Yanlış mı düşünüyorum lütfen siz de fikrinizi yazın

Allah korusunda ya eşiniz annesinin yanına vardığında şehirler arası yasağı gelirse bence hiç gerek yok gelmesin kaynananız ben bebeğimi doğurduğumda kimse yoktu yanımda sadece eşim ve ben vardık ve ilk çocuğum annemler iki sokak arkada olmasına rağmen kimsenin gelmesini istemedim mart ayı ve kovitin en çok olduğu zamandı tek büyüttüm ve emin ol sende yapabilirsin.

2 ay var doguma diyorsunuz, kayinvalidenize artik zorlaniyorum zaten, 8. ayimin ortasinda gel anne hem benim icinde cok güzel olur burda olman deyin. Esiniz 1 ay öncesinden alsin annesini... Hem gelmek istemiosa bahane ariosa bu sekilde belli olur. Annesi icin esinizle tartistiginz sürece kaybeden siz olursunuz cocugunz olsa bile... Gelmek isteyen her türlü gelir zaten özellikle yapiyor bence ama sizde böyle seyleri önemsemio gibi davranin yoksa hep yapar.

Gelmesin zaten. Huzur bozmaktan başka işe yaradıkları yok.

büyüttüm derken daha 8 aylık ama kimse yoktu hala da yok

Normalde kalirsiniz yalniz nolacak derim ama
Hastaneye gitmenizin 3 saat surdugu bir yerde yalniz kalmayin Allah korusun.
Kiymetli analari gelmesin. Cok da lazim degillerdir size eminim.

Çalışıyor gelemez. Doğuma yakın izin alacağını söyledi. Evet benim de kızdığım şey o gelmek isteyen gelir sanki gelmek istemeyen kadını arabayla alıp zorla getiricez gibi geliyor. Gönülsüz gelen insan gelmesin daha iyi. Ama eşime göre annesi çok gelmek istiyor napsın kadın gelemiyor oğlu olarak ona gidip getirmek düşer böyle düşünüyor. Ben hiç gel gelme falan demiyorum hep aradığında kv açıyor konuyu

şimdiden germe kendini de bence de gelmesin kv

zira hiç sıkıntı olmadı eşin gidip aldı geldi

ya virüs de alıp gelirse

sana mı hastalığa mı bakacak

uçakla gel ya da git desek aynı hikaye

bence seni de bırakıp almaya gitmemeli anlattığın yaşam şartlarında

siz ne taraftasınız yani soğuk tarafta o mu var siz mi

hele doğsun, virüs azalsın biz size getiririz vs deyip yumuşak geçiş yapın

diyelim kv geldi bir de onu geri götürmek lazım

bu sefer de eşiniz sizi ve bebeği bırakıp günlerce yola gidecek

gerek yok, cidden yanınızda yardımından çok gerginliği olacak, bir şey de diyemeyeceksiniz , yardıma gelmiş, git deseniz gidemeyecek vs

gerekirse yazarsın buraya yardım ederiz biz sana, çok ciddiyim aklı balında birinin telefon ile net bilgi vermesi dahi evde mıy mıy bir kv den iyidir

Ya zaten düşününce 14 saatlik yolu sokağa çıkma yasağına takılmadan gelmesi çok zor. Saat 05:00-21:00 arasında dışarıda durabiliyoruz değil mi? Hiç durmasa (ki bu imkansız) ancak yetişiyor.

Sanırım ben gelmesini istiyorum gibi anlaşıldım tabi ki gelmek isteyene kapım açık. Sinir olduğum konu kadın basbaya gelmek istemiyor işte eşim neyini zorluyor yok gelir alırım diye çünkü annesinin gelmek isteyip gelemediğini sanıyor. Ben de zorla getirilen insandan hayır gelmeyeceğini düşünüyorum.

Seni son haftalarda yalnız bırakmayı düşünmesi çok yanlış insan mental olarak da bi destek istiyo yanında annesi gelirse gelir gelmezse kalır nolucak pandemi var zaten gelmemesi daha iyi risk açısından

Eşin arabayla değil de uçakla gidip alıp gelse ? Bana kalırsa kayınvalideni çağırma çünkü bu kafada olan biri senin lohusalıgını burnundan getirecek sana yardımı olmaz onun. Eşinle ikiniz halledin

o zaman hiç olmaz

doğum öyle ders zili çaldı hadi başladı değil ki

kadın izin alacak ya o gün doğurursan eşin nasıl gitsin

onu da geçtim

bir de geri götürmek lazım kaç gün izin alınır ki

hiç gereksiz duymayın araba ile alma teklifini

doğunca gelesi varsa uçakla gel deyin

gelmez muhtemelen zira deneyimi olmadığı için istemez

görümcem kv yi 20 saat sütü mesafeye gitmek için uçağa binmeye ikna edememişti, ha o çok didişmedi

ben olsam "sen bilirsin, ben 20 saat yol gidemem, sen yokken uçakla gidiyorum ve bunu biliyorsun, sen de uçakla gelirsen giderim yoksa gitmem" derdim.

mesela görümceme böyle deyince senin annen makul kabule der benimki etmez diyor

ama hiç denemiyor teklif ediyor hayır deyince sert yapmıyor

sizinkinde de zaten izni de azmış gelirse uçakla gel yoksa sonra görürüsün deyip kestirip atın

yolda izde eşinin ne işi var, virüs bir yandan hamile ya da küçük bebekli kadın bir yandan

gönüllü de gelse cıks..
karı koca halledersiniz bence.

Hmm belki de calistigi icin iznini dogumunuz icin kullanmak istemiyor ve bunu elbette acik acik söyleyemez. Esinizde gelmek istiyor ve gelemiyor diye düsnüyor. Bence esiniz naparsa yapsin gelmicek bi tek giderse esiniz o zaman gelcek cünkü zaten gelmek istemiyor. Esinize duygusal yaklasarak gitmesini engelleyin, acik acik gitme demeyin smdi gelmek isteyen gelir demissiniz ya esinize kirilmistir o annesi sonucta. Ben öyle demek istemedim annen o tabiki o sekilde gelcekse gidebilirsin deyin. Bu konuyu acmayin, 1-2 Hafta sonra korkuyorum ya dogumda yanmda olamazsan, yetisemezsen o anlari beraber yasayamazsak, benim sana en cok ihtiyacim olan zamanda yanimda olamazsin die cok endiseleniyorum deyin.

aman işte burada da var ya kv nin hakkı bebeği görmek vs vs

eşine söyle gitme diye

kv ye uçak ile gel de ısrar etsin eşin gerekirse

ister gelir ister gelmez

ama zırt pırt o kadar saat yol gidilip gelinmez

Zaten gelmek isteyen gelir lafını eşim benden önce kullanmıştı kvnin daha önceki yakınmalarında. Ama bir yandan da annesi işte gidip almak istiyor belki eşim de bebekle nasıl olacak yanımızda biri olsun diye düşünüyordur

İlk hamile kaldığım zaman çalışmıyordu o zaman da aaa gelemem çok uzak dedi. İlk evlendiğim zaman 4saat mesafede oturuyordum o zaman da bi kere bile gelmedi evimize çok uzak diye.

Cok gereklimi annesi

Haklı olan sensin. Zaten en saglıklısı kımsenın yanında kalmaması. Benım kendı annem 40gun kaldı o gunleri hatırlamak bile istemıyorum. Bir daha dogurursam yanlız kalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…