Yanlış mı düşünüyorum lütfen siz de fikrinizi yazın

Eşinizin izni varsa kimseye ihtiyacınız yok inanın.Hiç kimsenin kaprisini çekmemiş olursanız.Tabi eŞirin nasıl biri bilmiyorum,ev işleri vs yardımcı olur mu?
Yardımcı olur elinden her iş gelir yemek dışında anlayışlı da biridir. Zaten benim derdim illa biri gelsin değil. Gelmek istemeyen birini arabayla alıp gelicez zorla resmen

Bende kimse gelmesin. Virüs falan pik yapar iki aya. İyice kış bastırır. Virüs kapıp gelse her şey daha zor.

Kendiniz bebek bakımını halledersiniz. Eşiniz de iki işin ucundan tutar. Hem çok çok daha rahat olursunuz.

Yardımcı olur elinden her iş gelir yemek dışında anlayışlı da biridir. Zaten benim derdim illa biri gelsin değil. Gelmek istemeyen birini arabayla alıp gelicez zorla resmen
Çok gereksiz bir durum gerçekten.Onca saat yol.
Biz hallederiz deseniz tepkisi ne olur?

Düşüncesiz. İnşallah gelmez. Gelse bu seferde evin içinde huzursuzluk verir

Evliligin ilk zamanlarindada böyleymis. Demek kadin böyle seyleri laf olsun diyen biri. Seninde "düsünmen bile yeterlidir, zaten biz burda kendimiz bakariz, hiç endiselenme, bu zamanda uçak ile gitmek yanlis karardir. 14 saatlik yolda araba ile gidilmez. Rahat ol, biz hal ederiz" demen o kadar zor olmamali. Bu laflarin üzerine halen ayni cümleleri kuruyorsa kv'de "he he" deyip geçistir iste.

Kadinin her dedigine bu kadar takiliyorsan, sükür et ki gelemiyor bebek için. Lohusa depresyonun dibini yasardin o kadin ile. Esin ilede tatli dil ile hamileligin son haflarinda ona ihtiyacin olacagina ve tek basiniza hal edecegine güvendigini felan anlatirsin.

Kayınvalidemin böyle biri olduğunu çok iyi biliyorum yaşadığım ilk olay değil. Kafama taktığım şey eşimin böyle düşünmesi yani annesi çok gelmek istiyor gelemiyor eşm evlat olarak gidip almak zorunda kendini buna inandırmış. Kırmızı odayı izliyor musunuz bilmiyorum orda Hediye karakteri var annesi tatlı dille duygu sömürüsüyle kendine hizmetçi etmiş kızı hah benim eşim de aynı durumda. Düşünmen yeter sen gelme biz hallederiz gibi şeyler söylesem o çok gelmek istedi ben istemedim olur yılarca dedikodusunu duyarım inanın. Bir yerden sonra yıpratıyor gerçekten. Ben zaten şuan hiç yorum yapmıyorum gel gelme demiyorum ama eşimin de beni son haftalarda bırakıp gitmesi hem içime sinmiyor hem kadın gelmek istemiyor ne diye zorluyoruz diye düşünüyorum. Umarım anlatabilmişimdir

Kv doğuma niye geliyor.

40yasına geldim bu sorunun cevabını bulamadım.
Kv doğuma neden geliyor. (kadının gelme arzusu yok)

Kv doğuma niye geliyor.

40yasına geldim bu sorunun cevabını bulamadım.
Kv doğuma neden geliyor. (kadının gelme arzusu yok)
Zaten gelsin illa yanımda olsun demiyorum ki ama o her aramada aa nasıl gelcem tüh çok da uzak dedikçe eşim annem gelmeli diye düşünüyor

Anlamadığım yek birşey var bu sitedeki hamile kadınlarla alakalı.. neden doğumda kayınvalideyi veya kendi annenizi istiyorsunuzki yanınızda ? ha sorun olur, ara sor. İlla yanındamı durmaları gerekiyor onu anlamıyorum ? Eş kişisi zaten yanınızda ..?

Ya zaten ben kimseye illa gel demiyorum bi kaç mesaj öncesini okursanız derdimi anlarsınız.

Ya kadın gelmek istemiyor siz sürekli çözüm arıyorsunuz gelme demek yerine gelme korona var diyin bitsin gitsin iki aya sarı çizmeli memet ağa

Ya kadın gelmek istemiyor siz sürekli çözüm arıyorsunuz gelme demek yerine gelme korona var diyin bitsin gitsin iki aya sarı çizmeli memet ağa
Çözüm arayan ben değilim eşim uçakla gelirsin diye söyledim sadece bir kere o da olmaz dedi zaten. Ama illa gel ne olur gel demişiz gibi davranıyor her aramada eşim de gidip alayım bari annem gelemiyor ama aklı burda diye düşünüyor. Farkındaysanız konuyu "kızlar gelmesi gerekmez mi gelsin" diye değil eşimin som haftalarda beni bırakıp gitmesi doğru mu diye açtım

Doğru değil bu düşünmeye sorulmaya da kapalı bir konu benim erken doğumdu mesela anlık gelişiyor maalesef. Gerçekten gelmek isteyip istemediğini net söylemeli aslında nazlı konuşmalar da geriyordur sizi. şimdi gidip alacaksa alsın bari o zaman ama tabi yanınızda biri kalabilecekse yoksa şimdide gitmesin derim

İşte o nazı niyazı bişey deyince alınması en başından beri öyle geriyor ki anlatamam yoksa gelsin gelmesin sıkıntı o değil.

Zaten gelsin illa yanımda olsun demiyorum ki ama o her aramada aa nasıl gelcem tüh çok da uzak dedikçe eşim annem gelmeli diye düşünüyor
Kayınvalidenize "sağol anne gelmiş kadar oldun,gönüller bir olsun..zaten bebek biraz toparlanıp pandemi de bitince biz memlekete getireceğiz bebeği tüm aile üyelerimiz mutluluğumuzu paylaşsın isteriz " dersin.Eşine de "tatlım bebek bizim bebeğimiz ama hamile olan benim illaha biri için üzülecek ,rahatı için efor sarfedeceksen o kişi ben olmalıyım " dersin

Kendi adima be'ni gerecek hiç kimseyi doğumdan sonra yanimda kesinlikle istemem

O zaman annen gelirse hem kendisi hem de bizim için risk deyin. Pandemi dönemi bu hamile kafasıyla daha hassas olduğunuzu ve salgından korktuğunuz için kimseyi istemediğinizi söyleyin.

Gelmek istemiyor alınmayın diye de ay may diyor işte..
Hem Yeni doğum yapacaksınız ayağınızın altında insanlar olması sizi ve bebeği uzer faydadan çok zararlar insana..

bence kesinlikle gelmek istemiyor kayınvalideniz. bahaneler üretiyor. daha şimdiden böyle davranıyorsa yanınıza geldiğinde de elinin ucuyla yardım eder herhalde.

kız kardeşiniz, kuzeniniz, teyze falan bile olur. yok mu öyle 1 hafta 10 gün yardım isteyebileceğiniz birisi?

(anneniz hastaymış galiba o yüzden onu söylemedim :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…