Yanlış mı yapıyorum?

kıskanç olmayın. size zarar. komik duruyor ayrıca. genç kızlara ne sizin kocanızdan? ben de genç kızım yani elin evli adamlarına mı kaldım?

madem kayınvalide hep bekliyor ama yapmıyor. siz de ona yapmayın. işi olunca gitmeyin. bu kadar basit. ben yaptım o da yapsın diye bi pazarlık güderseniz eliniz boş kalır işte.

ayrıca eşiniz izin alamaz mıydı?

Eşim cumhurbaskanligina bagli calisiyor. Normalde cok rahat izin alabilir. Ama o saatlerde CBina kitap götürüp teslim etmesi gerekiyordu. Ne kadar ugrassa da alamadi izin. Yani cok ters zamana geldi iste.

Ben de bundan sonra yapmayacagim zaten kayinvalideme. Buna da iftara icabet etmemekle basladim. O yüzden suanda yanlis yaptigimi düşünmüyorum. Konuyu actigimda kararsizdim.

Herkesin kiskanclik seviyesi farklidir. Esim de beni bu kadar kiskanir. Bunun komik duruma düşmekle alakasi yok. Aksam iftardan sahura kadar tüm gece onlarla vakit gecirmesinin hic geregi yok. Siz yapmazsiniz. Biz yapmayiz. Ama evli erkeklere bakan nice bekar kizlar var. Herkes siz degil ki.

iyi ki herkes siz de değil. yoksa bi ortamda evli erkek olunca bekar kızlara herkes sizin gibi kötü gözle bakardı.

İnsanlarla ilgili beklentileriniz yüksek olmasin. Herkes ama herkes buna esiniz de dahil, siz işlerine yaradiginiz sürece hayatinizdalar. Bir an gelir onlar icin kosturamazsaniz iste böyle kayinvalideniz gibi triplere girerler. O da sizin ona ihtiyaciniz varken yaninizda olmadi.. O yüzden üzülmeyin.. Kim size nasil davraniyorsa siz de öyle davranin.. Esinizi göndermemekle elbette iyi yapmissiniz.. Siz rahatsizsiniz ve evde tek basinasiniz.. Kayinvalideniz eş dost sohbetinde.. E cok da önemli bisey degil.. Yanliz gidemiyorsa gitmesin cok mu mühim?... Üzmeyin kendinizi. Yanlis yaptiginiz bir sey yok.

iyi ki herkes siz de değil. yoksa bi ortamda evli erkek olunca bekar kızlara herkes sizin gibi kötü gözle bakardı.
Saçmalamayın lütfen. Ben bekar kızlara kötü gözle bakıyorum demedim. Siz dediniz kizlara ne sizin kocanizdan diye ben ona itafen söyledim. Bazen kizlara ne olamayabiliyor dedim. Asla genelleme yapmam ben. Sadece benim olmadigim bir ortamda esimin baska kizlarla oturmasi hosuma gitmez ve kiskanirim. Bence haddiniz aşmayın. Iyi ki herkes siz degil ne demek. Ben size böyle saygisiz mi konusuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…