- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.293
-
- Konu Sahibi RaskolnikovunSonyasi
O kadar yer yok. O zaman iki delik birleşebilirSol tarafa normal olacak yere bir delik daha deldirin. Altta kalan kapanmasa da olur
Çocukken korkup kafamı çektiğim için yamuk olmuş. Eğer çocukken delinmeseydi böyle olmazdı belki
Aynısını yasadim 2 3 yıl incesi kulağımı değildi yamuk mu tuttu ne yaptı önden tam yerli yerinde arkadan aşağıya yakın eğimli bir değişik mahvetmişti iiltihap tuttu kanadı ardından kapandı tekrar deldirdim hemen yakınınaKızlar, ben 4-5 yaşındayken delinmiş kulaklarım. Sağ tarafta hiçbir sorun yok ama sol taraf çok uçtan delinmiş hemde yamuk gibi yani üst kısmı ile alt kısmı paralel değil. önden bakınca delik altta ama arka tarafta delik dahada altta. Anlatabilmişimdir umarım. Böyle olunca hem küpe güzel durmuyor hemde çok uçta olunca kulakım küpeyi taşıyamaz diye korkuyorum. Hiç küpe takamıyorum ama son zamanlarda özenmeye başkadım başkalarında gördükçeKapansa tekrar deldirsem diye düşünüyorum ama 20 yıldırdır hiç kapanmıyorlarda inat gibi kapancağıda yok belliki. Doğal yollarla kapatmak mümkün mü? Diş macunu sürmekle kapanıyormuş diyorlar bu tarz şeyler bilen, deneyen var mı?Bir de ameliyatla kapatılabiliyormuş hiç yaptıran oldu mu?
Doktor kesiyor ufak ufak .sonra kaynasın diye bırakıyor yada estetik dikiş atıyor .Teşekkürler. Benimde bir şey sürünce kapanacağına inancım hiç yok yinede bir ümit belki aynı şeyi yaşayan birileri vardır dedim. Şu dönemde bunun için doktora gitmek olmaz diye bir müddet bekleyeceğim sonra doktora görüneceğim. belki dikiş atarak vs halledilebilir sorunsuz şekilde
Çok teşekkür ederimDoktor kesiyor ufak ufak .sonra kaynasın diye bırakıyor yada estetik dikiş atıyor .
Yıllardır bu işlem var .
Deliginiz kapanmış oluyor
Lokal anestezi ile yaptı. Çok sürmedi zaten 15-20 dk bir işlemdi. Hata ben o gün muayene diye gittim. Tektim. Dr senden sonra hastam yok istersen işlemi hemen yapabiliriz dedi. Öyle apar topar form doldurup ameliyathaneye çıkmıştım. Eşimi aramıştım ben biraz gecikcem diyeAmeliyat genel anestezi mi lokal anestezi mi oluyor
bikaç gün o tarafıma yatınca acıdı tabii dikiş sonuçta ama sonrası hiç bir sıkıntı olmadı.Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Herhangi bir sorun oldu mu ya da ağrı acı falan
Deliğin kapanması için yara olması gerekiyor bence ki et eti tutsun deri deriye yapışmaz neticede diye düşünüyorum. Ben imitasyon küpe taktigim zaman delik yara olmuştu ve kapanmasın diye (küçükken bu şekilde kapanmıştı ve tekrardan deldirmiştik) yara geçince kadar gümüş küpe mi hiç çikarmamıştım. Belki sizin de imitasyona alerjiniz vardır operasyondan önce deneyebilirsiniz
Kapanır büyük ihtimalle. Neden pişman oldunuz?Kızlar merhaba. 2 hafta önce 1,5 yaşındaki kızımın kulaklarını deldirdim. Çok pişmanım. Küpelerini çıkarsam hemen kapanır mı?
Kıyafetlerini giydirip çıkarırken takılıyorKapanır büyük ihtimalle. Neden pişman oldunuz?
Küpe takmayın. Kapanmasada olur. O kadar deldirmişsiniz boşa gitmesin bence. Şimdi kapansa çocuk ilerde deldirmek isterse aynı acıyı tekrar yaşayacak. Küpe takmayın. Kapanmasın dursun öyle ne zararı varKıyafetlerini giydirip çıkarırken takılıyorinşallah kapanır