- 16 Nisan 2024
- 36
- 7
- 24
- Konu Sahibi Rvererdoggn
Sevilmeyi beceremiyorum gibi geliyor artık, kimse için bir öncelik değilim, kimsenin yakın arkadaşı değilim, hoş bir tane arkadaşım bile yok çünkü kalmıyorlar, ben insanları kaybetmemek için elimden geleni hep yapıyorum, onlara hiç bir kötülük yapmıyorum ama hep ilk gözden çıkarılan oluyorum, hep bi kendimi sevdirme çabası, önem veriyorum insanlara, onlar ile ilgileniyorum, sorunlarıyla ilgileniyorum, ben bir kere insanları mutlu etmeyi seviyorum, karşılığında bunca zamandır gördüğüm tek şey ilk gözden çıkarılan olmak. Ne tuhaf ilişkimde de durum bence aynı, son zamanlarda dikkatimi çekiyor sadece, herkes tutturmuş dişil enerji, alma verme dengesi, ben de nedense olmuyor, hep ben onunla ilgileniyorum karşılığında gördüğüm ise onunda kendi hayatıyla ilgileniyor olması, evet bende kendi hayatımla ilgileniyorum tabi demek istediğim her şeyi bırakalım sadece birbirimizle ilgilenelim değil, bakıyorum etrafımıza o kadar toksik hareketler yapan kızlar var ki çevremizde hepsi evlenme teklifi, durduk yere küçük küçük hediyeler, instagram postları bunları görüyorlar sevgililerinden, ben hiç bir şey görmüyorum, şimdi yıl dönümü yaklaşıyor ama hiç özel bir şey yapasım yok arkadaşlar, çıkıp yemek bile yemek istemiyorum aslında, yapıcağı hiç bir şeyi de istemiyorum, kutlamak istemiyorum bile diyesim geliyor yani ama artık tavır bile yapıyomuş gibi gözükmek istemediğim için hiç bir şey yapmıyorum, o gün yapacağı her şey benim için zoraki geliyor, o gün yıl dönümü olmasa onların hiçbirini yapmazdı düşüncesinden çıkıp heyecanlanamıyorum bile, içinden gelerek yapıcak insan o kadar günün içinde zaten yapar haksız mıyım? Onun tarafından bakılsa eminim şöyle düşünecek “ ne güzel plan yaptım, hediye aldım hala trip atıyor” , kendimi açıklamaktan, ilgi görmemekten, adam akıllı iltifat bile almamaktan usandım, herkese soruyor ne alıyım diye, farkındayım tüm gün de çalışıyor ama bunlar gerçekten bahane yapmak isteyen yapar. Ben öğrenci halimle onun için bir çok şey yapıyorum, sevdiğini hissettirmek için pahalı şeylere gerek yok, ben düşünülmek, sevilmek istiyorum sadece, bunu onunla konuşamıyorum yanlış anlayacağını, maddi beklentim olduğunu sanacağını, beni de o sürekli bi şeyler bekleyen, her şeyi erkek yapsın kafasında insanlarla aynı kefeye koyucağını bildiğim için susuyorum da ama doldum, ne yapmalıyım sizce?