Yanlışım var mı?

Turk erkeginin ve X erkeginin cinselliğe olan bakış açısı degil ki buradaki olay.
Kimisi flort ederken baskalariyla sevişebilirsin der, kimisi hos karsilamaz olayi tamamen bitirir bunlar kişisel tercihler.

Bunlarin disinda adamin takintili hareketleri var hangi milletten olduğunu göz önüne almamiza gerek yok.
Benim mi Türklugum tutuyor diye kendinizi sorgulamaniza gerek yok bence. Kaldi ki sizi rahatsiz hissettiriyorsa ve caninizi sikiyorsa bu o kişinin kulturu bile olsa katlanmamalisiniz.

Madem tek kadin adami imis, iletisim kurmadiginizda aklina baskasina gitmesi ihtimali geliyor, ne bekliyor iliskiye baslamak icin

Nereli bilmiyorum ama benim esim de yabanci, tanismamiz ile dugunumuz arasinda 6 ay vardi sadece. Boyle suruncemede kalan iliskilerden hic hoslanmiyorum. Sadakat yukumlulugun yok ama surekli de benimle ol, oldu canim baska.

Yalnışın yok. Sürekli biri bana öpüştün mü öpüştün mü dese öpüşesim gelir. Artık psikolojik baskıya giriyor. Normal bişey değil bu

Bana kıskançtan ziyade, gerçekten takıntılı ve kaygılı bir tip gibi geldi. Yani güven problemi vardır belki ama gerçekten yaptıklarını normal bulmadım. Elbette ilişkide değilsiniz birileriyle beraber olmanızdan çekiniyor olabilir ama o zaman hiç böyle işlere girmeyecek bilmiyorum ben olsam sürdürmezdim. Çünkü ilişkiye başladığınız zaman da, siz başka şehire gidince veya az iletişim kurduğunuz günler de size böyle sorular sormaya devam edebilir. Dengesiz bir tip bence

Hastalık konusunda hassasım bahanesi ile seni kontrol etmiş oluyor. Hastalık hastası olması ile alakası yok insanların hiv + olan sevgilileri oluyor ve prezervatifle korunuyorlar, yıllarca hiç bir şey olmuyor yemesin bizi. İyi yapmışsınız ruh hastasını. Siz kendinize böyle birini yakıştırmayın yol verin gitsin

Benimde ciddi bir cinsel hastalık fobim var. Tuvaletlerden AIDS kapmayacağımı bilsem de asla tuvaletimi yapamam, yapmak zorunda kalırsam diye de çantam da özel dezenfektanlar var ve ağlayacak duruma gelirim, hastanede idrar testi vermek durumundaysam eve gider tuvaletimi yapar hastaneye geri gelirim. Aynı zamanda dışarı da çatal bıçak kullanamam. 4 yıllık erkek arkadaşım mesleğinden dolayı sürekli kontrole girer ve bazen o bile içimi gıdıklıyor, olay sadece AIDS değil onun türevleri vb bu endişemi bildiği için ona göre davranır bende her dakika erkek arkadaşımı darlamam tuvalete girdin mi vs diye. (Biriyle öpüştün mü falan mümkün değil zaten, Allah cızırtısını versin öyle bir şey olduysa)
Dediğim gibi fobi ama ikimiz de buna saygı duyuyor hassas davranıyoruz.

Normal bulmuyor sanırım. Kendisi sıkça, tek kadın adamı olduğunu söyledi. Ve tartıştığımız zamanlarda - ki genelde ben tartışma çıkardım- sakin sakin 'anlıyorum feminen yanın yüksek olduğu için alıngansın, ben seni sinirlendirdiğim için üzgünüm, seni sakinleştirebilmek için ne yapabilirim bana söyle, yada sinirin geçene kadar yalnız kalabilirsin, ama benim kuralımı biliyorsun, aradan zaman geçer sakinleşirsin özlersin beni ararsın, hep ara buna açığım, seni bekliyor olacağım ama, araya biri girdi ise bana söylemen lazım. Ben cinsel hastalık konusunda çok hassasım biliyorsun, ve başkası oldu ise bunu istemeyebilirim. Bu yüzden bana %100 dürüst olacağına söz ver'

Pekte sakin sakin, ve olgun konuşuyor. Böyle şüpheleri varsa bile onu hırslandırıp sinirlendirmiyor. Bana çocukmuşum gibi uzun uzun açıklıyor, bu cinsel hastalıklarda ne kadar hassas olduğunu ve bunları konuşmanın ne kadar normal olduğunu.

Bende en başta 1 oldu anladım, 2 oldu; tamam ne tatlı adam, aslında beni sahipleniyor kıskanıyor ama sakince benim ağzımdan doğru lafı almaya çalışıyor kendi yolunda, diye düşündüm. Ama 3 oldu 4 oldu 5 oldu. Bende artık 'eeeeh yeter bee, ben or.. muyum, niye senle iken başkası ile olayım, ben hergün hergün birileri ile beraber olmuyorum, neden senin benden AIDS kapma ihtimalin olsun. Ben seninleyim başkasına ilgi duyma ihtimalim yok, ayrıca yetişkin bir insanım, sarhoş bile olsam kendimi kontrol edebilirim, ne yani fantezi mi yapacaksın 'evet' cevabını duysan, gerçek amacı bu mu sorunun?' falan dedim. O da gerildi 'ben sana çok çok normal bir soru soruyorum, biz yetişkiniz bunları konuşabilmeliyiz. Birinden etkilenir ve birşeyler yaşarsan bu normal sonuçta, biz bir ilişki içinde değiliz ama ben sadece bilmek istiyorum, neden bu kadar tepki veriyorsun, bunlar çok normal şeyler. Ben birşey yaşamış olsam sana söylerim. ' falan dedi. Daha da sinirlendim

Yarı Alman, yarı İngiliz

Bu kadar korkan biri gelişigüzel ilişki yaşayacak değil ya birden etkilenip yaşasa ben söylerim diyor.
Sizle konuşurken aynı anda başkaları ile konuşuyorsa bilemem.
Takıntılı bence engellemeniz iyi olmuş.
İlişki içindesiniz bir de nasıl değiliz diyor anlamadım.

Ya aynı şehirde değiliz :/ . Benim 'özgür kız' halinde bir yaşam tarzım var birkaç aydır. Online çalıştığım için bu yıl her ay başka yerde yaşamaya karar verdim. Onunla da iki ay önce yaşadığım şehirde tanıştık. Sonra ben, planımı bozmadım seyehatlerime devam ettim. Geçen ayki kaldığım yere iki kez o geldi, bende bi kez onun oraya gittim öyle görüştük. Ama ciddi ilişkiye zıplayabileceğimiz kadar beraber kalamadık hiç. aslında geçen hafta da ben ona gittim, o da en az 10 gün kalmamı istemişti, ama cesaret edemedim, sıkılırsam, rahat hissedemezsem uzun süre onla kalınca diye, sadece iki gün kaldım. Zamana ihtiyacım var.

Okb belli ki tedaviye ihtiyacı var. Kaygı düzeyi çok yüksek geldi bana. Sağlıklı ilişki kurması çok zor bu kişiyle.
Yalnız, hep bunları bana gülerek, samimi davranarak, sakin sakin soruyor - genelde ses kaydı göndererek konuşuyoruz bu arada whatsappta- Dün sorduğunda da, 1 gün öncesinde hiç konuşmamıştık. Çünkü tam tatil sonradı işim çok yoğundu, ve bitirir bitirmez uyumuştum. Herneyse bir ses kaydı atmış 'Canım nasılsın ne yapıyorsun, şehrin tadını çıkarıyor musun, konsantrasyonun dağılmış gibi, başka bir karşı cins ile etkileşime geçtin mi?, bu arada seni özledim'

O kadar dengesiz bir mesaj gibi geldi ki, ve benim dengemi bozdu açıkçası. İyi başlıyor, arada başka adam oldumu diye soruyor, sonu 'seni özledim' ile bitiyor. Ne diyeceğimi ne tepki vereceğimi bilemedim bi.
Sonra ateş bastı öyle böyle patlamadım ama...

Oh iyi yapmışsın. Delinin zoruna bak

Iliskiye baslarken detayli saglik raporu, sabika kaydi vs. de ister misin diye sorsana. Yarin bir gun covid falan olsa onu da senden bilir bu simdi. Bana takintili geldi acikcasi. Gecmiste bu durumla ilgili bi hassasiyeti olmus olabilir mi? Belki de sadece Incir Recelini izlemiştir

Adam hasta tatlım ya. Hem de gerçekten ağır hasta. Bu kadar dürüstlük takıntısı hiç sağlıklı değil. İnsan dönüp dolaşıp aynı şeyi milyon kez sormaz. Nedense bana bu adamdan büyük bir pislik çıkar gibi geldi. Abartı olacak belki ama Sapık filmindeki adam geldi gözümün önüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…