyulduğu zaman dışarıya bakire kızdan geldiği gibi açık pembe kan renginde sıvı gelir. 3 yıllık klinik çalışmaları sonucunda piyasaya sürülmüş yöntemdir. Birebir aynı hissi verir ve partneriniz kesinlikle anlamaz.
Yapay Kızlık Zarını Kullanmadan Ne Kadar Süre Saklayabilirim?
Sizlere göndermiş olduğumuz yapay kızlık zarı, kutu içerisinde 2 adet olarak gelmektedir. 1. kızlık zarını kendiniz denemeniz ve tecrübe kazanmanız açısından kullanabilirsiniz. Gerdek gecesine ayırdığınız yapay kızlık zarını da oda sıcaklığında koşulu olmak şartıyla, cüzdanınızda, kitap arasında ve zarar görmeyecek yerlerde 5 yıl boyunca muhafaza edebilirsiniz..

Satın almak isteyenler bana özelden yazabilir burada bilgi paylaşmam doğru olmayacaktır ceza yemek istemiyorum veya google'dan araştırıp satın alabilirler.

Vajina daraltıcı kremde buldum isteyenlere yardımcı olurum.

Bir siteden alıntı yaptım yazıyı kızlar bu yüzden arada aksaklıklar olabilir kusuruma bakmayınız.

NOT

Özet Olarak Önemli Uyarılar
  • Sahte kızlık zarının dayanıklılık süresi 2 saat olarak belirtilmektedir. 20 dakikanın akabinde 120 dakika içerisinde cinsel ilişki yaşayabilirsiniz.
  • Tek başımıza test ederken bayandan az sıvı geleceğinden dolayı bekleme süresini 20 dakika yerine 60 dakikaya çıkartabilirsiniz.
  • Ön sevişme süresi ne kadar fazla tutulursa ürün o kadar iyi erime yapacak ve güzel sonuç verecektir.
  • Tampon kullanılması firmamız tarafından kesinlikle tavsiye edilmiştir.
  • Son 1 yıl içerisinde birden fazla ilişki olduysa daraltıcı krem kullanımı tavsiye edilmektedir.

Ticarete bak :KK70: İkiyüzlüler üçer beşer alırsınız bundan artık :KK70:

Ticarete bak :KK70: İkiyüzlüler üçer beşer alırsınız bundan artık :KK70:
Benim bir çıkarım yok burada bir arladaşım için araştırma yaparken net de ingilizce denk geldi araştırdım ve güzel sonjçlar verebilecegini düşündüm ve yardıma ihtiyacı olanlarla paylaşmak istedim.

Benim bir çıkarım yok burada bir arladaşım için araştırma yaparken net de ingilizce denk geldi araştırdım ve güzel sonjçlar verebilecegini düşündüm ve yardıma ihtiyacı olanlarla paylaşmak istedim.

Ben sana demedim.. Genel olarak böyle bir şeyin ticaretinin olması komik geldi o kadar..
Evet çok doğru düşünmüşsün sevgili yardımsever üye, burada kızlık zarıyla başı dertte, yardıma ihtiyacı olan çok üye var:)

Yani, aslinda basina kalkan ile evlenmemek lazim ama neyse,hayirlisi
Canım en iyi melekte olsa erkeklerin huyu belli olmaz bilemezsin kalkmicam der ama kalkarlar ben şahsen konuşuyorum benm bir sıkı tım yoktu temiz olduguma ragmen eşim e de söylemiştim bu durumu evlenmeden önce bana sarılıp çok agladı evlendikten 2 hafta geçti temiz çıkmama ragmen kıskançlık krizleri olsun güvensizlik olsun hatsafa vardı ifritaları kaçınılmaz oldu allahtan ailem durumu biliyordu ve eşimi sıkıştırdılar birdahada asla yapmadı 4 aylık evliyim .

Ben sana demedim.. Genel olarak böyle bir şeyin ticaretinin olması komik geldi o kadar..
Evet çok doğru düşünmüşsün sevgili yardımsever üye, burada kızlık zarıyla başı dertte, yardıma ihtiyacı olan çok üye var:)
Hm anladım tabi biraz komik gelebilir ama yaşamayan bilemiyor diyebiliriz canım. :)

Canım en iyi melekte olsa erkeklerin huyu belli olmaz bilemezsin kalkmicam der ama kalkarlar ben şahsen konuşuyorum benm bir sıkı tım yoktu temiz olduguma ragmen eşim e de söylemiştim bu durumu evlenmeden önce bana sarılıp çok agladı evlendikten 2 hafta geçti temiz çıkmama ragmen kıskançlık krizleri olsun güvensizlik olsun hatsafa vardı ifritaları kaçınılmaz oldu allahtan ailem durumu biliyordu ve eşimi sıkıştırdılar birdahada asla yapmadı 4 aylık evliyim .
Temiz çıkmak derken?

Yani, aslinda basina kalkan ile evlenmemek lazim ama neyse,hayirlisi
Eşim ve ben 5 vakit abdestli namazlı insanlarız Babam ' da imamdır evet ilginç bir durum ama hrkesin başına gelebiliyor canım insanların agzı torba degilki büzesin eşim biraz dengesiz konuşur o yüzden laynaklandı bu başa kalkma meselesi fakat artık yapmıyor boşanmakla tehdit ettim bana iftira atmaya kadar gelince babam 'da çeker alırım kızımı dedi ve sonuç olarak 4 aydır daha sorun yaşamadım çok iükür yaşamamda ben temiz çıktkm sonuçta inşallah yaşamam :)

Taciz yada tecavüz anlaşılabilir şeyler ama bunu erkek arkadaşın anlayışla karşılayabilir. İsteyerek olmuş birşey değil sonuçta
Erkek arkadaşım değil şuan o kişi eşim.
Anlayışla karşılayıp başa kalkmak çok kötğ bir durum heleki temiz çıkıyordun ke disi bpzuyor ve hayla neyin çabasındaydı anlayamıyorum.

X