Yanlis kaynamis kirik kol

ikizannesi45

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
19
9
35
5 yas kızımın kolu düşme sonucu kırıldı ön kol kemikten biri kirik bugün 24.gun ve yanlış kaynamis doktor ameliyatla düzeltmek gerek dedi başına böyle bir olay gelen varmı lütfen yardım edin çok endiseliyim

5 yas kızımın kolu düşme sonucu kırıldı ön kol kemikten biri kirik bugün 24.gun ve yanlış kaynamis doktor ameliyatla düzeltmek gerek dedi başına böyle bir olay gelen varmı lütfen yardım edin çok endiseliyim
24 gün boyunca haftalık ya da 2 haftalık kontrol olmadı mı?

Allah şifa versin başka bi doktora daha gösterin yine de siz. Eğer yanlış kaynamış derse ameliyat olması gerekecek

Evet benim kardeşim de aynen bunu yaşadı kayaktan düşmüştü 6 yaşında ameliyat deyince annemle hıçkıra hıçkıra ağlamıştık ama ameliyat çok rahat geçti fizik tedavi ile beraber atlatmıştk.suan 11 yaşında hiçbir sıkıntı yok

Evet benim kardeşim de aynen bunu yaşadı kayaktan düşmüştü 6 yaşında ameliyat deyince annemle hıçkıra hıçkıra ağlamıştık ama ameliyat çok rahat geçti fizik tedavi ile beraber atlatmıştk.suan 11 yaşında hiçbir sıkıntı yok
Sizede çok gecmis olsun içime biraz su serptiniz insaAllah benim kuzumda hemen iyileşir Allah razı olsun ne kadar alcili kaldı ameliyattan sonra

Yeğenim 1.5 yaşındayken yaşadı böyle bir şey, küçük bir platin de taktılar o zaman, sonra çok kolay bir şekilde çıkardılar. Endişe etmeyin. Bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası yeniden alçılayacaklar zaten. İçiniz rahat olsun

Off 😣gecmis olsun. Benim basıma gelmedi Ablamin tanıdığının başına geldi. Çok sancılı bir süreç çocuk için. Zaten kirik başlı Basına sancılı bir de yanlış kaynamış kemiği tekrar düzeltmek daha kötü. Şuan yeğenimin kolu da alçıda 3.5 yas o da kolunu kırdı. Kaç defa geldiler hastaneye ilçede yaşıyorlar bi de. Alçı bileğini tahriş ettiği için yara olmuş ve enfeksiyon kapmış. Bir haftayı geçti alçıda kolu. Bir doktor askıya alıyor kolu başka bir doktor bu askiyi kesiyor bu yanlış bir yöntem diye. Allah beterinden korusun ama zor bir durum. Yanlış kaynamış olması alçıya alınırken mi bir hata olmuş olabilir yoksa çocuğunuzun hareketlerinden dolayı mi bilemiyorum. Ama çok çok dikkat isteyen birsey. Alçılı kol sürekli yukarıda tutulmak zorunda ki bu mümkün değil. Benim 3.5 yaşındaki yeğenim için kolun her daim başının üstünde olması gerektiği söylenmiş mesela.bize daha o kadar olmadı demek ki haftalarca alçıda durabilir. Size de çok geçmiş olsun. Kolay gelsin

Kızım 5 yaşındaydı düşüp kolunu kırmıştı röntgen çekilmişti,dktr ameliyat şart demisti, ameliyat olmuştu ,bizimki bu şekildeydi. Çok geçmiş olsun

arkadaşlar küçükken ben de el bileğimin üstüne düşmüştüm şimdi oraya dokununca boşluk hissediyorum ve sürekli acıyor bir yere dayanıp o bilekten güç alınca benimki de yanlış kaynamış olabilir mi? doktora randevu bulamadım bi türlü

Çok geçmiş olsun kardeşim de o yaşlarda araba kazası sonuçta bacakta kırılma olmuştu. Yanlış kaynamış. Malesef kırıp tekrar dan ameliyat ile duzelttiler.

Sizede çok gecmis olsun içime biraz su serptiniz insaAllah benim kuzumda hemen iyileşir Allah razı olsun ne kadar alcili kaldı ameliyattan sonra
Bizimki nerdeyse kopma noktasına gelmişti bide ona rağmen yarım saatlik bir ameliyat 2 küçük platin takıldı 1 ay alçıda durdu sonra kendimiz fizik tedavi yaptırdık masajlar falan daha sonra platinler çıktı şuan kol maşallah epey güçlü dambıl falan çalışıyor 🧿🥰 hiic korkmayin öyle çabuk iyileşiyor ki

X