Yanlış anlaşıldım mı ki acaba

Sevgilisi varsa gecenin bir yarısı neden sizi ekleyip konuşuyor ?
Bütün akşamı hep beraber geçirdik, ortak arkadaş grubumuz olduğu için de bundan sonra muhtemelen görüşeceğiz. Sevgilisini/nişanlısını tanımadığım başka arkadaşlarım da olduğu için çok garipsemedim birbirimizi eklemeyi.

Çocuk sağlam değil. Sevgilisi olduğu halde ekleyebiliyor hadi bunu geçtim bana bi şarkı önersene falan bunlar eskiden flört başlangıcıydı. Önerdiği şarkıdan anlam çıkarma vs. Anladığım kadarıyla arkadaş çevreniz erkeklerden oluşuyor ve size bu normal gelebilir ama o arkadaş sakıncalı geldi bana. Sizde de bir takım hoşlaşmalar sezdim aklınıza yer ediniyor gibi o yüzden dikkatli olmanızı öneririm

Ekleyen benim yanlış bilgilendirmiş olmayayım, o sadece anında kabul etti. Yalan olmasın şimdi. Dediğiniz gibi arkadaş çevremde erkek arkadaşlarım da çok var.

Kesin demiştir. Zamanında eşime arkadaşken çok sevdiğim bir şarkı için çok güzel demiştim halen dalga geçiyor benimle. Söylüyorum söylüyorum farklı bir amacım yoktu diye ama anlamıyor.

hahaha ayy ne tatlı yazmışsın,çok hoşuma gitti
bencede koyuver gitsin,hayır senin de dediğin gibi ne diyeceksin ki,belki şarkıyı dinlememiştir bile yada o cümleyi farketmemiştir,öyle söylesen aklına gelmediyse bile aklına getirmiş olursun,eniyisi hiçbirşey yok gibi devam et,zaten olan da birşey yok ya

Kesin demiştir. Zamanında eşime arkadaşken çok sevdiğim bir şarkı için çok güzel demiştim halen dalga geçiyor benimle. Söylüyorum söylüyorum farklı bir amacım yoktu diye ama anlamıyor.
Ahaha sizinki de iyiymiş. Şarkı uygun bir şarkıysa düğünde de çalsaydınız bari

Teşekkürler
Yani olan bir şey yok dediğiniz gibi. Biz kadın milleti böyle şeylere dikkat ettiğimiz için ben de düşündüm ama erkekler daha odun

Yani simdi cevap olarak size su sarkiyi yollasaydi,sıkıntı olurdu tabi.

elektrikleştiyseniz güzel bi adım olur olmadıysa da konuyu kapatır gider

elektrikleştiyseniz güzel bi adım olur olmadıysa da konuyu kapatır gider
Elektrik çarpar valla, kendisinin sevgilisi var. Artık elektrik mi çarpar sevgilisi mi bilmiyorum
Ya gülüyorum da bakmayın valla özellikle dün beyleydim =>

Elektrik çarpar valla, kendisinin sevgilisi var. Artık elektrik mi çarpar sevgilisi mi bilmiyorum
Ya gülüyorum da bakmayın valla özellikle dün beyleydim =>

oo sevgilisi de varmış ne olacak bişey olmaz farketmemiş bile olabilir :)

güzel şarkı boşverin sizin niyetiniz o olmadıktan sonra isteyen istedigini anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…