• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum lütfen siz de fikrinizi yazın

Ben sizi anladım. Ben de zoraki kalabalığı sevmem, saygı gördüğüm insan kalabalıkları hoşuma gider. kimsenin ısrarla akıl vermesini sevmem. Çünkü her işimi kendim yapmaya alışkınım. Başkası müdahale edince sanki ben yetersizmisim gibi dusunduklerini görüyorum. Aslında öyle değil ama gerek yok. İhtiyaç olunca destek olmayan, diğer zamanlarda burnunu sokmasın. Ha ben insanlara kolay kizmam. Uyarmama rağmen sürekli aynı şeyi yapınca kızıyorum içten içe. Kendinizi kötü hissetmeyin bence. Ama çok sağlıklı bir ruh hali de değil o yüzden uzman yardımı alın dedim
Bi de mesela hergün eşim resmen rapor veriyor. Herseyı detayı detayına anlatıyor. Sınır oluyorum bende.

Bi de mesela hergün eşim resmen rapor veriyor. Herseyı detayı detayına anlatıyor. Sınır oluyorum bende.
Ay siz niye kaynananızla ilgili yüz bin konu açmamışsınız gibi herkesin konusunda da kendi kaynananızı anlatıp duruyorsunuz?

Haklısınız ne diyeyim. Konuştunuz mu anlatma diye? Anlatirsa müdahale ederler, sizin aranız açılır.
Hayır bırsey demedım. Ama inanın en ufak detaya kadar anlatıyor.En sevmedigım şey.Bu yuzden gecen kardeşim geldı söylemedim eşime.Ben zaten ınsanlar müdahale edemesin dıye mesafelıyım. İyiliğine iyiler ama cok ıc ıce olunca nasıl dıyeyım sankı hepımız tek aıle gibiyiz. Bızım evdeki herseyle onlarda ilgileniyor. En ufak seyde bu böyle. Bende mesafeliyim.

Hayır bırsey demedım. Ama inanın en ufak detaya kadar anlatıyor.En sevmedigım şey.Bu yuzden gecen kardeşim geldı söylemedim eşime.Ben zaten ınsanlar müdahale edemesin dıye mesafelıyım. İyiliğine iyiler ama cok ıc ıce olunca nasıl dıyeyım sankı hepımız tek aıle gibiyiz. Bızım evdeki herseyle onlarda ilgileniyor. En ufak seyde bu böyle. Bende mesafeliyim.
O kötü işte. Herkes kendi eviyle ilgilensin ki çekirdek aile bilinci otursun. Öbür türlü sınırlar ihlal ediliyor

Herkese merhaba, son zamanlarda çok konu açtım galiba ama bir kaç gündür bu konu aklımı meşgul ediyor. Burdan fikir almak istedim.
Şuanda 7 aylık hamileyim nasipse 2 ay sonra doğumum var. Memleketten 14 saat uzaklıkta yaşıyoruz. Kv başından beri "ay nasl geleyim aa çok uzak gelemem çok istiyorum gelmek aklım kalır" tarzı konuşuyor. Ben bir iki kere uçak bileti alırız gelmek istersen dedim "ay binemem uçağa korkarım" dedi. Eşim de annesi böyle dedikçe "gerekirse ben arabayla gelip alırım anne" diyor. Yani ben 37 38 haftalık hamileyken beni bırakacak annesini almaya gidecek. Çok küçük bir yerde yaşıyorum ben hastane için merkeze gitmek en az 3 saat sürüyor. Artık son haftalarda beni yalnız bırakıp gitmesi sizce uygun mu? 14 saat gidecek illaki hemen geri yola çıkamaz dinlenecek bir de o yolu geri gelecek. Ben de eşime sen öyle dersen uçağa bile tenezzül etmez annen nasıl olsa hazır araba gelecek diye düşünüyor gelmek isteyen gelir dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum kızlar.
El kadar bebege 2 kişi bakarsiniz niye hep birileri gelmek zorunda yardım almayın kimseden ya kendi anneniz ya kizkardesiniz varsa tabi
ya da hiç kimse zaten virüs kol geziyor .

O kötü işte. Herkes kendi eviyle ilgilensin ki çekirdek aile bilinci otursun. Öbür türlü sınırlar ihlal ediliyor
Kesinlikle öyle. Bilmiyorum biraz zaman geçsin tatlı dille söyliyecegım. Herseyı mızı anlatma dıye. Gercı ne zararı var dıyecek ama

Teklifi saçmaydı zaten. Yılbaşında baş başa olursunuz
Evet ama bu bıle onlara asırı baglı oldugunu gösterir. Sürekli evımı özledım. Orda cok rahat edıyorum falan diyor. Ben bırsey deyınce şaka yapıyorum. Sana saka da mı yapmıyayım dıyor

İlk hamile kaldığım zaman çalışmıyordu o zaman da aaa gelemem çok uzak dedi. İlk evlendiğim zaman 4saat mesafede oturuyordum o zaman da bi kere bile gelmedi evimize çok uzak diye.

Bir türlü gelmeyen kv 😍 tüm kadınlar kulübü seni kıskanıyor şu anda konu sahibi... bırak gelmesin, dertsiz başına dert mi arıyorsun.

Bir türlü gelmeyen kv 😍 tüm kadınlar kulübü seni kıskanıyor şu anda konu sahibi... bırak gelmesin, dertsiz başına dert mi arıyorsun.
İlla gelsin ne olur gelsin değil ki derdim. Mesela yakınken gelmedi dedim ya sonradan konu açılınca yeterince daver edilmedik ki gidelim demişti. O aslında çok gelmek istiyor ama gelinler istemiyor imajı verir hep çevreye eltime de gitmez ona da aynı.

El kadar bebege 2 kişi bakarsiniz niye hep birileri gelmek zorunda yardım almayın kimseden ya kendi anneniz ya kizkardesiniz varsa tabi
ya da hiç kimse zaten virüs kol geziyor .
Herkese sabırla yazdım size de yazayım. Zaten illa gelsin demiyorum gelmek istemediği açık ama o kadar çok duygu sömürüsü yapıyor ki eşim de gidip almak zorunda hissediyor kendini. Yoksa kayınvalidemi tanıyorum bi beklenti içine girmedim hiç.

Back