Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanlışlıkla hamile kalanlar
- Konu Sahibi matilda1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2023
- 9.802
- 1
- 21.708
- 268
Tüp başlatmak ne demek ?Aşkolar merhaba bu forumda ben bilerek isteyerek hamile kaldım diyen çok az kişi var. Sizler nasıl yanlışlıkla hamile kaldınız yahu ben çözemedim. Bunu sorma sebebim şuan 1 yıl, için en garanti yöntemi, seçmek zaten 30 olunca tüp başlatma yapacağım
- 6 Mayıs 2024
- 3.372
- 3.510
- 48
- 29
Tüp bağlatma demek istedi sanırım konu sahibiTüp başlatmak ne demek ?
- 6 Mayıs 2024
- 3.372
- 3.510
- 48
- 29
Bunu bende inanın çok merak ediyorum. 8 Yıldır berberiz 9 olacak hatta hiç kaza kurşunu olmadı nasıl oluyor kaza kurşunu çok merak ediyorumAşkolar merhaba bu forumda ben bilerek isteyerek hamile kaldım diyen çok az kişi var. Sizler nasıl yanlışlıkla hamile kaldınız yahu ben çözemedim. Bunu sorma sebebim şuan 1 yıl, için en garanti yöntemi, seçmek zaten 30 olunca tüp başlatma yapacağım
- 27 Ağustos 2022
- 4.660
- 7.836
- 88
- 11 Şubat 2023
- 9.802
- 1
- 21.708
- 268
Görümcem hep kazayla hamile kaldım diyordu, bir gün dayanamadım nasıl kaza yani ne oldu dedim kondom yokmuş bir şey olmaz geri çekiliriz demiş ,
eltim 3 çocuğunu üst üste doğurdu, 5 yılda 3 çocuk doğurdu ,hep yanlışlıkla diyordu, o da geri çekilmeyle korunuyormus hap, kondom,sprial... Bunlar kısırlık yapıyormuş kullanmak istemiyormuş
teyzem böbrek naklinden sonra 2 doğum yaptı o da eşimin sprem sayisi sifirdi doktor çocuğunuz olmaz demişti o yüzden bosvermistik dedi ( belgeler var bu arada teyzem böbreğini enişteme verdi nakil öncesi sprem sayisi sıfır )nakilden sonra degeleri düzelmiş. hadi 1 okey 2. ????
Arkadaşım hapla hamile kalmış ; nasıl kullandın diyorum bu akşam 8 de içmiş sonraki akşam 10 da içmiş ,bir gün atlamış diğer gün iki tane içmiş
benim duyduğum YANLİSLİKLA gebelikler bunlar.
eltim 3 çocuğunu üst üste doğurdu, 5 yılda 3 çocuk doğurdu ,hep yanlışlıkla diyordu, o da geri çekilmeyle korunuyormus hap, kondom,sprial... Bunlar kısırlık yapıyormuş kullanmak istemiyormuş
teyzem böbrek naklinden sonra 2 doğum yaptı o da eşimin sprem sayisi sifirdi doktor çocuğunuz olmaz demişti o yüzden bosvermistik dedi ( belgeler var bu arada teyzem böbreğini enişteme verdi nakil öncesi sprem sayisi sıfır )nakilden sonra degeleri düzelmiş. hadi 1 okey 2. ????
Arkadaşım hapla hamile kalmış ; nasıl kullandın diyorum bu akşam 8 de içmiş sonraki akşam 10 da içmiş ,bir gün atlamış diğer gün iki tane içmiş
- 11 Şubat 2023
- 9.802
- 1
- 21.708
- 268
Ay en korktuğum ,( konu sahibine saygı duyuyorum o ayrı)Tüp bağlatma demek istedi sanırım konu sahibi
- 9 Temmuz 2022
- 2.501
- 1.259
- 63
ben eşimin korunma yöntemiyle 3 bebem olduAşkolar merhaba bu forumda ben bilerek isteyerek hamile kaldım diyen çok az kişi var. Sizler nasıl yanlışlıkla hamile kaldınız yahu ben çözemedim. Bunu sorma sebebim şuan 1 yıl, için en garanti yöntemi, seçmek zaten 30 olunca tüp başlatma yapacağım
Bağlatma demek istedimTüp başlatmak ne demek ?
Geri çekilme? O korunma yöntemi değilben eşimin korunma yöntemiyle 3 bebem oldu
O zaman bilmediğim hiçbir şey yok. Herkes geri çekilmeyi yöntem sanıyo ya da spirali kontrol ettirmiyorGörümcem hep kazayla hamile kaldım diyordu, bir gün dayanamadım nasıl kaza yani ne oldu dedim kondom yokmuş bir şey olmaz geri çekiliriz demiş ,
Neden korkuyorsunAy en korktuğum ,( konu sahibine saygı duyuyorum o ayrı)
- 18 Ekim 2017
- 6.156
- 38.614
- 548
- 33
- 11 Şubat 2023
- 9.802
- 1
- 21.708
- 268
Tüp bağlatma benim en büyük fobimNeden korkuyorsun
- 11 Şubat 2023
- 9.802
- 1
- 21.708
- 268
Bence de :) 5 yıldır spiral kullaniyoum doktor yılda bir yeter diyor ben yılda 2-3 kez kontrole gidiyorum. İşimi şansa bırakmamO zaman bilmediğim hiçbir şey yok. Herkes geri çekilmeyi yöntem sanıyo ya da spirali kontrol ettirmiyor
- 13 Kasım 2022
- 1.985
- 4.193
- 63
- 9 Temmuz 2022
- 2.501
- 1.259
- 63
evet diyil. ama yanı gep öyle oldu asla olacagını düşünmedim.Geri çekilme? O korunma yöntemi değil