- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.293
-
- Konu Sahibi RaskolnikovunSonyasi
İşini yapmayan biri olmayabilir aslında. Ben çok küçükmüşüm korkup kafamı çekmişim son anda o yüzden öyle olmuş hatırlamıyorum bileHic denemedim ama minik bir dikis belki çözer diye düşündüm ama sonra sacma gibi geldi. Dudaklarımızı diksek kaynamaz sonuçta.
Geçmiş olsun. Isini iyi.yapamayan birisinin cezasini sizin çekmeniz cok gicik.
Konunuz yukarida kalsin diye yazdim.
Teşekkürler. Benimde bir şey sürünce kapanacağına inancım hiç yok yinede bir ümit belki aynı şeyi yaşayan birileri vardır dedim. Şu dönemde bunun için doktora gitmek olmaz diye bir müddet bekleyeceğim sonra doktora görüneceğim. belki dikiş atarak vs halledilebilir sorunsuz şekildeBenim de kulağımdaki ilk delik sizin gibi çok küçükken delinmiş. Yıllarca küpe takmasam da asla kapanmıyor.
Ama üniversitede ikinci ve üçüncü delikleri deldirmiştim. Bir- iki yıl küpe takmayinca o ikisi kapandı, izi bile kalmadı öyle söyleyeyim.
O yüzden ben kendiliğinden ya da bir şey sürerek doğal yollarla kapanacağını düşünmüyorum bir uzmanla gorusurseniz, illa ki vardır tıbbi olarak bir çaresi :)
Umarım halledersiniz :)
Benimde öyle ya. Millet şikayet ediyor 6 saat takmadım kapanmış diye benim 20 yıldır sapasağlamNasıl kapanır bilmiyorum benim kulaklarım da en az 25 yıldır delik ve küpe takmam hala duruyorlar öyle ilk günkü gibi
Ucdan delindiyse yukarı doğru boşluk vardır diye düşünüyorum. Üst taraftan deldirin.Kızlar, ben 4-5 yaşındayken delinmiş kulaklarım. Sağ tarafta hiçbir sorun yok ama sol taraf çok uçtan delinmiş hemde yamuk gibi yani üst kısmı ile alt kısmı paralel değil. önden bakınca delik altta ama arka tarafta delik dahada altta. Anlatabilmişimdir umarım. Böyle olunca hem küpe güzel durmuyor hemde çok uçta olunca kulakım küpeyi taşıyamaz diye korkuyorum. Hiç küpe takamıyorum ama son zamanlarda özenmeye başkadım başkalarında gördükçeKapansa tekrar deldirsem diye düşünüyorum ama 20 yıldırdır hiç kapanmıyorlarda inat gibi kapancağıda yok belliki. Doğal yollarla kapatmak mümkün mü? Diş macunu sürmekle kapanıyormuş diyorlar bu tarz şeyler bilen, deneyen var mı?Bir de ameliyatla kapatılabiliyormuş hiç yaptıran oldu mu?
Kulak memem geniş değil küçücük bir şey zaten. Azıcık üstten deldirsem şimdiki delikle aralarında hiçbir şey kalmayacak onun azıcık üstü zaten kıkırdakUcdan delindiyse yukarı doğru boşluk vardır diye düşünüyorum. Üst taraftan deldirin.
Yukarıya doğru başka deldirmek istesem deldiririm zaten ama en başı boş kalıcakBenim bir kulağım da 5 tane delik var.
İstediğime takıyorum
Sende yenisini deldir çünkü diğeri kapanmaz.
İki deliğin birleşmemesi imkansız gibi kulak memem geniş değil küçük. Bende delik çok net şekide belli. Yani bakınca orası delik gözüküyorDoğru yerden tekrar deldirin (iki deliğin birleşmemesine dikkat edin). Üsttekini kullanırsınız. Bebekken delinenler kolay kolay kapanmıyor ama görünmüyor da. Benzer bir olayı ben de yaşadım. 3 yıldır yeni deliği kullanıyorum eskisi duruyor, hiç de belli olmuyor.
Maalesef başka bir çözümü yok.İki deliğin birleşmemesi imkansız gibi kulak memem geniş değil küçük. Bende delik çok net şekide belli. Yani bakınca orası delik gözüküyor
Plastik cerrahlar yapıyorlarmış bunu. Kapattırmak için duymadım ama ağır küpe takmaktan kaynaklı sarkmış deliği daraltıyorlarmış. ama sırf küpe takmak için ameliyat olmakta istemem yaMaalesef başka bir çözümü yok.Çok sorun ediyorsanız bir plastik cerraha danışın ama uğraşacaklarını sanmıyorum.
Takipteyim konuyu bende küçükken kulağıma küpeyle ikinci deliği açmıştım ne aptal cesaretiyle yaptıysam yamuk yeri ve hala duruyor kapanmıyorKızlar, ben 4-5 yaşındayken delinmiş kulaklarım. Sağ tarafta hiçbir sorun yok ama sol taraf çok uçtan delinmiş hemde yamuk gibi yani üst kısmı ile alt kısmı paralel değil. önden bakınca delik altta ama arka tarafta delik dahada altta. Anlatabilmişimdir umarım. Böyle olunca hem küpe güzel durmuyor hemde çok uçta olunca kulakım küpeyi taşıyamaz diye korkuyorum. Hiç küpe takamıyorum ama son zamanlarda özenmeye başkadım başkalarında gördükçeKapansa tekrar deldirsem diye düşünüyorum ama 20 yıldırdır hiç kapanmıyorlarda inat gibi kapancağıda yok belliki. Doğal yollarla kapatmak mümkün mü? Diş macunu sürmekle kapanıyormuş diyorlar bu tarz şeyler bilen, deneyen var mı?Bir de ameliyatla kapatılabiliyormuş hiç yaptıran oldu mu?
Ayy kiyamam ya.İşini yapmayan biri olmayabilir aslında. Ben çok küçükmüşüm korkup kafamı çekmişim son anda o yüzden öyle olmuş hatırlamıyorum bile
Ameliyatla olur,dikis atar.Sonra kaynamasini beklersin..Diş macunu sürmekle kapanıyormuş diyorlar bu tarz şeyler bilen, deneyen var mı?Bir de ameliyatla kapatılabiliyormuş hiç yaptıran oldu mu?