Yanlış mı yapmışım

Yenilir yutulur laf değil o teyzeninki.
Ve size bunca yıl yapılan muamele.
Allahaşkına ne geçecek ellerine boşansanız!
Ve siz bunlara rağmen 12 yıldır evli,3 çocuk sahibi bir çiftsiniz.
Bunu onlarla olan ilişkinizi kesmenize de borçlusunuzdur muhakkak.

Çoğu kişiye 'o telefona çıkmalı,konuşmalıydın' derdim.
Ama size demicem.
İçimden gelmedi.
Çok da iyi yapmışsınız.
Sizden şöyle insan gibi özür dilemedikçe,kapınızı aşındırmadıkça muhattap dahi olmayın.
Eşiniz de onca muameleye maruz kalmış lohusa karısına surat sallamaya devam etsin,alkışlar ona(!)

İyi yapmışsın boşver surat asıp dursun eşin. Zamanında teyzelerine ve annesine surat assaydı böyle olmazdı.

Esime gelirlerse eskiyi hatirlayacagimi ve bunu psikolojimin kaldıramayacağını söyledim, başka da birsey söylemedim

İyi yapmışsın boşver surat asıp dursun eşin. Zamanında teyzelerine ve annesine surat assaydı böyle olmazdı.
Yeni doğum yapmış olmasam suratini umursamayacagimda, çocuğunu dogurmusum daha 1 hafta olmus, teyzeleri ve annesi yüzünden bu suratı haketmedim diye düşünüyorum

Su eslerini korumayip sonra trip atan "erkekler yok mu"....hicbir sucunuz yok. Nana söyle böyle davrandiklarinda nerdeydin deyin sizde

İyide hiç diğer 2 torununu görmedi mi onlarla nasıl görüşüyor. Oğlunun da evi orası, tabiki gidebilmeli. Hergün değil zaten ama arada. Oğlu sonuçta

İyide hiç diğer 2 torununu görmedi mi onlarla nasıl görüşüyor. Oğlunun da evi orası, tabiki gidebilmeli. Hergün değil zaten ama arada. Oğlu sonuçta
Yazları kızlarımi bir haftaligina gönderiyorum.
Bu arada kv bana geldigi zamanlarda benim evimi oğlu ile benim evim olarak görmüyor, "burası benim evim , ben istersem seni gönderirim" havalarindaydi.

Daha gitmem gelmem demek yerine
O teyzenin ağızının tam da ortasına tokatı yapıştırıp haddini bil.. deseydin ya

Yada suratına tükürüp "bak şu tükürüğüm kadar değeriniz Yok" deyip terk etseydin orayı

Az bile yapmışsın terbiyesizlerle ne konuşabilirsin ki.. eşine de bu konuda sakın yüz verme astarını ister sonra.

Eşim hic mi unutmayacaksin diyor

Cok haklisin yenilir yutulur seyler degil. Esin unutmayacak misin diyormus ama barissan yine ayni seyleri yaparlar. Herkesten once kendini dusun. Evdeki huzur bozulmasin aman kocam surat asmasin diye tepemize cikiyorlar

Az bile yapmışsın kesinlikle.
Asla geri adım atma.
Bu yazılan cümle haricinde yapılanlar olmasa dahi tek cümle yeter.
Eşine de söyle; unutmanı istiyorsa o teyze dahil gelsinler özür dilesinler.
Unutulacak şey olur unutulmayacak şey olur.
Özür bile dilense unutulur mu onu bile bilemedim.

Ben kuru özrü bile kaldiramam..yapailan ağır hatalar basit bir özür cümlesi ile telafi edilemez bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…