Yanlis mi dusunuyorum

kavanoz yerde durunca ne oluyormuş ki?
ben orada takıldım kaldım..
çocuk yanlışlıkla kırsaydı falan kıyamet kopacaktı demek ki..

Bence tek hatanız o gün konuşmadan küsüp atlayıp eve gitmeniz

Evet söylenmiş kırılmışsınız vs ama bunu söyledeydiniz bu kadar gerilmediniz

Lohusa ve gerginmişsiniz normal ama kv de bunalmış olabilir ona da normal

Bir de anneniz de varmış neden kv yi tercih ettiniz evinizde kalsaydınız arada gelselerdi sanki daha huzurlu olurdunuz

Bu arada kadın bebeğe bakmış düğüne nasıl gelecekti düğüne gitmeyeyim diye bebek baktırdı diye düşünmüştür

Herkse merhabalar kizlar. Farkli bakis acilarina ihtiyacim var ben mi yanlis anliyorum yada davraniyorum. Tarafsiz yazacagim. Ben yaklasik 5 ay kadar once dogum yaptim erken bi dogum oldu oncesinde 10 gun kadar hastanede yattim. Dogum sonrasi bebegim 10 gun kuvezde kaldi. Sonrasinda cok sukur ciktik. Kv bana gelin burda kalin ben bakayim sana dedi tmm dedim. Iki ci bebegim ama premature ve cok kucuk oldugu icin korkuyordum acikcasi ve paikolojik olarak da hic iyi degildim kabul wttim. Neyse orda kalirken daha dikislerim bile iyilesmeden (sezaryen oldum) ev supurdum bulasik yikadim yemek yaptim. Kv de bahcedeki evlerine gidip domates vs ekiyodu. Yaklasik 1 ay kadar kaldik. Tum bunlari evde de yapardim ama onun orda oldugunu bilmek guven veriyodu bana ne de olsa tecrubeliydi. Neyse bi gun utu yapiyodum oglumda 3 yasinda balkonda oyunuyodu. Arada bakiyodum napiyo diye cunku kv cok dikkat eder aman evim bozulmasin fln diye. Meger oglum ordaki kavanozlari oynarken yere birakmis. Fark etmedim bende. Ertesi gun kv kahvalti hazirliyo bende bebegimi emziriyorum odada. Soyleniyo toplasaydin nolurdu sanki eline mi yapisirdi diye ama bagirarak. Esim de kime diyosun anne deyince hiic oglani diyorum dedi ama gun gini belliydi beni kast ettigi.bende tek lokma yemedim esime dedim taksi cagirdi ve eve geldik. Sonrasinda geldigimizin uzerinden 3 ay g3cmesine ragmen bir kez bile aramadi sormadi.iki kez ben aradim sonrasinda bende aramadim. Ki banyo yaptirirken ne kadar korktugumu bilmeaine rahmen aramadi. 3 ayin sonunda yarim agiz aradi napiyosun nasilain bizde x ee(kaynima) ev aldik tamam gorusuruz deyip kapatti. Sonra tekrar 1 ay hic aramadi. En son aradiginda bende soguk konusup kapattim. Sonra anneannem vefat etti ne beni ne annemi aramadi. Dugun yaptik abime arayip hayirli olsun bile demedi.gelmedi cunku bebegime bakti gonulsuz de olsa. Esime sormus niye oyle konustu benle diye o da aramamana kirilmis deyince sen misin bunu diyen bende ramazanda tatli yapip gonderdiginde babana gonderdi bana gondermedi ona kirildim. Abimin oglu haspe girdi aramadi ona kirildim bilmem ne oldu ona kirildim diye liate yapmis resmen sonra da o bizi hic benimsemedi sevmedi vs vs konusmus. En son ben kp ile konustum o da beni hakli bukdugunu soyledi ve hatrim icin uzatma konusun lutfen ben kv ile konustum desi. Bende tmm dedim. Bayramda gittik sarildim optum ama surat bes karis asla tek kelime etmedi yuzume bile bakmadi diger gelin adayiyla tlf da konusunca kahkahalar canimlar cicimler haavada ucustu. Bayram gunu gozlerim dolu dolu ciktim ordan. Siz soyleyin simdi benim hatam var mi yada ne bileyim alinganlik yaptigim yer falan. Bu arada gecenlerde esim anne birlikte koye dayimlara gidelim demis yok ben gelmem siz gidin ben koye fln gitmem sevmiyorum koyu siz gidin demis.halbuki daha iki gun onceye kadar oradaydi. Kardeşleriyle bahcede aofralar kurup misafir agirlarkwn en azindan bi aranmayi hak etmedim mi yalandan da olsa nasilsin denmeyi.

Hiç kimseyi bu kadar ciddiye almıyorum ben hayatımda. Kimse tarafından aranilmak sorulmak vb. Taleplerim yok. Içimden gelirse ben ararım herkesi. Aramazlarsa da neden aramadılar demem.

Bence beklentiyi sıfıra indirin o zaman kendinize kalıyorsunuz ve başkalarının tavırlarına anlam yüklemiyorsunuz

Çok bos muhabbetler ya. İkiniz için de söylüyorum. Yok şöyle oldu aramadı yok böyle oldu aramadi. Üşenmiyor musunuz bunları dusunmeye? İki çocuğun var onlarla ilgilen çok mu şart kayınvalide?

Üç ayda bir telefonda kv ile konuşmak her geline nasip olmaz kıymetini bilin bence ve asssla bu soğukluğu bu mesafeyi bitirecek adımlar atmayın. Atmayın ki mutlu mesut yaşayın

Kv gozunun icine bakmak niye?saygili davran koy mesafeni tamam sevilmiyorsun o yastaki kadinlarin ustune de kv olanlarin saglikli olduklarina aasla inanmam dikislisin ev supuruyorsun ...kuzum bebegine ne olacak korkma kimseye muhtac degilsin degildin de yyzunu gordun birak diger gelinini sevsin sanane ..kimse kolay kolay sevgiyi haketmiyor saygi duyacaksin mesafeli olacaksin yoksa hassas insani delirtirler ...arada ara kin de tutma ama tavrini onemseme ben oyle yapmaya calisirdim

Boyle dert sahibi olacagima evimde cocuklarima kendim bakardim ben. Oyle de yapiyorum gitmiyorum kimseye

Kayınvalideniz iyi biri gibi aslında. (Normalde hiç bi kv ye kolay kolay iyi demem 😀)
Acaba o da o an bişeye sinirlendi yoruldu falan mı da öyle sinirlendi onu da düşünmek lazım. 1 ay az bi süre değil orda kalmışınız, bi olay da hemen çekip gitmenize kırılmış olabilir ☺️

Kayınvalideniz iyi biri gibi aslında. (Normalde hiç bi kv ye kolay kolay iyi demem 😀)
Acaba o da o an bişeye sinirlendi yoruldu falan mı da öyle sinirlendi onu da düşünmek lazım. 1 ay az bi süre değil orda kalmışınız, bi olay da hemen çekip gitmenize kırılmış olabilir ☺
Hic de kirilmis degildi gayet gulerek neseyle ugurladi kalin bile.demedi. couklara cok sukur kendim bakiyorum. IIliskimide ben iyi oldugum.icin aman agzimizin tadi bozulmasin ali riza bey modynda oldugum.icin yuruyordu. Cok seyini kulak ardi ettim gormezdn geldim ama bir kez kirildigimi belirtince benden kotusu olmadi. Umrumda da degil artik cunku ben hak etmedim.bana bu yaptiklarini. Esim bile farz wt ki kv den yok oyle davran diyo.

Hic de kirilmis degildi gayet gulerek neseyle ugurladi kalin bile.demedi. couklara cok sukur kendim bakiyorum. IIliskimide ben iyi oldugum.icin aman agzimizin tadi bozulmasin ali riza bey modynda oldugum.icin yuruyordu. Cok seyini kulak ardi ettim gormezdn geldim ama bir kez kirildigimi belirtince benden kotusu olmadi. Umrumda da degil artik cunku ben hak etmedim.bana bu yaptiklarini. Esim bile farz wt ki kv den yok oyle davran diyo.
Anladım canım o zaman sen daha iyi tanırsın tabiki

Back