Yanlis mi dusunuyorum

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
36
Herkse merhabalar kizlar. Farkli bakis acilarina ihtiyacim var ben mi yanlis anliyorum yada davraniyorum. Tarafsiz yazacagim. Ben yaklasik 5 ay kadar once dogum yaptim erken bi dogum oldu oncesinde 10 gun kadar hastanede yattim. Dogum sonrasi bebegim 10 gun kuvezde kaldi. Sonrasinda cok sukur ciktik. Kv bana gelin burda kalin ben bakayim sana dedi tmm dedim. Iki ci bebegim ama premature ve cok kucuk oldugu icin korkuyordum acikcasi ve paikolojik olarak da hic iyi degildim kabul wttim. Neyse orda kalirken daha dikislerim bile iyilesmeden (sezaryen oldum) ev supurdum bulasik yikadim yemek yaptim. Kv de bahcedeki evlerine gidip domates vs ekiyodu. Yaklasik 1 ay kadar kaldik. Tum bunlari evde de yapardim ama onun orda oldugunu bilmek guven veriyodu bana ne de olsa tecrubeliydi. Neyse bi gun utu yapiyodum oglumda 3 yasinda balkonda oyunuyodu. Arada bakiyodum napiyo diye cunku kv cok dikkat eder aman evim bozulmasin fln diye. Meger oglum ordaki kavanozlari oynarken yere birakmis. Fark etmedim bende. Ertesi gun kv kahvalti hazirliyo bende bebegimi emziriyorum odada. Soyleniyo toplasaydin nolurdu sanki eline mi yapisirdi diye ama bagirarak. Esim de kime diyosun anne deyince hiic oglani diyorum dedi ama gun gini belliydi beni kast ettigi.bende tek lokma yemedim esime dedim taksi cagirdi ve eve geldik. Sonrasinda geldigimizin uzerinden 3 ay g3cmesine ragmen bir kez bile aramadi sormadi.iki kez ben aradim sonrasinda bende aramadim. Ki banyo yaptirirken ne kadar korktugumu bilmeaine rahmen aramadi. 3 ayin sonunda yarim agiz aradi napiyosun nasilain bizde x ee(kaynima) ev aldik tamam gorusuruz deyip kapatti. Sonra tekrar 1 ay hic aramadi. En son aradiginda bende soguk konusup kapattim. Sonra anneannem vefat etti ne beni ne annemi aramadi. Dugun yaptik abime arayip hayirli olsun bile demedi.gelmedi cunku bebegime bakti gonulsuz de olsa. Esime sormus niye oyle konustu benle diye o da aramamana kirilmis deyince sen misin bunu diyen bende ramazanda tatli yapip gonderdiginde babana gonderdi bana gondermedi ona kirildim. Abimin oglu haspe girdi aramadi ona kirildim bilmem ne oldu ona kirildim diye liate yapmis resmen sonra da o bizi hic benimsemedi sevmedi vs vs konusmus. En son ben kp ile konustum o da beni hakli bukdugunu soyledi ve hatrim icin uzatma konusun lutfen ben kv ile konustum desi. Bende tmm dedim. Bayramda gittik sarildim optum ama surat bes karis asla tek kelime etmedi yuzume bile bakmadi diger gelin adayiyla tlf da konusunca kahkahalar canimlar cicimler haavada ucustu. Bayram gunu gozlerim dolu dolu ciktim ordan. Siz soyleyin simdi benim hatam var mi yada ne bileyim alinganlik yaptigim yer falan. Bu arada gecenlerde esim anne birlikte koye dayimlara gidelim demis yok ben gelmem siz gidin ben koye fln gitmem sevmiyorum koyu siz gidin demis.halbuki daha iki gun onceye kadar oradaydi. Kardeşleriyle bahcede aofralar kurup misafir agirlarkwn en azindan bi aranmayi hak etmedim mi yalandan da olsa nasilsin denmeyi.

Siz seviyosunuz kayınvalidenizi sanırım, hiç öyle abartılacak konular gibi gelmedi bana. Küçüklük sizde kalsın alın bi şekilde gönlünü...

Eşinizde görmüştür neyin ne olduğunu, siz bir adım atmışsınız o anlamamış, biricik diğer geliniyle yaşasın dursun işte. Eşiniz ya da kayınpederiniz laf ederse artık verecek cevabınızda var. Mesafenizi korursunuz bundan sonra. Merak etmeyin diğer gelinden ağzının payını alınca fabrika ayarlarına geri döner.

Kv bana gelin burda kalin ben bakayim sana dedi tmm dedim.
Öyle bağ bahçe işi yapan insanmış madem neden sana bakmayı teklif etmiş... ciddi değilmiş de usulen söylemiş galiba. Bir de küçük oğlan kavanoz devirdi diye mi başladı bunca kızgınlık... sen yine küçüklüğünü bil alttan al ama bundan sonra mesafeli ol bana kalırsa

Bunca kini hak edecek naptim onu da bilmiyorum tek hatam kirgin oldugumu belirtmemsi sanirim ama artik ne bilim yaa eskisi kadar icim almiyor onu.

Seni sevmiyorsa ne yaparsan yap yaranamazsın , sende bunu kabüllen ,
Ve beklentiye girmeyi kes!
Bekletiye girdim cunku oyle ilişki vardi aramizda yada ben oldugunu saniyordum. Insan sevdiginw kirilir derler ya oyleydi ama en ufak seyde tum kopruleri yikip atti. Bana olan nefretini kustu resmen. Isin garip tarafi da kim sorsa yoo aramizda bisi yok ki diyo e yoksa ne bu tavir

Bence yeterince alttan almışsınız .Daha fazla adım atmayın.Siz alttan aldıkça abartmış işi nisbet yapmaya kadar getirmiş.Eşinizde size destek madem.

Mecbur öyle cevap verecek oğlunun kulağına gelirse onunla arası bozulacak , kaynanalar politik davranır sinsiler

sevdıgın gıbı sevılmeyı beklemıssın :)
haklısın kırılmakta
bence eşin de gormus annesının tavrını
saglıgın yerınde olsun cocugun saglıkla buyusun esınle ıyı olun da gerısını bosver

Öncelikle yeni doğum yapmışsın bulaşık temizlik ütü felan ya yapmayacaksın ya da yaptım diye dile getirmeyeceksin. Sen yapmazsan elbet biri yapardı.

Kv çocuğa söyledim dediği anda bunu doğru kabul etmek durumundasın. Lafı bana söyledi gibi sezgiler karşıyı yalancı durumuna düşürüyor. Haklıysan bile yemeği yarıda bırakıp taksi çağırtıp gitmek bence çok fevri. Yani bu hareketi yapıyorsan arkanada pek bakmaman gerek. Sonrasında da ipler kopmuş gibi.
Belki biraz daha zamanla düzelir.

Klasik kendi yaptıklarını unutup sizin yapmadığınız şeyleri gören bir kaynana böyleleri için güzel bir söz var."İnsanlar kendi işlediği koca günahları çuvala basar,senin küçücük yanlışını duvara aşar,bu böyledir." diye aynen öyle olmuş hiç oralı olmayın yeni geliniyle mutluluklar dileyin geçin.Dört bitti beşinci senede neredeyse hiç dedim çıkmadı onca şey oldu eşim tarafından hep kindar unutmayan oldum.İki ay önce eşim için kavga ettim annesiyle görüşme üç dakika bile sürmedi.Yaptıklarını görüp ses etmediğimi,bizi rahat bırakması gerektiğini ve oğluna kıymet vermesini söyledim.İkk aydır ses yok zoruna gitmiş belliki.Eşime dedim ben annene hakaret küfür etmedim sende duydun olanı söyledim tabi bağırdım ağlayarak söyledim bunları.Hadi onlar unutsun bu saatten sonra bu davranışı bende geçmişi sileyim ses yok şimdilik olmasıda zor...

Kadın sizi sevmiyor, makbul olan davranışını mecburen yapıyor. Çünkü şartlar öyle gerektiriyor. Size bakmaya teklif etmeye mecbur kalmış, eşinizin gözünde profili değişmesin diye. Ama işte içten gelmeyince bi yere kadar. Uzak durun görüşmeyin hayatınıza bakın. Kv hayatınızdan çıksa ne çıkmasa ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…