yanlış hareket bir akıl verin şu kandil günü çok bunalımdayım hiç iyi değilim Allah rızası için

İlginç olmuş. Bı daha tekrarlamayin. Nişanlısının yerine koyun kendinizi. Eski platonik aşk durduk yere mesaj atıyor .

Konu çok saçma,sen evlenmişsin,çocukların var,adam nişanlanmış,yok rüyamda gördüm,yok iyimisin,yok mesajlaşmaları sil nişanlın yanlış anlamasın falan..hayır herşeyden önce amacınız ne ki? Sosyal statüler bu doğrultudayken..yanlış davranmışsınız çok yanlış..amacınız da yoruma açık bence.
Hiçbir amacım yoktu sadece okul zamanlarından bana yaptığı iyilikler için teşekkür etmek istemiştim hakkı çok geçmişti bana

İyi de ne gerek vardı,bu kadar zamandan sonra..artı herkes kendi yolundayken.
Haklısınız .. Gerçekten kötü bir niyet yoktu herkes yine kendi yolunda zaten karşı tarafın da kötü niyeti yoktu.. ve çok pişman oldum bir daha asla tekrarlamam ..nefes alamıyorum

Hayırlı günler kızlar .. gözyaşlarım sel olup akıyor ..içimde fırtınalar esiyor .. eşimle evlendiğimşzden beri bir çok sorun yaşadık ama aştık herşeyi . Üniversite zamanı bana platonik bir arkadaş vardı ..kendisiyle çok yakındık ailem de tanıyordu..ben istemeyince çocuk bir daha asla lafını etmedi .. okul zamanı gerçekten manevi olarak çok desteği oldu.
Evlendikten sonra hiç görüşmedim ta ki 2 ay öncesine kadar .
Askere gittiğini öğrendim . Gelmiş nişanlanmış..ben bir gün rüyamda çok üzgün ağlarken gördüm . Gerçekten değer verdiğim birisiydi . Kendisine sosyal medyadan ulaştım .. durumunu sordum tebrik ettim ..kendisi de benim bi ve hal hatrımı sordu..nişanlısı ile olan fotosunu istedim ..çünkü biz gerçekten çok iyi arkadaşlık .. gönderdi. Çok yakıştıklarını söyledim .. benim evliliğimi sordu. Kızlarımı.. ben de eşimle çok iyi olduğumu belirttim birbirimizi çok sevdiğimizi. Okul zamanlarından hocalardan arkadaşlardan konuştuk .. kendisinden bana yaptığı iyilikler için helallik istedim ve artık görüşmeyeceğimi eşimin kendisini tanımadığı için sıkıntı olacağını belirttim ..
o da saygıyla karşıladı tabiki senin için sıkıntı olmasın dedi birbirimize mutluluklar diledik ve kapattım
Eşim bilse çok kızar . Çok pişmanım vicdan azabı çekiyorum günlerdir .. bir akıl verin .kesinlikle yazarken bir kötü niyetim yoktu o da aynı şekilde . Bi yaşanmışlık da yoktu aramızda .
Anneme anlattım .. bana kendimi bu kadar harap etmememi söyledi..
Not.kızlar eşimden habersiz karşı komşuya bile gitmem ve her namazda allahım beni onsuz bırakma diye yalvarırım ..
Bunu anlatirken neden esinizle sorun yasadiginjz ama astiginizi belirtmek istediniz onu anlayamadim. Bence sucluluk duygunuz bu cumlenin altinda gizli.

Yanlış yaptığımı düşünsem ve vicdan azabı çeksem bunu eşimle paylaşmak isterdim sanırım ben. Vicdanımı böyle rahatlatırdım. Evli değilim tabi varsayımda bulunuyorum sadece.

Bunu anlatirken neden esinizle sorun yasadiginjz ama astiginizi belirtmek istediniz onu anlayamadim. Bence sucluluk duygunuz bu cumlenin altinda gizli.

bu cümleleyle ilgisi Yok biz eşimle arkadaşken okulda sorunlarımız oluyordu kendisi de ister istemez duyuyordu ondan sorunlar halledildi değil mi dedi ona ithafen cevap verdim

X