• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı yapıyorum

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
6 aydır nişanlıyım. Nişanlım askerliğini yapmadı daha. İlk başta kpss ye çalıştı ondan umduğumuz puan gelmedi öyle olunca annemde artık ne yapmayı düşünüyor bana verdiğime pişman etmeyin dedi. Askere gitmeyi düşünmüyor mu dedi. bende bu sefer nişanlıma sorunca önce iş bulacağım diyordu sonra annemin ne düşündüğünü sordu bende askerliğini yap bitir en azından o engel kalksın dedim. Şimdi birkaç kişi yılbaşından sonra alım olacak diyor kafamız çok karışık ya. Bu ay sonu tecil ettirirse şubatta gidecek.

ikinizde reşit değilmisiniz bu almak vermekte ne oluyor kendinize göre uygun ne ise onu yapın

Yani askerliğini yapsın gelsin engelini kaldırsın
Geldşikten sonrada iş başvuruları yapar şu bu derken düzenini kurar
Bu arada sizde beklersiniz bir yandan çalışırsınız
Tabi anneniz söylenmeye devam eder gibi görünüyor
Keşke düzenini kurduktan sonra işini gücünü düzeltikten sonra isteme olaylarına girseydiniz.
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN TABİKİ...

Bende nişanlıyım benim nişanlım şubatta gidiyor askere. Babam askerliğini yapmadan vermem dedi, verdi o ayrı bişey de:halay:
Alım falan olmuyor benim nişanlım taşeron kadro dedi dedi 2yılımızı yedi şu an evli olabilirdik. Gitsin askerliğini yapsın gözünü korkut biraz.

askerlik bitsin

ayrıca niye devlet işi illa ki herkes devlette çalışmıyor ben 5 yıl önce alakasız bir iş başvurusuyla işe başlayıp 1 ay sonra farklı bölümde iyi iş tuttum çalıştığım şirkette bu yüzden şans ve en en önemlisi azim çalışkanlık her kapıyı açar rızkın

bence o yaşlarda bir erkeğin boş gezmesi normal değil nişanlınız eli g.tüde iş arayan tayfasındansa tekrar düşünün derim

Askerlik girdiği ya da girmeye çalıştığı her işte karşısına çıkacak. Bu yüzden aradan çıkarmakta fayda var. Ama son sınıf işletme demişsin. Daha sonrasında kısa dönem yapacaksa iş değişebilir tabii ki.

Yani askerliğini yapsın gelsin engelini kaldırsın
Geldşikten sonrada iş başvuruları yapar şu bu derken düzenini kurar
Bu arada sizde beklersiniz bir yandan çalışırsınız
Tabi anneniz söylenmeye devam eder gibi görünüyor
Keşke düzenini kurduktan sonra işini gücünü düzeltikten sonra isteme olaylarına girseydiniz.
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN TABİKİ...
İsteme olayını aslında öyle yapacaktıkta annem uzatmayın fazla laf söz olacak deyince erkene çektik. Şimdi daha zor ama

Daha askerliğini yapmamış eli ekmek tutmayan biriyle nasıl nişan yaptınız onu anlamadım. Neye güvenerek? anneniz haklı sizi düşünüyor peki babanız yok mu nasıl kabul etti? ne kadar nişanlı kalacaksınız öyle daha askere gitmemiş adam işe girse ne olacak engel var önünde. Puanı zaten iyi değilmiş atanamayacak belli ki bari askerliğini yapsın gelsin iş baksın.

Bende nişanlıyım benim nişanlım şubatta gidiyor askere. Babam askerliğini yapmadan vermem dedi, verdi o ayrı bişey de:halay:
Alım falan olmuyor benim nişanlım taşeron kadro dedi dedi 2yılımızı yedi şu an evli olabilirdik. Gitsin askerliğini yapsın gözünü korkut biraz.
bize de alım var diye diye usandırdılar. gitmediği başvurmadığı yerde kalmadı gibi birşey

Kizlar askerligini yapmamış biriyle nisanlanmayi işi olmayan biriyle nisanlanmayi nasıl göze aldınız merak ettim

bize de alım var diye diye usandırdılar. gitmediği başvurmadığı yerde kalmadı gibi birşey
Askerliğini yapmayan adamı hiçbir yere almazlar canım. Asker izni alcak e sonra gelcek düğün izni alcak balayı izni alcak hayatta iş vermezler. benim 2senem gitti senin gitmesin canım

6 aydır nişalıyım. Nişanlım askerliğini yapmadı daha. İlk başta kpss ye çalıştı ondan umduğumuz puan gelmedi öyle olunca annemde artık ne yapmayı düşünüyor bana verdiğime pişman etmeyin dedi. Askere gitmeyi düşünmüyor mu dedi. bende bu sefer nişanlıma sorunca önce iş bulacağım diyordu sonra annemin ne düşündüğünü sordu bende askerliğini yap bitir en azından o engel kalksın dedim. Şimdi birkaç kişi yılbaşından sonra alım olacak diyor kafamız çok karışık ya. Bu ay sonu tecil ettirirse şubatta gidecek.
okuyormuş madem tecil ettirsin son senesi imiş.önlisanstan mı girdi peki.

Askerliğini yapmayan adamı hiçbir yere almazlar canım. Asker izni alcak e sonra gelcek düğün izni alcak balayı izni alcak hayatta iş vermezler. benim 2senem gitti senin gitmesin canım
bende öyle diyorum aklını karıştıranlar oluyor bir ara partinin birine çok emek verdi her istedikerini yaptı iş vereceğiz diye ama icraat bir türlü olmadı bende artık askerliğini bitir gel diye ısrar ediyorum oda haklısın dedi

evet 2 yıllık olarak girdiydi
sAnırım aöf okuyor zaten bu haftasonu sınavı var okulunu bırakmasın son seneymiş zaten,aöf sınavlarıda zorlaştı 4 yanlış 1 doğuruyu götürme olayı geldi bir an önce bitirsin zaten az bir dönemi kalmış.

Back