Kız İsteme yanlışlıkla önce kaynıma istendim:))

Buna benzer çok var eskilerde çünkü damat gitmiyordu felancanın kızını alın dermiş:)
ne çıkarsa bahtına oylesinee evlenirmiş :)

hahahahahyy kızlar baya komik olmuş ay fazlaca güldüm ama komikti ne yapayım, mutlu yıllar diliyorum canımCOLOR]:Saruboceq:

Son düzenleme:
ayy hakketen çokk komikk böylesi Türkiyede olur dedirten vakalar yaa...kaydirigubbakcemile3
eftelya66 sen baya şanslı kalmışsın neyse ki Allah bir ömür mutlu eder sizi inşallah...
:Saruboceq:

ayy hakketen çokk komikk böylesi Türkiyede olur dedirten vakalar yaa...kaydirigubbakcemile3
eftelya66 sen baya şanslı kalmışsın neyse ki Allah bir ömür mutlu eder sizi inşallah...:Saruboceq:
canım saol valla şansılıyım ölece kalıp kime istendiyse onunla evlenenlerde var ama ben yırttım çok saol allah seninde mutluluğunu eksik etmesin cnma.s.

bizdede eşimin bi akrabası istemişti ama kendi oğluna..:)) isimleri karıştırdı sonradan düzeltti, nişanda da yine aynı amca yüzüğü bana taktı eşime takmadı geri çevirdiler öle taktı yaşlı olduğu için unuttu ama çok güldük..:))

Ya benim ki biz de haremlik selamlık var kadınlar bi dairede erkekler bi dairede teyzemin eşi ayyaşın teki gelenler sofi hoca eşimin eniştesi mide kanaması geçirdi kuzenim soruyor ayyaş babası varya kim hastalandı babam mı? diye yok dediler. ohhh iyi dedi tam komedidi yaaa.Gülermisin ağlar mısın yüzükler takılınca onlar tekbir getirir bizimkiler alkış tutuyor ayy ne zordu benim için...

aman allahımmmakannehir

ay süpersiniz kızlar hepinizin yazdıklarına çok güldümkaydirigubbakcemile3tabi eskiden görücü usulü olunca oluyordur yanlışlıklar sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…