- 28 Haziran 2011
- 61.252
- 153.983
- 898
İnş çok güzel geçirirsin canımKesinleşti kızlar sadece üç gün yanlız kalacağım sonra kardeşim gelecek annem babam 14gun yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş çok güzel geçirirsin canımKesinleşti kızlar sadece üç gün yanlız kalacağım sonra kardeşim gelecek annem babam 14gun yok
İnşallah Cnmİnş çok güzel geçirirsin canım
Canım naptin seni merak ettimİnşallah Cnm
Yalnız mısın şuanCanım naptin seni merak ettim
Ay başladı ilk gecem birazcık kötü ara antrenin ışığıni açtım o şekil uyurum diye kapattim zifiri karanlık uykum gelene kadar telefonla oynucam o şekil bayilcam aklımı yitirmezsem iyidirCanım naptin seni merak ettim
Ay başladı ilk gecem birazcık kötü ara antrenin ışığıni açtım o şekil uyurum diye kapattim zifiri karanlık uykum gelene kadar telefonla oynucam o şekil bayilcam aklımı yitirmezsem iyidir biraz korkuyorum sanırımYalnız mısın şuan
Yaaa canım benim korkma birseycik olmaz allahin izniyle tv yi açık bırak daha rahat edersinAy başladı ilk gecem birazcık kötü ara antrenin ışığıni açtım o şekil uyurum diye kapattim zifiri karanlık uykum gelene kadar telefonla oynucam o şekil bayilcam aklımı yitirmezsem iyidir biraz korkuyorum sanırım
Yattığım odada TV yok baya cebellestim ışığı acip kapadım devamlı sonra hepsini kapadım iki buçuka kadar öyle oyalandim sonra uyumuşum bu gece daha rahat olurum diye tahmin ediyorum inşallah dualarını bekliyorumYaaa canım benim korkma birseycik olmaz allahin izniyle tv yi açık bırak daha rahat edersin ywryuhu
Harikasin, bugün daha güzel geçer evet nasıl gidiyor sıkılmadın dimiYattığım odada TV yok baya cebellestim ışığı acip kapadım devamlı sonra hepsini kapadım iki buçuka kadar öyle oyalandim sonra uyumuşum bu gece daha rahat olurum diye tahmin ediyorum inşallah dualarını bekliyorum
Yok sıkılmadım gayet iyim sabah kalktım kendi işlerimi hallettim kahvaltı ettim çıkan bulaşıkları bulaşık makinesine attım muhabbet kuşlarimin yemini verdim mutfağa ve kendi odamı girgirladim sonra sabah sporumu yaptım şimdide TV karşısında pinekliyorumsadece gece çok zor geçti okadarHarikasin, bugün daha güzel geçer evet nasıl gidiyor sıkılmadın dimi
Oooo boş evin tadını çıkar canım, kafanı dinle. İnsan bazen yalnız da kalmak istiyor bu gece daha iyi olurYok sıkılmadım gayet iyim sabah kalktım kendi işlerimi hallettim kahvaltı ettim çıkan bulaşıkları bulaşık makinesine attım muhabbet kuşlarimin yemini verdim mutfağa ve kendi odamı girgirladim sonra sabah sporumu yaptım şimdide TV karşısında pinekliyorumsadece gece çok zor geçti okadar
Aynen öyle cnm inşallahOooo boş evin tadını çıkar canım, kafanı dinle. İnsan bazen yalnız da kalmak istiyor bu gece daha iyi olur
Bugün daha iyiydim kızlar yeni uyandım geri uyucam grsAynen öyle cnm inşall
Ay sebbo sesli güldüm okurken. Ama çok fena ishalde resmen tuvalete taşınıyor insangeçmiş olsunBuraya yazmayı unutmuşum son bir gün kalasi bağırsaklarım rahatlamak için kayısi ve su içtim fazla kaçırmışim ishal gibi oldum baya sikinti yaşadim onun dışında iyi geçti şükür
Sorma ne halı kaldı ne kilim emekliyorum evde her yer battı koskayla gezdim evdeAy sebbo sesli güldüm okurken. Ama çok fena ishalde resmen tuvalete taşınıyor insangeçmiş olsun