amann allahtan bizimki tekrar düseldi çünkü kaynım daha küçük yeni 20 yaşına girdii keşke itiraz etseymiş yawff karanboldan evlilikmi oldu ozmn kızz:)Allahtan yanlışlık devam etmemiş.delikafadulden
Bizim memlekette eskiden görücü usulu yaygındı.Benim ortanca halamı istemeye gelen enişte beyin ailesi yanlışlıkla büyük halamı istemiş.O zamanlar damat istemeye gelmezmiş.Yüzükler , bohçalar verilmiş.Nişan olacak enişte bey şok geçirmiş.Heee bir bakmış sevdiğinin ablasına nişan takılmış.İtiraz etmeye cürret bile edememiş evlendiler 2 çocukları oldu veee boşandılar.Şaka gibi ama gerçek.delikafadulden
amin inş isteyen herkese bu duguları yaşatsın kurtardım cnm kaynım benden küçük allahtan yanındakilerde düzeltilerdarısı herkesin başına iyi kurtarmıssın genede
amann allahtan bizimki tekrar düseldi çünkü kaynım daha küçük yeni 20 yaşına girdii keşke itiraz etseymiş yawff karanboldan evlilikmi oldu ozmn kızz:)
allah nedeyim sana alemsin sen de varyaa:dance:Aynen oyle olmus canim.Allahtan yanlislik olmus yoksa Halam evde kalirdi.Eli dili masalidir.Zaten fazlada evli kalamadi.
ama diyorum yaa güseldi bide heycanlı oluyorsun yaa herkes gülünce fln ortamdaki gerilimin kalkması ii oldu:)a.s.bayaa maceralı bi isteme olmuş...... :roflol:
ayy benimde aklıma bişey geldidelikafadulden halam eniştemi hiç gormeden evlenmiş bundan 42 yıl falan once neyse gorumceleriyle kuafore gitmişler nikah için halam baya heycanlı tabi daha hiç gormemiş evleneceği adamı saçını yaptırmış oturmuş kuaforun karsısındada biri bakıp duruyomuş halam korkmuş aman bu kim bakıp duruyo pis züppe demiş neyse gorumcesi halama hadi abla abim bizi bekliyo deyınce halam cok sasırmış meğer o züppe benim kocammış diyokaydirigubbakcemile3ayy benimde aklıma bişey geldidelikafadulden halam eniştemi hiç gormeden evlenmiş bundan 42 yıl falan once neyse gorumceleriyle kuafore gitmişler nikah için halam baya heycanlı tabi daha hiç gormemiş evleneceği adamı saçını yaptırmış oturmuş kuaforun karsısındada biri bakıp duruyomuş halam korkmuş aman bu kim bakıp duruyo pis züppe demiş neyse gorumcesi halama hadi abla abim bizi bekliyo deyınce halam cok sasırmış meğer o züppe benim kocammış diyokaydirigubbakcemile3
ayy buda daha güsel olmuş valla:))):dance:evet oluyor böyle enistemin ananesi istemeye gelmisti ablamida. verdik evlendi.kadin bir yil sonra ablami enistemin dayisini ogluna isteme gelmis:))))))) dedik verdik ya geri ondan alip dayisini ogluna mi vercez:)))))))) diger ablami söylüycekken evlenen ablamin ismini vermisti.
valla öleydi cnm yaa:))kaydirigubbakcemile2 çok tatlı anılar...
Bende ogün inanılmaz heycanlıydım vee evde annem babam birde çocukluk arkadaşım vardı abim şehirdışında olduğu için gelemedi vee biz onlarda az gelecekler zannettik 15 kişi geldiler sadece istemeye neyse eşimin babası olmadığı için beni dedesi istedi onuda 2 ay önece kaybettik beni yanlışlıkla önce kaynıma istedi sonra amcalar düzelti eşim bi an korktu tabi beni kaybetmekten dermişim:) ama bence güsel olmuştu o heycanlı hava biraz rahatlamıştı şimdi 9 aylık evliyim 4 aylıkta hamileyim ne çabuk geçiyor allah herkese yaşatsın bu güsel özel duygularıa.s.
valla öleydi cnm yaa:))
kaydirigubbakcemile2 çok tatlı anılar...
evet oluyor böyle enistemin ananesi istemeye gelmisti ablamida. verdik evlendi.kadin bir yil sonra ablami enistemin dayisini ogluna isteme gelmis:))))))) dedik verdik ya geri ondan alip dayisini ogluna mi vercez:)))))))) diger ablami söylüycekken evlenen ablamin ismini vermisti.
saol datlum bacum kuzum hepberaber mutlu oluruz inşlh canım benimmm:):1hug::roflol: :roflol: allah ne etmeye seni bee allahdan baskasına degilde kaynına demişler :roflol: :roflol: allahbi yastıkda kocatsın allah mesut bahtıyar etsın bebısınle beraber güzel günler nasip etsin canım arkadaşım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?