- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Bozulursa bozuldu bence. Çok gereksiz samimiyet içeren bir ilişkiniz var. Mesafe koyun yoksa daha çok konu açarsınız buraya.Haklisiniz. Ama dedigim su ki, herseyde bizi yaninda isteyen kadin kayinvalidem. Bu aksam onu yalniz biraktik diye bile bozulmustur
Aci esigim benim elimde olan birsey degil ki. Ayagim burkulsa saniyesinde bayiliyorum. Babam da öyle ona cekmisim sanirim. Yoksa normal hayatta kimseye muhtac olmam kolay kolay. Ama hastane hali canim acir da bayilirsam diye yanimda istedim ve bayildim da zaten. Evet cok sukur baska problemlerimiz yok. Zaten ben de ufak capli kirildim. Kv bana kötü bisey yapti diye anlatmaya gelmedim buraya. Benim gitmemem ya da esimin gitmemesi yanlis mi oldu diye sormaya geldimAcı eşiğiniz çok düşük anlaşılan ama biraz güçlü olmalıyız gençler olarak diye düşünüyorum dünyanın bin türlü hali var sonucta bazı şeyleri yalnız da goguslememiz gerekebilir hayatta .
Kv deniz burada konu açan arkadaşlara göre hiçbir sıkıntısı yok anlattığınız kadariyla. Keşke hepsi öyle olsa da karışmasalar herşeye .
Beklentilerinizi azaltın ve bu tarz kiyaslamalar yapmayın bence . Siz insan olarak genç olarak yapmak istediklerinizi isteyerek yapıyorsanız karşılıksız yapın . İnanın daha mutlu olursunuz.
Bazen farklı açılardan bakmak lazım . Bu durumun avantajlarıni görmezden gelmeyin ve kendinizi doldurmayin.
İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır.
Yanlış olmamış bence. Siz nasıl istiyorsanız öyle davranın sonrasında yanlış mı doğru mu diye düşünmenin manası Yok.Aci esigim benim elimde olan birsey degil ki. Ayagim burkulsa saniyesinde bayiliyorum. Babam da öyle ona cekmisim sanirim. Yoksa normal hayatta kimseye muhtac olmam kolay kolay. Ama hastane hali canim acir da bayilirsam diye yanimda istedim ve bayildim da zaten. Evet cok sukur baska problemlerimiz yok. Zaten ben de ufak capli kirildim. Kv bana kötü bisey yapti diye anlatmaya gelmedim buraya. Benim gitmemem ya da esimin gitmemesi yanlis mi oldu diye sormaya geldim
Haklisiniz. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Bebeginizi hayirlisiyla alin kucaginiza insallahNe demişler beklentini ne kadar az tutarsan o kadar Mutlu olursun.Aramıyor mu,seni önemsemiyor mu?Kısasa kısasını yap için rahat etsin.
Böyle şeylerle şu Zaman'ını üzülerek heba etme derim.Seni düşünmeyeni düşünme.Nedenini boşver.Dedigin kişinin öz evladı değilsin,ne sen ona öz evlat gibi olursun ne o sana öz anne.Ne varsa ailende,annende var.Tabiki ailen yanında destek olacak.
İftara davet ediyor diyorsun.Ederse etsin senin eşin uygun cevap verecek olgunlukta mı,ona bak sen bence.Kv çağırır da,düşünmez de bunlara takılma yani.
El sana acımaz,sen de onlara acıma.Acı eşiğin düşükmüş.Ben de bu süreçlerden geçip kürtaj oldum bir başıma gidip geldim.Eşim asker ve uzaktayız.Komşu bile yok.Bir geçmiş olsun diye bile aramadılar eşimin ailesi.
Hamile oldum hayırlı olsun bile demediler,üstüne yine düşer düşüğün ardı hep düşük olur diye en başında moral bozdular.Ama umrumda mı Degil.Allaha emanetiz ve bize sadece annemiz,ailemiz üzülür içten.Gerisi vız gelir,tırs gider.Bizi hasta etmekten öteye gitmez.
Aci esigim benim elimde olan birsey degil ki. Ayagim burkulsa saniyesinde bayiliyorum. Babam da öyle ona cekmisim sanirim. Yoksa normal hayatta kimseye muhtac olmam kolay kolay. Ama hastane hali canim acir da bayilirsam diye yanimda istedim ve bayildim da zaten. Evet cok sukur baska problemlerimiz yok. Zaten ben de ufak capli kirildim. Kv bana kötü bisey yapti diye anlatmaya gelmedim buraya. Benim gitmemem ya da esimin gitmemesi yanlis mi oldu diye sormaya geldim
Amin Can'ım.Kısa zamanda darısı başına olsun.Allah kimseye muhtaç etmesin yeter ki.Ben kendi kendime de yeterim de kimseye eyvallahın olmasın.Sana sen kadar kimse acımaz çünküHaklisiniz. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Bebeginizi hayirlisiyla alin kucaginiza insallah
Haklisin canim. Sagolasinn..Amin Can'ım.Kısa zamanda darısı başına olsun.Allah kimseye muhtaç etmesin yeter ki.Ben kendi kendime de yeterim de kimseye eyvallahın olmasın.Sana sen kadar kimse acımaz çünkü
Yine de annesi acaba gitse miydi dedim ama... haklisiniz...Acını küçümsemek için yazmadım yanlış anlamayın . Rahim filmi bazı kadınlarda aşırı ağrıya sebep oluyor bazıları da ( benim gibi ) çok hafif atlatır bunda sıkıntı görmedim anlayabiliyorum.
Kv ye içinizden geldiği kadar yapın yapmanız gereken kadar fazlası için çabalamayın. O zaman kirilmazsiniz da zaten .
Eşiniz gitmedigi için vicdan da yapmayın. Her dk peşinde kosturamazsiniz.
Yine de annesi acaba gitse miydi dedim ama... haklisiniz...
Geçmis olsun size deBeklenti içinde olmanız hata.
Boşverin,yoksa çok mutsuz olursunuz.
İftira gitmeyerek eşinizi de göndermeyerek iyi yapmışsınız.Ne alaka?
Madem evdeki bekar oğlu alsın.
Güvenemiyorsa kendine erken dönsün ya da.
Siz neden gidesiniz.
Bu arada rahim filmi beni de mahvetmişti.
Bayılmadım ama ölmekten beter oldum.
Bünye meselesi demekki.
Bir arkadaşım da hiç etkilenmemişti.
Ben de rahim filmi çekindim annem geldi yanımda eşim şehir dışında idiHayırlı geceler herkese. Evliyim ve bebeğimiz şuanlık olmuyor. Tedavi sürecindeyiz. Eşim her zaman destekçim. Gerci bazen yedigi ictigi seylere söyleniyor ama. (Onda problem cikti yemesini icmesini bir düzene bagladik.) Kayınvalidemle genel olarak iyi anlasiriz. Bana karismaz. Kizi gibi sevdigini belli eder. Esime karsi beni savunur yeri geldiginde. Ama her insan gibi yanlislari var elbet. Mesela her gittigimizde kalmamiz icin israr etmesi beni cok sıkıntıya sokar. Bir de birazcik bencil diye düşünüyorum. Erken anne olmus ve esim en büyük çocuk. Ama cok kendini zorlamaz hic birsey icin. Mesela karda kista tasinmak zorunda kalmistik. Üşürüm deyip asla yardima gelmedi. Simdi bu sürecte de insan destek bekliyor. Pazartesi ikindi gibi rahim filmi cektirdim. Ona da pazar günü söyledim. Gelmeyi teklif etmedi. Sonra ben gel yalniz olmayayim dedim. Orucluyken halsizim gelemem dedi. Annemle kardesim geldi mecbur. Erkek kardesim engelli. Ona ragmen geldiler. Neyse ben rahim filmini cektirdim. Canim cok yandi. Sonrasinda bayginlik gecirdim. Aci esigim cok düşük. Canim aciyinca soguk soguk terlerim tansiyonum düser midem bulanir ve bayilirim. Bu ihtimal icin yanimda birini istedim zaten. Hastaneden anneme gectik. Orda kaldim o gece esim de geldi. Kayinvalidem aramadi hic. Birazcik kirildim. Sonra esimi aradi. Esim teravihe gitmisti ben actim telefonunu. Esimi sordu. Sonra dedi ben arkadaslarimla şu yere oftara gitcem çarşamba. Ama tek dönemem siz de gelin benimle. Dedim ben iyi olursam geliriz. Neyin var ki? dedi. Unutmus bile. Bozuldum tabi. Dedim anne rahim filmi cektirdim ya. (Ya arkadaslar herkesi etkilemiyor bu film sanirim. Benden sonra cektiren bir kadin kalkti yürüdü gitti. Benim hala içimde biseyler aciyor.Bugüne kadar kanamam vardi bugün bitti) dedi aaa unutmusum. Nasilsin vs diye sordu sonunda. Neyse dün eve geldik. Ama yine halsizim. Oruç da tutuyorum. Aradi esimi dedi sen gel tek. Ben yine bozuldum cünkü beni öyle evde birakip gidecek ve kadinlarin toplandigi bir iftar ve benden yasi kücük kizlar vs de var gidecegi grupta. Ne gerek var gitmesine diye düşündüm. Eşim de anasi sonucta kararsiz kaldi. Ama benim bozuldugumu farkedince gitmekten vazgecti. Bir de olay sadece iftar degil sahura kadar oturacaklarmiş. Ne gerek var eve gelemeyecekse gece oturmanin. İftar edip gelsin. Ben karismam gerci kendi karari ama esimi neden sürüklüyor. Herseyi gectin yine giderdim ama ben o grip olsa evden corbalar tasiyorum meyveler aliyorum ki yapmam lazim. Ama o benim bu durumumda yanimda olmadi aramadi sormadi unuttu. Çok kırıldım.
Bizim iliskimiz sizinki gibi degil kayinvalidemle. Aramiz iyidir. Ama birkac kez boyle yapmasi beni biraz soguttu kendisinden. Ben de esimi yanimda isterdim ama işi sebebiyle gelemedi. Engelli kardesim var annem de zor gelebilirdi. Kayinvalidemden rica ettim. Cünkü kendisi herşeyde bizden yardim istiyor. Ve muhabbetimiz iyi oldugu icin oturup dertlesebiliyoruz herseyimizi anlatip konusabiliyoruz. Bu sebeple de söylemekte sakinca görmedim. Mutlak suretle yanimda birinin olmasi sartti cunkü kendimi biliyorum canim az acisa bayilacagimi.Ben de rahim filmi çekindim annem geldi yanımda eşim şehir dışında idi
iki kere mr a girdim eşim geldı yanımda
iki kere asılama oldum annemı bıle istemedim eşim geldı
şimdi tüp bebek olacağım yıne annemı ıstemem herkesın duzenı hayatı var
eşim destekçim olur
kv den rahim filmi çekileceğini niçin biliyor???????
evlenirken evimizi kurmaya yardım etmedi
sonra ev aldık yenıden tasındık herseyı eşimle ben ahllettık kalkıp da gelmedi
ben de onun zor zamanlarında yanında olmuyorum
aramam sormam
resmı konuşur kapatırım
sizin kvde den beklentınız cok fazla
rahim filmi ne alaka yani
Yapma tabi bırak kayınvalideni kimseye yapma.Nazlı değil de hassasım. Etrafimdan beklemeyi gectim simdi kayinvalideme eskisi kadar samimi davransam mi her seyine kossam mi diye düsünmeye basladim
O zaman ya huyu bu deyip alınmayacaksınızBizim iliskimiz sizinki gibi degil kayinvalidemle. Aramiz iyidir. Ama birkac kez boyle yapmasi beni biraz soguttu kendisinden. Ben de esimi yanimda isterdim ama işi sebebiyle gelemedi. Engelli kardesim var annem de zor gelebilirdi. Kayinvalidemden rica ettim. Cünkü kendisi herşeyde bizden yardim istiyor. Ve muhabbetimiz iyi oldugu icin oturup dertlesebiliyoruz herseyimizi anlatip konusabiliyoruz. Bu sebeple de söylemekte sakinca görmedim. Mutlak suretle yanimda birinin olmasi sartti cunkü kendimi biliyorum canim az acisa bayilacagimi.
Tabi herkes herseyi takmayabilir. Bu nazliliksa nazliyim.cok küçük şeylere takılıyorsunuz, yaşadığınız şeyleri yaşıyorum ama o an aklımdan ucup gıdıyor. nazlısınız bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?