Bence esine acikca söyle o zaman ben kimseyi istemiyorum, yalniz daha rahat olurum diye. KV aradiginda da yine konuyu acarsa vah tüh gelemiyorum, sagol düsünmen yeterli de konuyu kapat bana kalirsa. Yine aynisini söylemeye devam edersede yalniz daha rahat edecegimi düsünüyorum dersin.Sanırım ben gelmesini istiyorum gibi anlaşıldım tabi ki gelmek isteyene kapım açık. Sinir olduğum konu kadın basbaya gelmek istemiyor işte eşim neyini zorluyor yok gelir alırım diye çünkü annesinin gelmek isteyip gelemediğini sanıyor. Ben de zorla getirilen insandan hayır gelmeyeceğini düşünüyorum.
İdeal kayınvalide.İlk hamile kaldığım zaman çalışmıyordu o zaman da aaa gelemem çok uzak dedi. İlk evlendiğim zaman 4saat mesafede oturuyordum o zaman da bi kere bile gelmedi evimize çok uzak diye.
Ya mesele gelip gelmemesi değil beni sinir eden tavrı. Dedim ya ilk zaman gelirsin dedim aa gelemem uzak falan dedi neyse işe girmiş eşimi aradı işe girdim falan müjde vermek için sonra şey dedi "doğum zamanı izin alabilir miyim bilmiyorum ay nasıl istiyorum gelmek siz de biliyorsunuz" gelemem dedin işte neden şimdi böyle diyorsun. Ben netlik seviyorum arkadaş bu tarz şeyler çok yapmacık geliyor. Yoksa bana kızım virüs de var hem çok uzak dese düzgünce anlarımİdeal kayınvalide.Kesinlikle eşinizi göndermeyin. O mızmızlıkta birinin size çok da faydası olacağını sanmıyorum.
Erken gelemez hem çalışıyor hem o kadar uzun kp göndermez diye düşünüyorum.Farklı bir ihtimalden bahsetmek istedim
Sizi 37. Haftada tek bırakmamak için daha erken gidip almaya da kalkabilir eşiniz
Şahsi fikrim kayınvalideniz gelmek istemiyor aslında
Ayrıca şu dönemde uçağa ben de binmek istemezdim
Keşke hiç gelmemesi mümkün olsa, bunu söyleyen insanın size faydası değil zararı olur, cinnet geçirtir. Kim lohusa kim doğurdu karıştırırsınızHerkese merhaba, son zamanlarda çok konu açtım galiba ama bir kaç gündür bu konu aklımı meşgul ediyor. Burdan fikir almak istedim.
Şuanda 7 aylık hamileyim nasipse 2 ay sonra doğumum var. Memleketten 14 saat uzaklıkta yaşıyoruz. Kv başından beri "ay nasl geleyim aa çok uzak gelemem çok istiyorum gelmek aklım kalır" tarzı konuşuyor. Ben bir iki kere uçak bileti alırız gelmek istersen dedim "ay binemem uçağa korkarım" dedi. Eşim de annesi böyle dedikçe "gerekirse ben arabayla gelip alırım anne" diyor. Yani ben 37 38 haftalık hamileyken beni bırakacak annesini almaya gidecek. Çok küçük bir yerde yaşıyorum ben hastane için merkeze gitmek en az 3 saat sürüyor. Artık son haftalarda beni yalnız bırakıp gitmesi sizce uygun mu? 14 saat gidecek illaki hemen geri yola çıkamaz dinlenecek bir de o yolu geri gelecek. Ben de eşime sen öyle dersen uçağa bile tenezzül etmez annen nasıl olsa hazır araba gelecek diye düşünüyor gelmek isteyen gelir dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum kızlar.
Aslında aynen öyle. Kimseye haksızlık etmek istemiyorum torunudur özenir diyorum ama hareketlerine bakınca da gelince onun nazıyla mı uğraşıcam diyorum bir deKeşke hiç gelmemesi mümkün olsa, bunu söyleyen insanın size faydası değil zararı olur, cinnet geçirtir. Kim lohusa kim doğurdu karıştırırsınız
O net olamıyorsa siz olun. Anne belli ki gelmek istemiyorsun. Zaten salgın da var. Sonra gelirsin inşallah. Bu kadar. Cidden gelmek istemiyor. Annem ömründe uçağa binmiş insan değildi, biraz tedirgindi ama doğumum için tek başına geldi yanıma uçakla. İsteyen insan kırk tane bahane bulmaz.Ya mesele gelip gelmemesi değil beni sinir eden tavrı. Dedim ya ilk zaman gelirsin dedim aa gelemem uzak falan dedi neyse işe girmiş eşimi aradı işe girdim falan müjde vermek için sonra şey dedi "doğum zamanı izin alabilir miyim bilmiyorum ay nasıl istiyorum gelmek siz de biliyorsunuz" gelemem dedin işte neden şimdi böyle diyorsun. Ben netlik seviyorum arkadaş bu tarz şeyler çok yapmacık geliyor. Yoksa bana kızım virüs de var hem çok uzak dese düzgünce anlarım
Hah işte benim kendi annem bile dedim ya 70 yaşında ben uçağa biner gelirim kızım dedi ki gelir de yani ama ben kıyamadım şu hastalık zamanı kv anneme göre genç 65 üstü değil üstelik bulunduğu şehirde vakalar çok arttığı halde çalışıyor her gün toplu taşımaya biniyor yani uçağa virüs yüzünden binmek istemediğine inanası gelmiyor insanın.O net olamıyorsa siz olun. Anne belli ki gelmek istemiyorsun. Zaten salgın da var. Sonra gelirsin inşallah. Bu kadar. Cidden gelmek istemiyor. Annem ömründe uçağa binmiş insan değildi, biraz tedirgindi ama doğumum için tek başına geldi yanıma uçakla. İsteyen insan kırk tane bahane bulmaz.
Keşke eşinizin de inanası gelmese.Hah işte benim kendi annem bile dedim ya 70 yaşında ben uçağa biner gelirim kızım dedi ki gelir de yani ama ben kıyamadım şu hastalık zamanı kv anneme göre genç 65 üstü değil üstelik bulunduğu şehirde vakalar çok arttığı halde çalışıyor her gün toplu taşımaya biniyor yani uçağa virüs yüzünden binmek istemediğine inanası gelmiyor insanın.
Asla demiyor he iyi olur oğlum rahat rahat geliriz diyor. Bir de diyor ki keşke doğum olmadan gelseniz buraya özledik. Eşim de dediki oydar uzun yolda rahatsız olur artık anne nasıl gelelim. "gelir gelir ne var sanki bişey olmaz" diyor bu sefer. E sen uzak diye gelmiyorsun ya benim günahım neHaksız değilsiniz. İnşallah gelmez. Sen eşini yalnız bırakma oğlum demesi gerekiyor. Kim biliyor hangi gün saat kaçta doğum olacak Allah aşkına
Hiç akraba falan yok komşular falan ama eş gibi olur mu? Hiç içime sinmiyor bırakıp gitmesiSon haftalar için riskli.
Eşiniz yokken acil bir durum olsa yanınızda olacak olan var mı?
Güveniyorsunuz kendinize, kafanızı karıştırmayın.
Bebek sakin olursa zaten değmeyin keyfinize, siz kimseyi istemezsiniz o durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?