Yanlış mı yapıyorum?

Aci esigim benim elimde olan birsey degil ki. Ayagim burkulsa saniyesinde bayiliyorum. Babam da öyle ona cekmisim sanirim. Yoksa normal hayatta kimseye muhtac olmam kolay kolay. Ama hastane hali canim acir da bayilirsam diye yanimda istedim ve bayildim da zaten. Evet cok sukur baska problemlerimiz yok. Zaten ben de ufak capli kirildim. Kv bana kötü bisey yapti diye anlatmaya gelmedim buraya. Benim gitmemem ya da esimin gitmemesi yanlis mi oldu diye sormaya geldim

Yanlış olmamış bence. Siz nasıl istiyorsanız öyle davranın sonrasında yanlış mı doğru mu diye düşünmenin manası Yok.

Haklisiniz. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Bebeginizi hayirlisiyla alin kucaginiza insallah

Acını küçümsemek için yazmadım yanlış anlamayın . Rahim filmi bazı kadınlarda aşırı ağrıya sebep oluyor bazıları da ( benim gibi ) çok hafif atlatır bunda sıkıntı görmedim anlayabiliyorum.

Kv ye içinizden geldiği kadar yapın yapmanız gereken kadar fazlası için çabalamayın. O zaman kirilmazsiniz da zaten .

Eşiniz gitmedigi için vicdan da yapmayın. Her dk peşinde kosturamazsiniz.

Haklisiniz. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Bebeginizi hayirlisiyla alin kucaginiza insallah
Amin Can'ım.Kısa zamanda darısı başına olsun.Allah kimseye muhtaç etmesin yeter ki.Ben kendi kendime de yeterim de kimseye eyvallahın olmasın.Sana sen kadar kimse acımaz çünkü

Yine de annesi acaba gitse miydi dedim ama... haklisiniz...

Beklenti içinde olmanız hata.
Boşverin,yoksa çok mutsuz olursunuz.

İftira gitmeyerek eşinizi de göndermeyerek iyi yapmışsınız.Ne alaka?
Madem evdeki bekar oğlu alsın.
Güvenemiyorsa kendine erken dönsün ya da.
Siz neden gidesiniz.

Bu arada rahim filmi beni de mahvetmişti.
Bayılmadım ama ölmekten beter oldum.
Bünye meselesi demekki.
Bir arkadaşım da hiç etkilenmemişti.

Geçmis olsun size de

Diğer üyeler kadar ılımlı olamam. Sizi sallamıyor gel dediğiniz yere gelmiyor naz niyaz. Siz onun dediği yere mecbur musunuz da vicdan yapıyorsunuz üstüne. Bencil insanlardan nefret ederim görüşmem. Görüşmüyorum da zaten.

ne guzel işte hiç bişeyınıze karışmıyor.kadın yaşlanmış artık kendı halınde takılsın dımı.emeklı olsunlar artık.asıl sorun emeklı olmayanlar zaten

Ben de rahim filmi çekindim annem geldi yanımda eşim şehir dışında idi
iki kere mr a girdim eşim geldı yanımda
iki kere asılama oldum annemı bıle istemedim eşim geldı

şimdi tüp bebek olacağım yıne annemı ıstemem herkesın duzenı hayatı var
eşim destekçim olur

kv den rahim filmi çekileceğini niçin biliyor???????

evlenirken evimizi kurmaya yardım etmedi
sonra ev aldık yenıden tasındık herseyı eşimle ben ahllettık kalkıp da gelmedi

ben de onun zor zamanlarında yanında olmuyorum
aramam sormam
resmı konuşur kapatırım

sizin kvde den beklentınız cok fazla

rahim filmi ne alaka yani

Bizim iliskimiz sizinki gibi degil kayinvalidemle. Aramiz iyidir. Ama birkac kez boyle yapmasi beni biraz soguttu kendisinden. Ben de esimi yanimda isterdim ama işi sebebiyle gelemedi. Engelli kardesim var annem de zor gelebilirdi. Kayinvalidemden rica ettim. Cünkü kendisi herşeyde bizden yardim istiyor. Ve muhabbetimiz iyi oldugu icin oturup dertlesebiliyoruz herseyimizi anlatip konusabiliyoruz. Bu sebeple de söylemekte sakinca görmedim. Mutlak suretle yanimda birinin olmasi sartti cunkü kendimi biliyorum canim az acisa bayilacagimi.

Nazlı değil de hassasım. Etrafimdan beklemeyi gectim simdi kayinvalideme eskisi kadar samimi davransam mi her seyine kossam mi diye düsünmeye basladim
Yapma tabi bırak kayınvalideni kimseye yapma.
Yapınca boncuk takmıyorlar güzelim.
Şunu sakın unutma 'sen onun kızı değilsin,o senin annen değil'.
Beklentilerden vazgeç daha mutlu olursun.

O zaman ya huyu bu deyip alınmayacaksınız
kendini seviyo biraz bariz belli

ya da siz de ona verici olmayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…