- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Eşim işteydi gelemezdi malesef. Kayinvalidem herseyde bizden yardim isteyen birisi yalniz.Bence fazla beklentiye girmemek gerek sanki. Mesela taşınıyorsunuz size yardıma gelmek zorunda değil ki hatta gelmesin bence daha iyi. Sen istediğin gibi ayarla birde ona tarif etmek vs zorunda kalmazsın. Belki bende taşınacağım başka bir şehire ve ne annemi ne kv yi çağırmam. Hele kv yi hiç çağırmam temizlik düzen her anlayışımız farklı onunla . Onda neden kalmak gerekiyor onu anlamadım aynı şehirde değil misiniz ? Rahim filmi olayında eşin neredeydi o gelseydi kimseye gerek olmazdı
Hayir yok bir tane bekar oglu var sadece. Evet öyle bana da ilginc geldi. Insan degee verince deger belkiyor sanirim. Ben de beklemistim.Kızı veya başka gelini yok mu? Taksın koluna,gitsinler beraber...
Siz rahatsızken,eşinizle gitmek istiyor olması şaşırttı beni...
Arayıp,sormamasına takılmayın...
Beklenti içinde olmayın...
Mühim olan eşinizle aranızdaki muhabbet...
Sizi sevip,sayıyor olması...
Umarım yakın zamanda Nur topu gibi evlatlarınız olur:))
Nazlı değil de hassasım. Etrafimdan beklemeyi gectim simdi kayinvalideme eskisi kadar samimi davransam mi her seyine kossam mi diye düsünmeye basladimCok nazlisiniz ve hassassiniz sanirim ayni seyi etrafinizdan da bekliyorsunuz,yapmayin mutsuz olursunuz boyle.
Anladım gelse iyi olurdu ama gelmemiş herkesin hamuru farklı valla . Eşin annesiyle gitmemesi durumu için kafana takma boşver iyiki gitmemiş her zaman karşımızdakilerin istedikleri olacak diye bir kaide yok bu seferde senin istediğin olmuş iyide olmuşE
Eşim iştey gelemezdi malesef. Kayinvalidem herseyde bizden yardim isteyen birisi yalniz.
Hamuruyla alakasi yok ki.Normalde hep yanimdadir is falan görmez gözü. Ama öyle ters zamana geldi ki. Cumhurbaskanligina bagli calisiyor ve tam o saatlerde cumhurbaskanina bir kitap götürmesi gerekiyordu. Baskasina da devredemedi işi. Her dakika telefonda konustuk sakinlestirdi beni. Evet ilk defa istedigi biseyi yapmadik kayinvalidenin. Ama pek pisman da degilim.Anladım gelse iyi olurdu ama gelmemiş herkesin hamuru farklı valla . Eşin annesiyle gitmemesi durumu için kafana takma boşver iyiki gitmemiş her zaman karşımızdakilerin istedikleri olacak diye bir kaide yok bu seferde senin istediğin olmuş iyide olmuş
Hamur konusunda eşinizden değil kv den bahsettim ben . Yoksa bazen işten izin alınamıyor gibi gibi eşler her an yanımızda olamaz eşini o konuda yargılamıyorumHamuruyla alakasi yok ki.Normalde hep yanimdadir is falan görmez gözü. Ama öyle ters zamana geldi ki. Cumhurbaskanligina bagli calisiyor ve tam o saatlerde cumhurbaskanina bir kitap götürmesi gerekiyordu. Baskasina da devredemedi işi. Her dakika telefonda konustuk sakinlestirdi beni. Evet ilk defa istedigi biseyi yapmadik kayinvalidenin. Ama pek pisman da degilim.
Kosmak zorunda degilsiniz elbette. Ama kadin bir sey yapmamis yani onu bilin de aklinizda soru isareti kalmasin. Buyuklerin agriya siziya bakis acisi cok farkli,genelde kendileri daha dayanikli mesela o yuzden sizin durumunuzu anlayamamis olabilirler. Rahim filmi belki sizi psikolojik etkilemistir belki de bazi kisilerde agriya yol aciyordur bilemeyecegim, cevremde yaptiranlar vardi normal kalkip yuruduler. O konuya cok hakim degilim ama sizin sorununuz nazli olmak,alingan olmak diye dusunuyorum. Kendinize zarar verirsiniz bu sekilde. Yarin sizin de cocugunuz olacak o zaman daha da zorlanirsinizNazlı değil de hassasım. Etrafimdan beklemeyi gectim simdi kayinvalideme eskisi kadar samimi davransam mi her seyine kossam mi diye düsünmeye basladim
Hakli oldgunuz yerler var. Ama kayinvalidem grip olsa az üşütse bizi arar gelin ben ölüyorum diye. En ufak doktor işi olsa yaninda ister bizi.Kosmak zorunda degilsiniz elbette. Ama kadin bir sey yapmamis yani onu bilin de aklinizda soru isareti kalmasin. Buyuklerin agriya siziya bakis acisi cok farkli,genelde kendileri daha dayanikli mesela o yuzden sizin durumunuzu anlayamamis olabilirler. Rahim filmi belki sizi psikolojik etkilemistir belki de bazi kisilerde agriya yol aciyordur bilemeyecegim, cevremde yaptiranlar vardi normal kalkip yuruduler. O konuya cok hakim degilim ama sizin sorununuz nazli olmak,alingan olmak diye dusunuyorum. Kendinize zarar verirsiniz bu sekilde. Yarin sizin de cocugunuz olacak o zaman daha da zorlanirsiniz
Zorunli birşey olsa gitsin de keyfi birşey sonuçta. Sen rahatsızsan keyfim yoksa eşinden otursun oturduğu yerde. KV de baksın başını çaresine.Sorum. Esimin gitmemesine sebep oldum. Yanlis mi yaptim? Annesinin yaninda gitse miydi? Cünkü kayinvalidem de gitmedik diye bozuldu. Ben zaten gidemezdim hala halsiz hissediyorum. Ama esim gidebilirdi. Ben surat astim diye gitmedi.
Haklisiniz. Ama dedigim su ki, herseyde bizi yaninda isteyen kadin kayinvalidem. Bu aksam onu yalniz biraktik diye bile bozulmusturÇok alıngansınız , herkesten ziyade sizi yorar bu.
Çok fazla düşünme çevrendekileri. Olması gerektiği kadar yap. Ve asla bekleme. Yapıyorsan da karşılıksız yap. Bu sadece kayınvalide için geçerli değil. En güzeli eşin seni düşünüyor. Gerisi boş.Sorum. Esimin gitmemesine sebep oldum. Yanlis mi yaptim? Annesinin yaninda gitse miydi? Cünkü kayinvalidem de gitmedik diye bozuldu. Ben zaten gidemezdim hala halsiz hissediyorum. Ama esim gidebilirdi. Ben surat astim diye gitmedi.
Dogrudur ama onun yaptigi kendine,sizin yaptiginiz size. O oyle diye siz de boyle olmak zorunda degilsiniz. Bosverin siz kendinize odaklanin. Tedavi sureci zaten yeteri kadar zordur,hayati kendinize daha da zorlastirmayinHakli oldgunuz yerler var. Ama kayinvalidem grip olsa az üşütse bizi arar gelin ben ölüyorum diye. En ufak doktor işi olsa yaninda ister bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?