• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlışlıkla mesaj attım

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
148
hepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.

hepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
ben benı hala sevıyor bılerek attı dıye dusunurum:)

Boşta kalmış benimle doldurmaya çalışıyor diye düşünürüm.
Hala silmemiş mesajları diye çok pis diş bilerim.
Bi bırakmadı peşimi diye de acayip uyuzlanırım,nefretime nefret eklerim.
Çünkü ben geçmiş denen illetten hiç hoşlanmam. :KK53:

yanlışlıkla oldu diye yazsaydın sanki konuyu uzatmak istiyor gibi olurdun
sonrasında bişey yazmaman isabet olmuş bence
epğer gerçekten konuşmak isteseydin devamının geleceğini düşünüyodur
ama şuan bişey yapmadığın için
gerçekten yanlışlıkla olduğunu farketmiştir

Sonrasında devamı gelmediyse yanlışlıkla oldu diye düşünürüm.
Yok mesaj atıp yanlışlıkla oldu falan dediyse hala aklı bende, muhabbet açmaya çalışıyor diye düşünürüm.
Yani sıvamamışsın merak etme, sessiz kal.

Valla ben baya sempatik bulurum :D belki ilerde beraber hatirlayip guleceginiz bi ani olmus olur bu olay kim bilir

whatsapp'tan değil sms olarak boş gitti,eski telefonumda böyle bir şey yoktu.uyarı veriyordu. bu gönder'e basınca şak diye yolluyor namussuz.
sonra bana bakma için girdi whatsapp'a muhtemelen.
Ha boşver öyleyse tepki verme.
Bende face konuşmasını silerken okey işareti göndermiştim o daha vahim

Back
X