- 26 Ağustos 2020
- 277
- 471
- 23
Net gelmek istemiyor. Kendimkinden biliyorum. Uğraşmayın kafanızı yormayın bu süreçte olan size olur. İsterse gelir deyip geçinHerkese merhaba, son zamanlarda çok konu açtım galiba ama bir kaç gündür bu konu aklımı meşgul ediyor. Burdan fikir almak istedim.
Şuanda 7 aylık hamileyim nasipse 2 ay sonra doğumum var. Memleketten 14 saat uzaklıkta yaşıyoruz. Kv başından beri "ay nasl geleyim aa çok uzak gelemem çok istiyorum gelmek aklım kalır" tarzı konuşuyor. Ben bir iki kere uçak bileti alırız gelmek istersen dedim "ay binemem uçağa korkarım" dedi. Eşim de annesi böyle dedikçe "gerekirse ben arabayla gelip alırım anne" diyor. Yani ben 37 38 haftalık hamileyken beni bırakacak annesini almaya gidecek. Çok küçük bir yerde yaşıyorum ben hastane için merkeze gitmek en az 3 saat sürüyor. Artık son haftalarda beni yalnız bırakıp gitmesi sizce uygun mu? 14 saat gidecek illaki hemen geri yola çıkamaz dinlenecek bir de o yolu geri gelecek. Ben de eşime sen öyle dersen uçağa bile tenezzül etmez annen nasıl olsa hazır araba gelecek diye düşünüyor gelmek isteyen gelir dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum kızlar.