• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlis mi düsünüyorm

Sadglozgrr

Prens ve prenses annesi 🥰
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
702
1.210
63
28
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 😭😭😭 25 yasindaym 6 yıllık evliym konuya nerden baslaym bilmiyirm 6 yıldır kaynanamla oturuyorduk bu arada kaçarak evlendik biz eşimle evimizi 2 sene önce almıştık bn çalışiyodm eşim calisiyodu oğluma kaynanam bakiyodu 6 yılda çok eziyet çektirdi demediği kelime kalmadı ağıza alınmayacak şeyler söyledi en sonunda bizi evden kovdu 2 ay i geçti evimize tasindik oğluma bakacak kimse olmadığı için işi bırakmak zorunda kaldım haliyle birden bire ev ayırınca baya borca girdik eşim fabrikada calisiyo ordan cikiyo fırına gidiyo toparlamak için Bn evde elimden geldikçe kisiyorm herseyimizi ama eve tasindik 1 hafta sadece baş başa kalabildik eşim le ve kardeşi geldi bize 2 aydır bizde kaliyo tamam belki bi zararı olmuyor ama rahatsz oluyorm bnm 6 yılda yasayamadim o kadar şey var ki yaşamak istiyorm eşimle ilk defa bugün eşime ne zaman gidecek dedim ve biz bebek istiyoruz bu arada esinle oda kalır kalsn ne zarari var sana dedi ise gidiyo geliyo evde durmuyor dedi Bn de zararı yok ama rahatsz oldugumu söyledim gitmesini istedi mi söyledim cunk8 bnm odaları boş çocuk odam yatak odak var ve oglumun odalasinda kaliyo kaynim biz eşimle oturamıyoruz bile sürekli yanımızda haliyle o bi yerde bn biyerde akşam olunca herkez yatağına gidiyor oğlum bizle yatıyor yatiyorz ve dün akşam kardeşi eşim evde yok biliyo bildiği halde 1 saate yemek yap misafirim var diyerek ariyo bn o yüzden gitmesini istiyorm eşimle konuşurken bağırdı çağırdı bna 2 ayda kalır 2 senede kalır dedi😭😭😭😭 ne yapmalıyım bn artk çok skldim hep birileri var diye yaşamaktan önce kaynanam kaynanam vardı şimdi kayinm😔

Kaynin misafir getiriyo dogru mu anladim? Yuzsuze bak sen.

Sen bu kaynin rahatini biraz boz bence, biraz fazla rahat etmis anasinin evinde gormedigini senin evinde görmüş. Onu ne kadar rahatsiz edebiliyorsan o kadar et. Bisey diyen olursa cocuk durmuyor napiyim de.

Olmadi ailenle konus, esine uygun degil desinler. 25 yasinda gencecik kadin kayniyla oturmaz yuh yani. 2 3 gun olur fazlasi musasip degil banyosu var biseyi var.

Bu arada esin laftan anlamadığı ve asla anlamayacak gibi gözüktüğü için bu onerileri yazdim..

Ama ablacım eşin senin fikrini dahi sormadan kardeşini evinize bağlıyor. Sen de halen daha 2.çocuk diyorsun. Üstüne de sıkıştık eşim ek iş yapıyor diyorsun.

Önce söz sahibi olursun evliliğinde, maddi imkanın olur sonra çocuk olur.

Senin eşin seni kaale bile almıyor. Isterse 2 sene kalır diyor. Böyle bir ortama çocuk yapmak elini kolunu daha çok bağlar bunu anlamiyor musun.

Ya ben anlamıyorum . Önce bütün çıkış yollarını kendi elinizle kapatıyorsunuz. Sonra bize soruyorsunuz.

Burdaki kızlar ne desinler sana? Ne diyebilirler.

En fazla kocanla konuş kardeşini yollasın gerekirse kavga et derler. Çocuk yapma derler. E zaten o kafa sende olsa bize sormazsın.

Yapabileceğin hiçbir şey yok. Yapmayacağın bi sey var. O da çocuk.

sonuna kadar haklısın. kaçarak evlenmişisin aillenle görüşüyormusun . evlenmeden önce bu durumları tahmin etmedinmi

Kendisi istiyo olsn yaza toparlanırz diyo ama baş başa vakit geçirmeye bile 5 dakka vaktimiz yok bn onla kalmak istedikçe dile getirmeye çalıştıkça bağırmaya kızmaya başlıyo ne yapacagimi bilmiyorm sevdiğini biliyorm ama şuan sevgisine bile inanmayacak seviyeye geldim bm çok seviyorm ama onu ve bna hakssizsn diyor bn senle kalmak için haksizsam haksizim tamam dedim kapattm telefonu 😭😭😭😭😭

oğluma bakacak kimse olmadığı için işi bırakmak zorunda kaldım
ev ayırınca baya borca girdik
eşim fabrikada calisiyo ordan cikiyo fırına gidiyo toparlamak için
evde elimden geldikçe kisiyorm herseyimizi

biz bebek istiyoruz bu arada

Getir annem getir. Sefil hayatının ortasına bir çocuk daha getir.

3B998CFC-E504-4C0F-A48E-8146C8BF3DDF.jpeg

Kendisi istiyo olsn yaza toparlanırz diyo ama baş başa vakit geçirmeye bile 5 dakka vaktimiz yok bn onla kalmak istedikçe dile getirmeye çalıştıkça bağırmaya kızmaya başlıyo ne yapacagimi bilmiyorm sevdiğini biliyorm ama şuan sevgisine bile inanmayacak seviyeye geldim bm çok seviyorm ama onu ve bna hakssizsn diyor bn senle kalmak için haksizsam haksizim tamam dedim kapattm telefonu 😭😭😭😭😭
Yazin Misir'da ki amcadan miras mi kalacak, ev kira mi?

Eşim ona yardıma gidiyor gündüz işte gitmesi bnm alakadar etmez sonuca kardeşi ama evime getirmesine dayanamiyorm artk ve ikinci bebeği düşünüyoruz dedim bu şekilde giderse asla olmaz zaten baş başa kalamıyoruz ki çocuk olsn

Back