- 29 Eylül 2014
- 8.718
- 15.927
-
- Konu Sahibi Mutlak Butlan
Bence de ya. üzülüyorum arkadaşım için gerçekten.Durmadan eski karısını anlatan adamdan koca olmaz. Bu net.
Aynısını düşünüyorum katip. Sevgi gösterileri yapıyor, görüştüğümüzde de yaptı ama samimi gelmiyor bana.Kaçan balık büyük olmuş adamda. Elinden kaçınca kıymete binmiş. O adamın eski eş takıntısı sizi bitirir. Gel dese gidecek koşa koşa adam.
Çok haklısın. Arkadaşın seni dinleyip bu adamdan ayrılmalı. Ben olsam ilk buluşmadan sonra adamla iletişimimi koparırdım. O ne öyle sabah " eski karım, akşam " eski karım, yemekte " eski karım", bir şey içerken " eski karım" .Merhaba hanımlar, klasik bir arkadaşım için açıyorum konusu gibi olacak.
Ben boşandım, çocuğum yok. Boşanmadan önce de erkekleri pek sevmezdim, boşanınca daha bir sevmez oldum. Gıcık oluyorum, her şeyleri gözüme batıyor artık.
Arkadaşım da 3 yıl önce boşandı, çocuğu yok. Hayatına biri girdi, o da 1 sene önce boşanmış, çocuğu yok. Tanıştım iyi biri gibi ama sevmedim.
Asıl sorun şu; arkadaşım sürekli adamın eski eşe yaptıklarını kıyaslıyor. Şurda düğün yapmış, bunu almış, bu kadar para harcamış, bana gelince parası yok , sürekli eski eşini anlattı kafamda çok büyüdü bu olay diyor. Adam ayrıca ikinci evliliğimiz olacak nikah yaparız, biter gider demiş.( arkadaşım da düğün istemiyor ama böyle söylenince değersiz hissediyormuş) Ben de, sen adamın eski eşini kıskanıyorsun, kadını bence unutamamış, ayrıl mutlu olamazsın diyorum. Neden böyle düşündüğüm konusuna gelince ; bu birlikte olduğu kişi ilk tanıştıklarında, sürekli eski eşinin yaptıklarını, boşanma sebeplerini anlatıp durmuş. Bana bunu yaptı, böyle üzdü, ben neler neler yaptım evi terk etti, dava açıldıktan sonra aradı sevdiğini bile söylemedi söylese belki barışmayı düşünürdüm demiş.
Bu arada arkadaşımın haberi var konuyu açtığımdan. Kızı şuraya üye olmaya ikna edemedim bir türlü. Yorumlar o kadar değerli ki, gerçekten çoğu insan anlamıyor.
Ben arkadaşıma, sen kadını kıskanıyorsun, ilişkinin başında sana eski eşini sürekli anlatması normal değil, kadın ayrılmak istemiş seviyorum dese onla olurdu, uzun vadede mutlu olamazsın derken hatalı mıyım? 1 sene önce boşanmış olması mı bana böyle düşündürüyor? Erkek nefretim yüzünden yanlış mı yönlendiriyorum acaba?
sevdiğini bile söylemedi söylese belki barışmayı düşünürdüm demiş.
Düşünsene adam bi sevmiş neler olmuş. Sevmese napıcak Allah korusun.Şu baya büyük bi itiraf yalnız. Arkadaşınız bunu bile göre kendini neden yara bandı etmeyi tercih ediyor?
Adamın, eski eşini, sevgilisine anlatması zaten yeterince tuhafken, sevgilisini duyguları için çöplük haline getirmesi, tekrar tekrar aynı anlatımların sürmesine ne diyeceğimi bilemedim. Bu adamla daha fazla vakit geçirdikçe aptallaşır arkadaşınız git gide.
Üzülmeyin,insan ne yaparsa kendine yapar. Canı bilir.Bence de ya. üzülüyorum arkadaşım için gerçekten.
Eski eşini unutmuş bile olsa senin arkadaşın bu durumu kabullenemeyecek. Eve bardak alsa acaba karısı hangi rengini alırdı diye kiyaslayacak her gün kavga dövüş sonra ikinci kere boşanma sorun bende demek ki aileme ne derim diye mutsuz bir hayata hapsolacak. En basit örnek ; kendisi de düğün istemezken adam sade nikah yapalım diyince değersiz hissetmesi gibi. Öküz altında o buzağı illa aranacak.Merhaba hanımlar, klasik bir arkadaşım için açıyorum konusu gibi olacak.
Ben boşandım, çocuğum yok. Boşanmadan önce de erkekleri pek sevmezdim, boşanınca daha bir sevmez oldum. Gıcık oluyorum, her şeyleri gözüme batıyor artık.
Arkadaşım da 3 yıl önce boşandı, çocuğu yok. Hayatına biri girdi, o da 1 sene önce boşanmış, çocuğu yok. Tanıştım iyi biri gibi ama sevmedim.
Asıl sorun şu; arkadaşım sürekli adamın eski eşe yaptıklarını kıyaslıyor. Şurda düğün yapmış, bunu almış, bu kadar para harcamış, bana gelince parası yok , sürekli eski eşini anlattı kafamda çok büyüdü bu olay diyor. Adam ayrıca ikinci evliliğimiz olacak nikah yaparız, biter gider demiş.( arkadaşım da düğün istemiyor ama böyle söylenince değersiz hissediyormuş) Ben de, sen adamın eski eşini kıskanıyorsun, kadını bence unutamamış, ayrıl mutlu olamazsın diyorum. Neden böyle düşündüğüm konusuna gelince ; bu birlikte olduğu kişi ilk tanıştıklarında, sürekli eski eşinin yaptıklarını, boşanma sebeplerini anlatıp durmuş. Bana bunu yaptı, böyle üzdü, ben neler neler yaptım evi terk etti, dava açıldıktan sonra aradı sevdiğini bile söylemedi söylese belki barışmayı düşünürdüm demiş.
Bu arada arkadaşımın haberi var konuyu açtığımdan. Kızı şuraya üye olmaya ikna edemedim bir türlü. Yorumlar o kadar değerli ki, gerçekten çoğu insan anlamıyor.
Ben arkadaşıma, sen kadını kıskanıyorsun, ilişkinin başında sana eski eşini sürekli anlatması normal değil, kadın ayrılmak istemiş seviyorum dese onla olurdu, uzun vadede mutlu olamazsın derken hatalı mıyım? 1 sene önce boşanmış olması mı bana böyle düşündürüyor? Erkek nefretim yüzünden yanlış mı yönlendiriyorum acaba?