- 11 Eylül 2023
- 19
- 9
- 35
-
- Konu Sahibi ikizannesi45
24 gün boyunca haftalık ya da 2 haftalık kontrol olmadı mı?5 yas kızımın kolu düşme sonucu kırıldı ön kol kemikten biri kirik bugün 24.gun ve yanlış kaynamis doktor ameliyatla düzeltmek gerek dedi başına böyle bir olay gelen varmı lütfen yardım edin çok endiseliyim
24 gün boyunca haftalık ya da 2 haftalık
Oldu o zaman baktığında hersey normal demişti bu gittigimizdede çelişkili konuştu biz tekrar başka doktorlara gösterdik onlar söyledi24 gün boyunca haftalık ya da 2 haftalık kontrol olmadı mı?
Amin teşekkür ederim evet bugün başka bir proftan randevu aldık ona göstereceğiz insaAllah ameliyata gerek kalmaz der dua edin lütfenAllah şifa versin başka bi doktora daha gösterin yine de siz. Eğer yanlış kaynamış derse ameliyat olması gerekecek
Amin kardeşim Allah razı olsun dualarınızı bekliyorumAllahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
inşallah canım gerek kalmaz, Allah şifa versin çokAmin teşekkür ederim evet bugün başka bir proftan randevu aldık ona göstereceğiz insaAllah ameliyata gerek kalmaz der dua edin lütfen
Sizede çok gecmis olsun içime biraz su serptiniz insaAllah benim kuzumda hemen iyileşir Allah razı olsun ne kadar alcili kaldı ameliyattan sonraEvet benim kardeşim de aynen bunu yaşadı kayaktan düşmüştü 6 yaşında ameliyat deyince annemle hıçkıra hıçkıra ağlamıştık ama ameliyat çok rahat geçti fizik tedavi ile beraber atlatmıştk.suan 11 yaşında hiçbir sıkıntı yok
Allahım hepimizden razı olsun inşallah arkadaşım.Amin kardeşim Allah razı olsun dualarınızı bekliyorum
Yeğenim 1.5 yaşındayken yaşadı böyle bir şey, küçük bir platin de taktılar o zaman, sonra çok kolay bir şekilde çıkardılar. Endişe etmeyin. Bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası yeniden alçılayacaklar zaten. İçiniz rahat olsun5 yas kızımın kolu düşme sonucu kırıldı ön kol kemikten biri kirik bugün 24.gun ve yanlış kaynamis doktor ameliyatla düzeltmek gerek dedi başına böyle bir olay gelen varmı lütfen yardım edin çok endiseliyim
Off5 yas kızımın kolu düşme sonucu kırıldı ön kol kemikten biri kirik bugün 24.gun ve yanlış kaynamis doktor ameliyatla düzeltmek gerek dedi başına böyle bir olay gelen varmı lütfen yardım edin çok endiseliyim
Kızım 5 yaşındaydı düşüp kolunu kırmıştı röntgen çekilmişti,dktr ameliyat şart demisti, ameliyat olmuştu ,bizimki bu şekildeydi. Çok geçmiş olsun5 yas kızımın kolu düşme sonucu kırıldı ön kol kemikten biri kirik bugün 24.gun ve yanlış kaynamis doktor ameliyatla düzeltmek gerek dedi başına böyle bir olay gelen varmı lütfen yardım edin çok endiseliyim
Bizimki nerdeyse kopma noktasına gelmişti bide ona rağmen yarım saatlik bir ameliyat 2 küçük platin takıldı 1 ay alçıda durdu sonra kendimiz fizik tedavi yaptırdık masajlar falan daha sonra platinler çıktı şuan kol maşallah epey güçlü dambıl falan çalışıyorSizede çok gecmis olsun içime biraz su serptiniz insaAllah benim kuzumda hemen iyileşir Allah razı olsun ne kadar alcili kaldı ameliyattan sonra