Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Oyun oynayacağı yaşta bu ne baskı çocuğa böyle. Daha oyun çağında bu çocuk. 1. Sınıf da ne öğrenecek. Arkadaşları harfleri öğrenirken sıkılacak ,herşeyi sil baştan ogrenecek çünkü. Ne gerek var bu baskıya. Oğlum bu sene 1. Sınıfa gidiyor.Hocam,çocuklarımız aynı ay yıl doğumlu evet sizin yavrunun merakı varmış ne güzel kağan da hadi ders yapalım diyor ritmik sayıyor dediklerinizi yapiyor ama ben soruyorum diğer arkadaşlarına da mesela gun de toplamda yarim saat oyun oynuyorlar kağana yetmiyor çıkınca anne parka gidelim nolur oynayalım diyor.Rehber Hocamıza gore sınıf arkadaşları okuyabildiği icin kagan kenara geçip üzülüyormuş.evde yazı tahtamız.5 yas zeka kitaplarımız vs var Çok eğleniyor ama dediğim gibi daha cok oyun istiyor mesela e-k =ek diyor ela yi birleştirip okuyamıyor harf harf söylüyor sonra da anne yapamadım diyip yere bakıyor cok üzülüyorum annecim sorun değil onu da öğreneceğiz daha var diyorum geçiyor. Ben siz değerli arkadaşlarımın da fikir beyan ettiği üzre seneye devletin anaokuluna vereyim.paylasma oyun kurma sosyallik üst seviyede kişisel bakım da tamam kendi üstünü çıkarır giyer wc de vs yardim istemez ama aşırı hareketlidir.
Geçen sene anaokulunda sesli harfleri öğrendiler ,ritmik sayma ve basit toplama çıkarma islemi yaptılar.
Okulun yaklaşımı bana çok yanlış geldi. Oyun çocuğuna bu baskı yersiz ve gereksiz