var ya şarkının sözleri ritmi fena :) baya şeyler düşünmüştür benceAhaha "acaba" dediğim kadar yok mu ama? : D
Bütün akşamı hep beraber geçirdik, ortak arkadaş grubumuz olduğu için de bundan sonra muhtemelen görüşeceğiz. Sevgilisini/nişanlısını tanımadığım başka arkadaşlarım da olduğu için çok garipsemedim birbirimizi eklemeyi.Sevgilisi varsa gecenin bir yarısı neden sizi ekleyip konuşuyor ?
Yaa susun susun. Valla düşündükçe bi' utandımvar ya şarkının sözleri ritmi fena :) baya şeyler düşünmüştür bence
Ekleyen benim yanlış bilgilendirmiş olmayayım, o sadece anında kabul etti. Yalan olmasın şimdi. Dediğiniz gibi arkadaş çevremde erkek arkadaşlarım da çok var.Çocuk sağlam değil. Sevgilisi olduğu halde ekleyebiliyor hadi bunu geçtim bana bi şarkı önersene falan bunlar eskiden flört başlangıcıydı. Önerdiği şarkıdan anlam çıkarma vs. Anladığım kadarıyla arkadaş çevreniz erkeklerden oluşuyor ve size bu normal gelebilir ama o arkadaş sakıncalı geldi bana. Sizde de bir takım hoşlaşmalar sezdim aklınıza yer ediniyor gibi o yüzden dikkatli olmanızı öneririm
Kesin demiştir. Zamanında eşime arkadaşken çok sevdiğim bir şarkı için çok güzel demiştim halen dalga geçiyor benimle. Söylüyorum söylüyorum farklı bir amacım yoktu diye ama anlamıyor.Pff sanırım yanlış anlaşıldım aklıma bile gelmeden.
Olay şu, dün akşam bir grup arkadaş hep beraber dışarı çıktık, gruptaki tek hatun bendim. Bütün akşamı ve geceyi beraber geçirdik, bira içip sohbet ettik. İçlerinde bir arkadaşla daha önce ayaküstü tanışmıştık, doğru düzgün ilk görüşmemiz dün oldu.
Gece 2,5 gibi evlere dağıldık, bu vatandaşla facebookta ekleştik, o da uyumamış sohbet muhabbet başladı. Konu müzik zevkine geldi, önersene birkaç şarkı dedi. Ben hiç düşünmeden en sevdiğim birkaç şarkıyı gönderdim amma lakin ki şarkıların birinin içeriği sonra dank etti. "Evet seni tanımıyorum, ama seni çok istiyorum" falan diye bir şarkı, normalde de dinlediğim için hiç aklıma gelmedi sözleri
Şimdi de acaba yanlış anladı mı diye düşünmeden edemiyorum, sözler bu kadar cuk oturup yanlış anlamaya müsait olur çünkü
Hayır yanlış anladıysa da yapacak şeyim yok, gidip bu saatten sonra "ya sen beni yanlış anlamadın di mi" denmez ki. Di mi?
Yapacak en iyi şey koyverip gitmek herhalde. En kötü "kız bana yazıyor" demiştir
hahaha ayy ne tatlı yazmışsın,çok hoşuma gittiPff sanırım yanlış anlaşıldım aklıma bile gelmeden.
Olay şu, dün akşam bir grup arkadaş hep beraber dışarı çıktık, gruptaki tek hatun bendim. Bütün akşamı ve geceyi beraber geçirdik, bira içip sohbet ettik. İçlerinde bir arkadaşla daha önce ayaküstü tanışmıştık, doğru düzgün ilk görüşmemiz dün oldu.
Gece 2,5 gibi evlere dağıldık, bu vatandaşla facebookta ekleştik, o da uyumamış sohbet muhabbet başladı. Konu müzik zevkine geldi, önersene birkaç şarkı dedi. Ben hiç düşünmeden en sevdiğim birkaç şarkıyı gönderdim amma lakin ki şarkıların birinin içeriği sonra dank etti. "Evet seni tanımıyorum, ama seni çok istiyorum" falan diye bir şarkı, normalde de dinlediğim için hiç aklıma gelmedi sözleri
Şimdi de acaba yanlış anladı mı diye düşünmeden edemiyorum, sözler bu kadar cuk oturup yanlış anlamaya müsait olur çünkü
Hayır yanlış anladıysa da yapacak şeyim yok, gidip bu saatten sonra "ya sen beni yanlış anlamadın di mi" denmez ki. Di mi?
Yapacak en iyi şey koyverip gitmek herhalde. En kötü "kız bana yazıyor" demiştir
doğru söyleyin farklı bir amacınız varmıydı,hadi bizbizeyiz itiraf edinKesin demiştir. Zamanında eşime arkadaşken çok sevdiğim bir şarkı için çok güzel demiştim halen dalga geçiyor benimle. Söylüyorum söylüyorum farklı bir amacım yoktu diye ama anlamıyor.
Kız yok, o zaman başka bir sevgilim vardı.doğru söyleyin farklı bir amacınız varmıydı,hadi bizbizeyiz itiraf edin
Ahaha sizinki de iyiymiş. Şarkı uygun bir şarkıysa düğünde de çalsaydınız bariKesin demiştir. Zamanında eşime arkadaşken çok sevdiğim bir şarkı için çok güzel demiştim halen dalga geçiyor benimle. Söylüyorum söylüyorum farklı bir amacım yoktu diye ama anlamıyor.
Teşekkürlerhahaha ayy ne tatlı yazmışsın,çok hoşuma gitti
bencede koyuver gitsin,hayır senin de dediğin gibi ne diyeceksin ki,belki şarkıyı dinlememiştir bile yada o cümleyi farketmemiştir,öyle söylesen aklına gelmediyse bile aklına getirmiş olursun,eniyisi hiçbirşey yok gibi devam et,zaten olan da birşey yok ya
Yani simdi cevap olarak size su sarkiyi yollasaydi,sıkıntı olurdu tabi.Pff sanırım yanlış anlaşıldım aklıma bile gelmeden.
Yani simdi cevap olarak size su sarkiyi yollasaydi,sıkıntı olurdu tabi.
Yaaaa sen kopuyon da bu fi tarihinden kalma seyleri bilmek demek yaslanmak demek :))Ayy koptum Allah iyiliğinizi versin.
Elektrik çarpar valla, kendisinin sevgilisi var. Artık elektrik mi çarpar sevgilisi mi bilmiyorumelektrikleştiyseniz güzel bi adım olur olmadıysa da konuyu kapatır gider
Elektrik çarpar valla, kendisinin sevgilisi var. Artık elektrik mi çarpar sevgilisi mi bilmiyorum
Ya gülüyorum da bakmayın valla özellikle dün beyleydim =>