- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.293
-
- Konu Sahibi RaskolnikovunSonyasi
Teşekkür ederim ben de dikiş sonrası tekrar deldirmede vs sorun çıkar mı onu yaşayan var mı merak ediyorum. Diş macunu konusu çok saçma biliyorum ama internette araştırınca hep diş macunu çıktı ben de buraya yazayım dedim belki bir deneyen vardırAmeliyatla olur,dikis atar.Sonra kaynamasini beklersin..
Dis macununu amaci dogrultusunda kullanalim :)
Benim de bir kulağım çok güzel delinmiş, o ilkin acısıyla beni tutamamışlar, diğer kulaktaki resmen normalde milletin 3. deliğinin olduğu yerdeydi. Çok kaymış yani. 13 14 yaşlarında olması gerektiği yeri deldirdim. Hatta baya bir deldirdim bir tarafımda 3 bir tarafımda da 2 delik varKızlar, ben 4-5 yaşındayken delinmiş kulaklarım. Sağ tarafta hiçbir sorun yok ama sol taraf çok uçtan delinmiş hemde yamuk gibi yani üst kısmı ile alt kısmı paralel değil. önden bakınca delik altta ama arka tarafta delik dahada altta. Anlatabilmişimdir umarım. Böyle olunca hem küpe güzel durmuyor hemde çok uçta olunca kulakım küpeyi taşıyamaz diye korkuyorum. Hiç küpe takamıyorum ama son zamanlarda özenmeye başkadım başkalarında gördükçeKapansa tekrar deldirsem diye düşünüyorum ama 20 yıldırdır hiç kapanmıyorlarda inat gibi kapancağıda yok belliki. Doğal yollarla kapatmak mümkün mü? Diş macunu sürmekle kapanıyormuş diyorlar bu tarz şeyler bilen, deneyen var mı?Bir de ameliyatla kapatılabiliyormuş hiç yaptıran oldu mu?
Benimde aynısı olmuş. İlki çok güzel ikinciyi deldirirken korkup kafamı çekmişim çok altta delinmiş. Şimdi ben doğru yerden bir daha deldirirsem şimdiki delik arasında pek bir boşluk olmayacak yani iki deliğin birleşme ihtimali çok fazla. Kulağımda o kadar yer yokBenim de bir kulağım çok güzel delinmiş, o ilkin acısıyla beni tutamamışlar, diğer kulaktaki resmen normalde milletin 3. deliğinin olduğu yerdeydi. Çok kaymış yani. 13 14 yaşlarında olması gerektiği yeri deldirdim. Hatta baya bir deldirdim bir tarafımda 3 bir tarafımda da 2 delik var
Kulak deliği kapanmıyor maalesef. Sizin anlattığınız, deliği çok uçta olan gibi bir arkadaşım vardı. Hemen o uçta olan deliğin üstüne “normal” deliği açtırdı. Alttaki delik kapanmadı ama küre falan takınca hiç anlaşılmıyor.
Siz de hemen üstüne bir delik açtırsanız?
20 yıldır kapanmamış ne zaman kapanıcakO zaten rejenerasyon..Vucut kendisini yeniliyor,kucuk capli yaralanmalar bu sekilde kapaniyor.Bu nedenle estetiksel olarak rahatsiz edici kisim kendisini yenilediginde istediginiz bir bolgeden tekrar deldirebilirsiniz.
Sen bir plastik cerraha git,o bir dikis atsin..20 yıldır kapanmamış ne zaman kapanıcak20 senede kendini yenilemeyen bundan sonrada yenilemez diye düşünüyorum bir de delik çok net. Bakınca orası delik yani direkt görünüyor hiç kapanıcak gibi değil.
Çok doğru yapıyorsunuz kesinlikle çocuklen delinmemeli. Büyüyünce isterse deldirir. Ben de istememişimdir kesin çocukken. zaten isteyecek yaşta bile değilmişim kesin annemin cahilliğinin bedelini ödüyorumKüpe takmayı hiç sevmiyorum keşke kapansa ama maalesef
2 kızım var kulaklarını deldirmedim
Büyünce isterlerse deldirirler
Dikiş atılsa dicem ama bilemedim
Dikiş attırmaktan korkuyorum işte. Sonrasında tekrar deldirmede ya sıkıntı çıkarsaSen bir plastik cerraha git,o bir dikis atsin..
Sonra tekrar goruselim :)
20 yıldır nasıl kapanmiyor ya ben ayda bir abdestlenmek icin kupeyi zor sokuyorum hemen kapanıyor benm deliklerimKızlar, ben 4-5 yaşındayken delinmiş kulaklarım. Sağ tarafta hiçbir sorun yok ama sol taraf çok uçtan delinmiş hemde yamuk gibi yani üst kısmı ile alt kısmı paralel değil. önden bakınca delik altta ama arka tarafta delik dahada altta. Anlatabilmişimdir umarım. Böyle olunca hem küpe güzel durmuyor hemde çok uçta olunca kulakım küpeyi taşıyamaz diye korkuyorum. Hiç küpe takamıyorum ama son zamanlarda özenmeye başkadım başkalarında gördükçeKapansa tekrar deldirsem diye düşünüyorum ama 20 yıldırdır hiç kapanmıyorlarda inat gibi kapancağıda yok belliki. Doğal yollarla kapatmak mümkün mü? Diş macunu sürmekle kapanıyormuş diyorlar bu tarz şeyler bilen, deneyen var mı?Bir de ameliyatla kapatılabiliyormuş hiç yaptıran oldu mu?
Çok doğru yapıyorsunuz kesinlikle çocuklen delinmemeli. Büyüyünce isterse deldirir. Ben de istememişimdir kesin çocukken. zaten isteyecek yaşta bile değilmişim kesin annemin cahilliğinin bedelini ödüyorum
Şans işte20 yıldır nasıl kapanmiyor ya ben ayda bir abdestlenmek icin kupeyi zor sokuyorum hemen kapanıyor benm deliklerim
Çocukken korkup kafamı çektiğim için yamuk olmuş. Eğer çocukken delinmeseydi böyle olmazdı belkiKucukken delinmesi daha iyi. Sonradan delinenler devamli kupe takan biri degilseniz zirt pirt kapaniyor devamli deldirmek zorunda kalirdiniz.
Ben 14 yaşlarimdayken ekstra 2-3 delik daha actirmistim mesela ama hepsi kapandi ya da bir sure takmayinca zorlaniyordu, bi daha da ugraşmadim mesela.
Sadece bebekken delinen kapanmiyor kupe takmasanda. :))) Yamuk olmasi biraz sizin sanssizliginiz olmuş.
Plastik cerraha bir danisin mutlaka bir yolu vardir.
Bebeğim emmerken sürekli küpemi çekiştiryordu, ve sonunda kopma noktasına gelmişti küpem sarkmıştı. Ufak bir ameliyat ile Dr orayı kesip aldı, dikti ve tekrar deldi. Çözümsüz değil yani. KBB başvurun.Kızlar, ben 4-5 yaşındayken delinmiş kulaklarım. Sağ tarafta hiçbir sorun yok ama sol taraf çok uçtan delinmiş hemde yamuk gibi yani üst kısmı ile alt kısmı paralel değil. önden bakınca delik altta ama arka tarafta delik dahada altta. Anlatabilmişimdir umarım. Böyle olunca hem küpe güzel durmuyor hemde çok uçta olunca kulakım küpeyi taşıyamaz diye korkuyorum. Hiç küpe takamıyorum ama son zamanlarda özenmeye başkadım başkalarında gördükçeKapansa tekrar deldirsem diye düşünüyorum ama 20 yıldırdır hiç kapanmıyorlarda inat gibi kapancağıda yok belliki. Doğal yollarla kapatmak mümkün mü? Diş macunu sürmekle kapanıyormuş diyorlar bu tarz şeyler bilen, deneyen var mı?Bir de ameliyatla kapatılabiliyormuş hiç yaptıran oldu mu?
Ameliyat genel anestezi mi lokal anestezi mi oluyorBebeğim emmerken sürekli küpemi çekiştiryordu, ve sonunda kopma noktasına gelmişti küpem sarkmıştı. Ufak bir ameliyat ile Dr orayı kesip aldı, dikti ve tekrar deldi. Çözümsüz değil yani. KBB başvurun.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Herhangi bir sorun oldu mu ya da ağrı acı falanBebeğim emmerken sürekli küpemi çekiştiryordu, ve sonunda kopma noktasına gelmişti küpem sarkmıştı. Ufak bir ameliyat ile Dr orayı kesip aldı, dikti ve tekrar deldi. Çözümsüz değil yani. KBB başvurun.
Sol tarafa normal olacak yere bir delik daha deldirin. Altta kalan kapanmasa da olurKızlar, ben 4-5 yaşındayken delinmiş kulaklarım. Sağ tarafta hiçbir sorun yok ama sol taraf çok uçtan delinmiş hemde yamuk gibi yani üst kısmı ile alt kısmı paralel değil. önden bakınca delik altta ama arka tarafta delik dahada altta. Anlatabilmişimdir umarım. Böyle olunca hem küpe güzel durmuyor hemde çok uçta olunca kulakım küpeyi taşıyamaz diye korkuyorum. Hiç küpe takamıyorum ama son zamanlarda özenmeye başkadım başkalarında gördükçeKapansa tekrar deldirsem diye düşünüyorum ama 20 yıldırdır hiç kapanmıyorlarda inat gibi kapancağıda yok belliki. Doğal yollarla kapatmak mümkün mü? Diş macunu sürmekle kapanıyormuş diyorlar bu tarz şeyler bilen, deneyen var mı?Bir de ameliyatla kapatılabiliyormuş hiç yaptıran oldu mu?