• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapay çiçek tamamda, canlisi ?

tatlikedi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
3.855
1.110
448
Merhaba kizlar,

Tereddütte kaldim sizlere danismak istedim. Cumartesi günü dügünüm var ve ben 2 ay öncesinden yapay çiçegimi yaptirdim. Buraya kadar güzel hersey. Ama benim bildigim birde canli çiçek olmaz mi oglan tarafinin yaptiracagi? Aslinda gelinlik aksesuarlarini alirlar komple ama hadi dedim buketimi kendim begenip alayim. Sirf yapay çiçek olsunda istemiyorum, kararsiz kaldim, desem mi demesem mi oglan tarafina..

Sizlerde nasil olmustu? Iki çiçek kullanan var mi aranizda? Birde kendiniz mi yaptirdiniz?

Tesekkür ederim simdiden :16:
:nazar:

bnce 2 çiçek gereksiz olur nişan çiçeği gibi ekstradan dügünde çiçek olmazki , buketini bgnseydn onlar alsaydı böylece böyle bi sorun olmazdı bence

eger yapay çiçeğin dogala yakınsa fotograf çekimi için falan konusuorm gerek yok bi de gerçek çiçeğe..ama fotograflarda güzel çıksın fln istiosan bi tane gerçek çiçek yaptırabilirsin

bnce 2 çiçek gereksiz olur nişan çiçeği gibi ekstradan dügünde çiçek olmazki , buketini bgnseydn onlar alsaydı böylece böyle bi sorun olmazdı bence
Aslinda sorun onlarin alip almamasida degil, yapay cicegimi fotograf cekimleri için kullanmak ve sonrasinda evimde saklamak için istiyordum. Ama canliyada hevesim var :26:

eger yapay çiçeğin dogala yakınsa fotograf çekimi için falan konusuorm gerek yok bi de gerçek çiçeğe..ama fotograflarda güzel çıksın fln istiosan bi tane gerçek çiçek yaptırabilirsin
Malesef dogala hiç yakin degil, mor renkte yapay cicegim. yani öyle bi mor yok gerçekte heralde..

Sizlerde nasıl olur bilmemde,bence tek cicek yeterli... Yani bide sade bisey degilse yeterlidir yok illa canlıda olsun dıyorsanız kendiniz yaptırın
Galiba yaptiricam canlinin yeri baska yinede :44:

Tesekkür ederim cevaplariniz için :16:

ben iki tane düşünüyorum çünkü bir tanesini düğün-nikah çıkışı arkadaşlarıma atıcam diğerinide kendi büfemde saklıcam..

Back