Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna benzer çok var eskilerde çünkü damat gitmiyordu felancanın kızını alın dermiş:)
ne çıkarsa bahtına oylesinee evlenirmiş :)[/quobizimki eski olmadığı için tuaf gecen sene oldu:)
valla bizde çok gülmüştük canım:)hahahahahyy kızlar baya komik olmuş ay fazlaca güldüm ama komikti ne yapayım hahayyy
tşk ederimm canım allah hepimize mutluluk versin:))hihoyyytcanım ömür boyu mutluluklar dilerimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
canım saol valla şansılıyım ölece kalıp kime istendiyse onunla evlenenlerde var ama ben yırttım çok saol allah seninde mutluluğunu eksik etmesin cnma.s.ayy hakketen çokk komikk böylesi Türkiyede olur dedirten vakalar yaa...kaydirigubbakcemile3
eftelya66 sen baya şanslı kalmışsın neyse ki Allah bir ömür mutlu eder sizi inşallah...:Saruboceq:
aminn canım çok saola.s.çok komiksiniz ya her neyse ALLAH bir yastıkta kocatsın canım
Allahtan yanlışlık devam etmemiş.delikafadulden
Bizim memlekette eskiden görücü usulu yaygındı.Benim ortanca halamı istemeye gelen enişte beyin ailesi yanlışlıkla büyük halamı istemiş.O zamanlar damat istemeye gelmezmiş.Yüzükler , bohçalar verilmiş.Nişan olacak enişte bey şok geçirmiş.Heee bir bakmış sevdiğinin ablasına nişan takılmış.İtiraz etmeye cürret bile edememiş evlendiler 2 çocukları oldu veee boşandılar.Şaka gibi ama gerçek.delikafadulden