Yanlış anlaşıldım mı ki acaba

gerilecek bişey yok sakinn, ben severim özgür kızları konularına da dün baktım haklı mıyım diye, haklıymışım
Gerilmedim ki, sakinim gayet : )
Sadece konunun özünden çıkıp "bu ne biçim hayat" muhabbetine dönmesini istemiyorum, takdir edeceğiniz gibi gayet müsait çünkü : )

Gerilmedim ki, sakinim gayet : )
Sadece konunun özünden çıkıp "bu ne biçim hayat" muhabbetine dönmesini istemiyorum, takdir edeceğiniz gibi gayet müsait çünkü : )

hayatta bu ne biçimlik bi durum yok hayat şahane, ben başka bişeyden bahsettim ama neyse, şarkı da güzel bu arada

Ahaha sizinki de iyiymiş. Şarkı uygun bir şarkıysa düğünde de çalsaydınız bari
Yaaaa. Semazenlerle bir giderdi ki Bir de o şarkı benim o sırada sevgilim olan başka bir çocukla şarkımızdı. Eşim arkadaşımdı. Bu ara şu şarkıya taktım, çok güzel değil mi dedim. Halen altında bir şey arıyor. Şimdi diyecem o zamanki sevgilimle şarkımızdı, olmayacak. Üzülecek...

Aboov iyice betermiş sizin durum
Çok merak ettim hangi şarkı, genelden söylemek istemezseniz özelden yazabilir misiniz?

Aboov iyice betermiş sizin durum
Çok merak ettim hangi şarkı, genelden söylemek istemezseniz özelden yazabilir misiniz?
Özelden yazdım. Ha bir de aklına esiyor o şarkıyı açıyor. Kan beynime sıçrıyor. Bozuntuya da veremiyorum. Çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…