Yanlış mı yapıyorum?

Rahim filmi,histereoskopi ve 2 aşılama geçirdim sadece eşim vardı yanımda haber bile vermedim anneme.
Sizde söylemeseydiniz keşke tedavi aşamalarınızı gerek yok bence daha yıpratıcı olur sizin için.

Rahim filmi,histereoskopi ve 2 aşılama geçirdim sadece eşim vardı yanımda haber bile vermedim anneme.
Sizde söylemeseydiniz keşke tedavi aşamalarınızı gerek yok bence daha yıpratıcı olur sizin için.
Haklisiniz. Ama eşimin yanimda olma ihtimali o an yoktu. Zaten bu saatten sonra cagirmam kayinvalidemi hic.

Hiç duymadım onu hakkınızda hayırlısı olsun insallah

valla bende olsam alt tarafı bir rahim filmi diye düşünürüm. arayıp nasıl geçti diye sormak aklıma gelmez. kendin yazmışsın benden sonraki kadın yürüdü gitti diye.
eşinin kendi kararı gidip gitmemek.

Rahim filmi çektiren ve sizin gibi ağrı eşiği düşük olan biri olarak söylüyorum evet o an çok zor ama olıp bittikten somra çok da birşey kalmıyor regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama öbür gün hiçbirşey kalmıyor çünkü o anlık bir işlem ve ağrısı da geçici oluyor siz öbür gün oruç bile tutabilmişsiniz yani eşinizle gitmemek gibi bir durumunuz yokmuş ya da onun gitmemesi gibi zaten eşinizde sahura kadar oturmazdı ne yapacak orada.

Ben mesela kaynanamı istemezdim yanımda ne gerek var film deyince hafif birşey sanmış olabilir bilemez ki öyle birşey olduğunu. Anneniz varmış kardeşiniz gelmeseydi o kardeşinizin başında dursaydı ben eşimle gittim mesela. Çok beklentide olmayın üzülürsünüz

Sorum. Esimin gitmemesine sebep oldum. Yanlis mi yaptim? Annesinin yaninda gitse miydi? Cünkü kayinvalidem de gitmedik diye bozuldu. Ben zaten gidemezdim hala halsiz hissediyorum. Ama esim gidebilirdi. Ben surat astim diye gitmedi.
Hayır kesinlikle öyle Düşünme . Kendinizi ezdirmeyin . Bencil Olmayı Öğrenmek Lazım hayatta

Tamam o sizsiniz ama kayinvalidem burnu aksa bizi arayan gelin diyen kadin:) kolundan film cektircek ols bizi yaninda isteyen kadin

Herkeste farkli demek ki cünkü ben ayakta cok durumca alt tarafim sancilaniyordu o gün. Yani gitme imkanim yoktu. Eşimi de göndermek istemedim. Ona muhtaç oldugum ya da bakima muhtac oldugum icin degil. Kayinvalidem her cagirdigi yere gelmemizi istiyor ama bizim ihtiyacimiz olunca gelmiyor. Ben de gitmesini istemedim. Hem sahura kadar yaninda olmasini istedi oglunun. Ne gerek var. Esim yanimda olmayi cok istedi cekim sirasinda. Ben de kimseyi müdahil etmek istemezdim. Ama malesef işi sebebiyle gelemedi.

çok nazlısın cidden.
kayınvalide yaşlı demek ki gözü yemiyor. gelmezse gelmez, mecbur değil ki. beklemişsiniz ama gelmemiş yani buna bu kadar kırılmanın manası yok. kaldı ki unutmuş bile kadın.
ayrıca annenin ve ablanız varmış. ikisinden biri de gelebilirdi ama ikisi gelmiş. e daha ne? onlar varken ve biri gelebilecekken kayınvalideye ne hacet?
alt tarafı rahim filmi yani ameliyat değil ki, eşinizin sizi evde tek bırakması sorun olsun. bi de ondna küçük kızlar var demişsiniz ne alaka? kızlar da sizin kocanızı bekliyodu gelsin de karısından boşatalım diye.

yanlış yapıyosun evet.

Hayir kayinvalidem cok genc. Ve heryere gider yeter ki cani istesin. Benim dedigim şu herseyde yaninda ister bizi. Ama kendisi gelmez ihtiyacim olunca. Siz konuyu tam okumadan yorum yapmissiniz zaten. Benim kiz kardesim yok. Erkek kardesim var o da engelli. Annemin onunla gelmesi zordu ama baska çare kalmayinca geldi mecbur. Ve rahim filmi alt tarafi evet biliyorum. Ama benim acı eşiğim çok düşük. Bileğim burkulsa bayilirim bayilmaktan korktugum icin yanimda biri olsun istedim. Ki bayildim da. Kayinvalidemden bu kadar hassas olmasini istememin sebebi de en ufak isinde beni cagirmasi, kolundan film cektirecegi zaman bile hastanede yaninda olmami istemesidir. Kendi hassasiyetimi ondan bekledim. Yapmayinca esimin onunla iftara gitmesini istemedim. Evet esimin ben olmadan genc kizlarla bir arada olmasindan hoslanmiyorum. Kiskancim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…