yanlış hareket bir akıl verin şu kandil günü çok bunalımdayım hiç iyi değilim Allah rızası için

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
Hayırlı günler kızlar .. gözyaşlarım sel olup akıyor ..içimde fırtınalar esiyor .. eşimle evlendiğimşzden beri bir çok sorun yaşadık ama aştık herşeyi . Üniversite zamanı bana platonik bir arkadaş vardı ..kendisiyle çok yakındık ailem de tanıyordu..ben istemeyince çocuk bir daha asla lafını etmedi .. okul zamanı gerçekten manevi olarak çok desteği oldu.
Evlendikten sonra hiç görüşmedim ta ki 2 ay öncesine kadar .
Askere gittiğini öğrendim . Gelmiş nişanlanmış..ben bir gün rüyamda çok üzgün ağlarken gördüm . Gerçekten değer verdiğim birisiydi . Kendisine sosyal medyadan ulaştım .. durumunu sordum tebrik ettim ..kendisi de benim bi ve hal hatrımı sordu..nişanlısı ile olan fotosunu istedim ..çünkü biz gerçekten çok iyi arkadaşlık .. gönderdi. Çok yakıştıklarını söyledim .. benim evliliğimi sordu. Kızlarımı.. ben de eşimle çok iyi olduğumu belirttim birbirimizi çok sevdiğimizi. Okul zamanlarından hocalardan arkadaşlardan konuştuk .. kendisinden bana yaptığı iyilikler için helallik istedim ve artık görüşmeyeceğimi eşimin kendisini tanımadığı için sıkıntı olacağını belirttim ..
o da saygıyla karşıladı tabiki senin için sıkıntı olmasın dedi birbirimize mutluluklar diledik ve kapattım
Eşim bilse çok kızar . Çok pişmanım vicdan azabı çekiyorum günlerdir .. bir akıl verin .kesinlikle yazarken bir kötü niyetim yoktu o da aynı şekilde . Bi yaşanmışlık da yoktu aramızda .
Anneme anlattım .. bana kendimi bu kadar harap etmememi söyledi..
Not.kızlar eşimden habersiz karşı komşuya bile gitmem ve her namazda allahım beni onsuz bırakma diye yalvarırım ..

Bence de ortada bir sorun yok. O kişiyle tekrar bağlantıya geçmeyeceğinizden eminseniz unutun gitsin.

bana yaptığı iyilikler için helallik istedim ve artık görüşmeyeceğimi eşimin kendisini tanımadığı için sıkıntı olacağını belirttim
Bunu bile bile yazıyorsanız ne diyelim ki madem adam kızacak ne gereği var yazmanın sohbet muhabbetin her ay yüzlerce rüya görüyoruz hepsinin peşine koşsak ohooo yani aynısı eşim yapsa gerçekten tepkim ağır olur hatta rüya falan görmediğini sırf merakından yazdığını düşünürüm ne olursa olsun bir zamanlar kendisine his besleyen insan sonuçta

Bilmiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum eşimden gizli konuştuğum içim ama yemin ederim bir ard niyet falan yoktu..benim eşimden önce sevdiğim de olmadı

Zamanında size platonik aşık birine ulaşıp mesaj atmanız bana doğru gelmedi, çünkü şöyle düşünüyorum; ortada hiçbir kötü niyet olmasa bile eşiniz yapsa ne tepki verirdiniz? Ya da kötü niyet olmayan bir şey niye saklanır. Eşinize söyleyemediğinize göre kızacağı bir şey. Bu yüzden vicdan yapmışsınız. O zaman başından bulaşmayacaktınız ne diyeyim

Bunu bile bile yazıyorsanız ne diyelim ki madem adam kızacak ne gereği var yazmanın sohbet muhabbetin her ay yüzlerce rüya görüyoruz hepsinin peşine koşsak ohooo yani aynısı eşim yapsa gerçekten tepkim ağır olur hatta rüya falan görmediğini sırf merakından yazdığını düşünürüm ne olursa olsun bir zamanlar kendisine his besleyen insan sonuçta
Haklısınız.. o yüzden çok pişmanım .. ama okul zamanı gerçekten iyi bir dost olmuştu ..nişanlandığını bilmeseydim yine yazmazdım zaten ..ama keşke de yazmasaydım .tevbe ettim Zaten bi daha asla ne niyetle olursa olsun

yaptığınız çok çok saçma olmuş...bence de eşiniz duymasın...ayrıca eşinizi gerçekten sevdiğinizi de pek sanmıyorum.sanki eski platonik nişanlanınca siz bi kendimi hatırlatayım moduna girmişsiniz...o nişanlanan kıza çoook haksızlık olmuş

Zamanında size platonik aşık birine ulaşıp mesaj atmanız bana doğru gelmedi, çünkü şöyle düşünüyorum; ortada hiçbir kötü niyet olmasa bile eşiniz yapsa ne tepki verirdiniz? Ya da kötü niyet olmayan bir şey niye saklanır. Eşinize söyleyemediğinize göre kızacağı bir şey. Bu yüzden vicdan yapmışsınız. O zaman başından bulaşmayacaktınız ne diyeyim
Şöyle birşey var eşimin ağzını aradım ..benim eski kız arkadaşım arasa konuşsak ben de kötü niyet olmadığı için konuşurum dedi.. hatta kendisi önceden platonik olduğu bir kızla 1 sene önce konuşmuş.kız yazmış basılsın kızlarımızı sormuş

Haklısınız.. o yüzden çok pişmanım .. ama okul zamanı gerçekten iyi bir dost olmuştu ..nişanlandığını bilmeseydim yine yazmazdım zaten ..ama keşke de yazmasaydım .tevbe ettim Zaten bi daha asla ne niyetle olursa olsun
Muş miş neyse ne geçmiş gitmiş işte rüya şu bu bahane bulmayın nişanlanınca merak ettim demeniz daha doğru sonuç olarak bu normal arkadaş değil zamanında size his beslemiş biri bana göre doğru değil

yaptığınız çok çok saçma olmuş...bence de eşiniz duymasın...ayrıca eşinizi gerçekten sevdiğinizi de pek sanmıyorum.sanki eski platonik nişanlanınca siz bi kendimi hatırlatayım moduna girmişsiniz...o nişanlanan kıza çoook haksızlık olmuş
Yemin ederim öyle bir niyetim olmadı Allah şahit ..

Muş miş neyse ne geçmiş gitmiş işte rüya şu bu bahane bulmayın nişanlanınca merak ettim demeniz daha doğru sonuç olarak bu normal arkadaş değil zamanında size his beslemiş biri bana göre doğru değil
Nilanlandığını bildiğim için yazdım dedim.. meraktan değil.kızı seviyormuş hani bi ard niyet olmayacağını bildiğim için ama yanlış yaptım farkındayım

Şöyle birşey var eşimin ağzını aradım ..benim eski kız arkadaşım arasa konuşsak ben de kötü niyet olmadığı için konuşurum dedi.. hatta kendisi önceden platonik olduğu bir kızla 1 sene önce konuşmuş.kız yazmış basılsın kızlarımızı sormuş
O zaman kapatın konuyu kendi içinizde, kendinizi ve eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz bundan sonra sonradan vicdan yapacağınız bir harekette bulunmamaya çalışırsınız. Yok yine geçmez diyorsanız da adama söyleyin uygun bir dille

Nilanlandığını bildiğim için yazdım dedim.. meraktan değil.kızı seviyormuş hani bi ard niyet olmayacağını bildiğim için ama yanlış yaptım farkındayım
İlk başta rüyamda gördüm buldum durumunu sordum diyince öyle anlaşılıyor kızı sevip sevmediğini yazmadan önce bilmiyordunuz ya deseydi ki ben seni unutamadım sırf evlenmek için evleniyorum? Yaptığınız her hareketin kötü olacağını da hesaba katarak yapın belki cidden iyi niyetle yaptınız ama bir şey saklandıktan sonra ortaya çıkarsa kimse iyi niyet aramaz her attığınız adımda en kötüsünü düşünün

İlk başta rüyamda gördüm buldum durumunu sordum diyince öyle anlaşılıyor kızı sevip sevmediğini yazmadan önce bilmiyordunuz ya deseydi ki ben seni unutamadım sırf evlenmek için evleniyorum? Yaptığınız her hareketin kötü olacağını da hesaba katarak yapın belki cidden iyi niyetle yaptınız ama bir şey saklandıktan sonra ortaya çıkarsa kimse iyi niyet aramaz her attığınız adımda en kötüsünü düşünün
Haklısınız .ama eskiye dair tek bir kelime dahi etmedi.. ben böyle bir hata yapacak insan da değildim .. çok pişmanım .. tekrarı asla ama asla olmaz ..

Haklısınız .ama eskiye dair tek bir kelime dahi etmedi.. ben böyle bir hata yapacak insan da değildim .. çok pişmanım .. tekrarı asla ama asla olmaz ..
O zaman unutun gitsin niyetiniz iyi belli gidip itiraf etmeyin dediğim gibi iyi olsa bile sakladıktan sonra kötü oluyor

Konu çok saçma,sen evlenmişsin,çocukların var,adam nişanlanmış,yok rüyamda gördüm,yok iyimisin,yok mesajlaşmaları sil nişanlın yanlış anlamasın falan..hayır herşeyden önce amacınız ne ki? Sosyal statüler bu doğrultudayken..yanlış davranmışsınız çok yanlış..amacınız da yoruma açık bence.

X