Yapabileceğim mesleği bilmiyorum

skandal1

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
29
0
16
İstanbul
Ben yapabilceğim mesleğin ne olduğuna hala karar weremiyorum neyi seçsem yapamadım.Şu anda açıköğretimde okuyorum bölümüm çocuk gelişimi staj yapıyorum çok sıkıldım haftaya 3 gün gidiyorum bazen gitmemem gereken günlerde çağrılıyorum gitmek zorundamıyım? fikire ihtiyacım war.

okulöncesi öğretmenlik çok emek isteyen bir meslektir işi gerçekten sevmeyen sabırlı olmayan insanlar yapamazlar ne yazık ki..bu meslekte bazen gerçekten kendinden çok şey vermen gerekir sanırım açık lise okuyorsunuz belki bunalmş olabilirsiniz ama geçicide olabilir... iyice bir düşünün ne istediğinizi bana kalırsa yapılabilcek en güzel meslek ama kendinize güvenmeniz gerek :) ayrıca gitmek zorunda olmadığınız staj günlerinde kendi isteğiniz dışında gitmeniz şart değil isteğe bağlı olarak gidebilirsiniz

ewt açık öğretimde okuyorum stajda şimdiden bunaldım. =( en çokta çocuklara yaptırılan şeyleri bilmemek canımı sıkıyo ezberliyemedim çocukları sıkmak hiç tarzım olmadıgından otorite kuramadım.Peki ne deyipte gitmicem çagırdıgı zamanlarda yarın 3.günüm sonraki gün çagrıyo ne diceğimi bilmiyorum.

normalde 3 gün sayınca geçerli oluyorsa stajınız diğer günlerde gitmeyin istemiyorsanız niye kendinizi zorlayasınız ki..Gerçi yerinizde olsam giderdim ya öğrenmek için.3 günse yeterliyse yeterlidir aslında açıklama yapmanıza bile gerek yok ya biraz kötü görünmeyi göze alıp okulda 3 gün için gerekli dediler diğer günler başka şeylerle ilgilenmem gerekiyor diyebilirsiniz bence hafif gülümseyerek söyleyin ki sert algılamasınlar.

stajım başlamadan öncede deneme süresi werdiler sürenin dışında çagırdılar geri çewirmedim geri çewirirken ben utanıyorum bu tür şeylerde açık olamıyorum malesef.

stajım başlamadan öncede deneme süresi werdiler sürenin dışında çagırdılar geri çewirmedim geri çewirirken ben utanıyorum bu tür şeylerde açık olamıyorum malesef.

Bir kere açık olursanız gerisi gelir.Bir de insanlar bu tarz konuşmadan anlıyor gerçekten biz sanıyoruz ki öyle dobra dobra söyleyince bize çok sinir olacaklar halbuki genelde söyleyince birden daha çok önemsemeye başlıyorlar bizi. Bence deneyin derim ama gülümseyerek Ezdirmeyin kendinizi hakkınız neyse o yedirtmeyin hep güçlü olun :129:

saol inşallah dediğin gibi olur. =)

suan senın yerınde olmayı cok ıstıyorumm ana okulu ve bennnn yenı topık actım belkı gormussunudr esım yenı musade ettı bende tıcaret lıs.mezunuyummm boluum dgl ama coksvymrmm cocuklarla ılgılenmeyı esım ıstemyrdu yenı yanı bgn ızın verdı bende hemen cocuk egıtımcılıgı kursu aratısdım bana uzak ama yarın arayacagım ınsl..ek otobuslede olsa gıdebılırım ve yakınımdakı okullara basvuracagım olurya belkı ıhtıyac vardır cunku ablamda ank..yapıyr yard.egıtmenlık oda kursa gırıyr 2sendrde ogrt.yardımcılıgı yapıyorrr fıkrın varmı benı alırlarmı senceee ıstenen ozelık nedır yada

Ben de aöl ç.gelişimi son senedeyim ve staj görüyorum..Bırakın başka günler çağrılmayı 3 gün dahi çok fazla, bunu söyleyen bizim hocamız..Düşünsene biz mezun olunca öğretmen olmayacağız daha önümüzde üni var, 3 gün staj mı olur..Koordinatör hocanız vardır illa ki, yani sizin stajınızdan sorumlu hocanız.durumu onunla görüşmeniz gerekiyor kesinlikle kullandırmayın kendinizi gerisi gelir..Çocuklara yaptırılan şeyleri neden bilmiyorsunuz anlamadım. plan yapılmıyor mu?yapılıyordur illa ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…