Yanlışım var mı?

Ay bu gavatin nesini seviyosun be

Bana aşırı aşırı garip geldi yabancı diyefe mezhebi okdr mi geniş ki ne yabancılar ile evli çevremde böyle bişey gormedm AIDS olsa sadece o zaman diliminde ki ilişkide mi buluşacak belki bir öncekilerden bulaştı. Yada başka bulaşıcı hastalıklar. Bu konuda neden siz güvenip şuanki zaman zarfında ilişki yaşarsan bana şöyle diyip diyip duruyor ve buna. Normal demesi asiri saçma neresi normal Allah aşkına her sözüne biz zaten arkadaşız gibi bişey soyluyor aranızda bir ilişki bile yokmuş gibi davranıyor biraz duruşunuzu onurunuzu koruyun ya ilk başta yapmanız gerekeni şimdi yapmışsnz

Bizim ülke kekolarından farkı yok sadece size yansıtma şekli farklı.

yani ilki normal bence. Ben eski ilişkimde de bu sağlık konularını öncesinde konuşmuştum. Ama bu sormaya hala devam ediyor :/ Hayır bir şüphen varsa kes at bi daha da benle olma dimi.

Açıkçası uzak durmanı tavsiye ederim bu kişiden. Sağlıklı ilişki böyle olamaz. Nereli olursa olsun bu kişi insan hoşlandığı, sevdiği kişiye başkasıyla oldun mu demez diyemez

Merhaba eski flortunuz çok temiz delirmiş. Engelini kaldırmayın hala başkası için engelliyorsun cart curt demiş. Hastalık korkusu olsa böyle demezdi. Kıskançlıktan gözü dönmüş bence.

Bu adam cinsel hastalik konusunda hassas degil takintili. Hasta midir nedir? Bir dersin iki dersin de bu ne boyle, ben olsam yol verirdim.

Ben sizin tavrınızda değil onda gördüm sorunu.Aklıma iki şey geliyor ya şekerden dolayı performans sorunu yaşıyor(ki bunun cevabını siz zaten biliyorsunuzdur) ve sexten kaçınmaya çalışıyor kendine güvenemediğinden ya da obsesif.

Flörtü mü kalmış sevişiyorsunuz adamla,gün boyu iletişim halindesiniz ve sıkça görüşüyorsunuz. Sizin gözünüzde bu yaşadığınız ilişki ile sevgili olmak arasındaki fark ne ?

Bunu yadırgayarak sormuyorum ,yazdığımı okuyunca öyle bir anlam ifade etti bana o yüzden eklemek istedim ama sadece benden daha genç daha avrupa kültürü almış bir kadınla olaylara bakışımdaki farkı öğrenmek istedim.

Su son soyledigi bile nekadar anormal manipulatif ve paranoyak biri oldugunu gosteriyor bence uzak durun adam takinti hastasi eminim baska takintilarida vardir. Sizi potansiyel her an herkesle birlikte olabilecek birisi olarak goruyor demekki. Yaptigi yanlisi gormek yerinede sen baskasindan hoslandin bunu bahane ediyosun diyo adam hasta net

Böyle hastalık hastası takıntı manyağı birini nerden buldun?

Merhaba eski flortunuz çok temiz delirmiş. Engelini kaldırmayın hala başkası için engelliyorsun cart curt demiş. Hastalık korkusu olsa böyle demezdi. Kıskançlıktan gözü dönmüş bence.
4 gün oldu engeli kaldırmadım . Engeli kaldırır ben iletişime geçersem tüm bunları kabul ettiğim ve devam edebileceği anlamına gelir. Ama şöyle kendi kendine durup düşünüp anlarsa falan kendi bir şekilde ulaşır konuşur diye düşünüyorum. Yoksada bitti yani

Ya aslında benim patlamam cuma günü olmuştu. O gün engellemedim, bir yerde konuşma tatlıya bağlanmadan bitti. Ertesi gün ses kaydı atmış, 'Eımmm ben düşündüm, ve seni anladım, düşüncene de saygı duyuyorum. Bu sorudan rahatsız olabilirsin evet, ama bana normal geldiği için bu ihtimali düşünmüyordum. Ama dediğim gibi seni anladım, haklısın bir daha bunu sormayacağım, üzgünüm seni kızdırdığım için. Ama lütfen lütfen lütfen sana güvenmek istiyorum, eğer biri olursa bana kendiliğinden söyleyeceğine söz ver. Biri ile konuşsan bile bana söyle; sen başkası ile konuşurken bende aynı anda birşeyden habersiz salak gibi sana yazmaya devam etmem. Lütfen bana bu konuda dürüst olacağına söz ver. ' falan gibi orta yol bulmaya çalışırcasına konuştu. Sonra ne oldu ne bitti bilmiyorum, konuşurken konuşurken yine kendimizi tartışmada bulduk, o cinsel hastalıkların ne kadar önemli olduğunu ve bunu sormanın olgunluk olduğunu savunmaya devam etti. Bende sandım ki başta cidden anladı. Ama hiç alakası yok. O günde o tartışmadan sonra engelledim zaten

Çok mu seviyosun ?
Niye ?

Hayır estağfirullah, avrupa kültüründe birşey yok esasen, sadece cinsellik kimse için tabu olmadığı için, manipülasyonlar kandırmalar daha az oluyor ve çok daha açık konuşulabiliyor bu konularda sanırım tek farkı bu. Birisi çok rahatça 'seninle cinsellik istiyorum' diyebilir. Ve bu kötü bir anlama gelmiyor burada.

Bizim ilişkimize gelince, burada aileler ile tanışıp vakit geçirmiyorsan ve beraber yaşamıyorsan bir ilişki içinde değilsindir aslında. Eğer hala ayrı yaşıyorsan, hayat planı beraber değilse, ekonomiler bir şekilde birleşmemişse ama sadece sürekli iletişim, sevgi sözcükleri, cinsellik varsa bu 'flört' ya da 'date' falan oluyor. Yani ilişkiye giden yolda ilk adımlar. Ha o beraber yaşamaya karar verilen noktada dönüm noktası nedir onu cidden bende henüz bilmiyorum
Ama bizim içinde gerçekten erken yani ciddi ilişki demek için, daha birbirimize olan güveni inşa edemedik, uyumlu olduğumuza emin olamadık, aynı evin içinde uzun süre vakit geçirmedik.

Eleman manyak yani nerden başlasam bilemiyorum hem takıntılı hasta hem de gavat .. bundan daha berbat bir kombo şu forumda görmemiş olabilirim daha fazla yazmıyorum adamın her söylediği ayrı manyakça ve itici. AIDS var mı var mı var mı diye 10 kez sorması mı, bak başkasıyla yatabilirsin hepimiz insanız şeklinde gavatlığa yelken açması mı .... neyse daha fazla yazmayayım bakın banım yeni açıldı açmayın şöyle konuları

Çok mu seviyosun ?
Niye ?
güzel soru Bilmem ki.. Yani aslında beni rahatsız eden bu sorusu dışında iletişimimiz ve kimyamız çok güzel. Bana çok iyi gelen bazı yönleri var. Fiziksel olarak her noktasını çok beğeniyorum zaten, istediğim adamı çizsem bu olurdu, ses tonunu bile o kadar çok beğeniyorum ki, tanıştığımızdan beri o ses kayıtlarını açıp tekrar tekrar dinliyorum
Yaşam tarzınıda seviyorum. Sigara alkol kullanmıyor - sağlık nedenlerinden ötürü gerçi - (bu arada ben ikisinide kullanıyorum o ayrı , ama onun kullanmaması hoşuma gidiyor, belki bende onla bırakırdım) , Yemek pişirmeye bayılıyo. Hatta, birkaç kez bana yemek pişirip getirdi aşırı hoşuma gitti, o ilk yemekten beri zaten muhtemelen kalbim pır pır olmaya başladı. Genel olarak basit ve olması gereken şeyler gibi gelebilir, ama her iyi adamada kalbim böyle atmıyor, o nedenle sanırım sevmek, kimya ile ilgili

İstarla baskasiyla konusursan lutfen soyle demesi falan asiri itici zaten sağlıklı dusunemedigi belli bosverin baglandiktan sonra daha zor olur ayrilmaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…