Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

Merhaba cnm öncelikle begenmene cok sevindim teşekkür ederim

Sehpanın üreticisi firma arkadaşım ordan evlenirken almıştım.Normalde dışarıya üretim yapan bir firma arkadaşım oldugu için ucuza aldım Malzemesi pleksi , dilersen sana da alabiliriz indirimli ?
yatak odanızı daha yüklememişsiniz merakla bekliyorum :cool::cool::cool::cool:

Merhaba canım evine bayıldım. sade, şık, ferah, rahat... ağız tadıyla bir ömür huzurla oturun inşallah. benimde bir sorum olacak koridorundaki kilimler varya pembeli çok hoşuma gitti bende öyle bişey arıyordum sende gördüm isabet oldu nerden aldın canım.

Merhaba canım evine bayıldım. sade, şık, ferah, rahat... ağız tadıyla bir ömür huzurla oturun inşallah. benimde bir sorum olacak koridorundaki kilimler varya pembeli çok hoşuma gitti bende öyle bişey arıyordum sende gördüm isabet oldu nerden aldın canım.

Merhaba cnm

Öncelikle begenmene çok sevindim.Pembe kilimleri Ikea da bulabilirsin fiyatı 45 TL gibi bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam hem pembesi hem mavisi var :)

Merhaba cnm öncelikle begenmene cok sevindim teşekkür ederim

Sehpanın üreticisi firma arkadaşım ordan evlenirken almıştım.Normalde dışarıya üretim yapan bir firma arkadaşım oldugu için ucuza aldım Malzemesi pleksi , dilersen sana da alabiliriz indirimli ?

Fiyatı ne kadar gerçekten değişik bir ürün çok hoşuma gitti ilgin için de teşekkürler

Fiyatı ne kadar gerçekten değişik bir ürün çok hoşuma gitti ilgin için de teşekkürler

Canim malzemesinden dolayi biraz pahali gibi gelebilir ama kullanim acisindan suoer ve cok sik ben 1 sene once 450 Tl indirimli fiyattan almistim simdi sordum yine ayni fiyati veririz dediler kendime alacak gibi sordum.ilgilenirsen bana ozeldn msj at halledelim

Her şey muhteşem zevkinize bayıldım benim gibi lacivert aşığı biri daha fikirlerimi sizde görmek ayrıca umutlandırdı beni de çok güzel olmuş detaylar :KK68:Aşkla oturun kullanın herşeyinizi bir ömür boyu mutluluklar:KK60:

X