Yanlış anlaşıldım mı ki acaba

niyet önemli
sevgilisi de mesajınızı okuyup gelip buraya konu açıyomuş, biz çekiliriz aradan

Aman Allahim .
Arkdaslara bosan sen demeye bile cekinirim. Ama...
Öl sen ya, evet su an su dakka öl.
Baska cikis yok.
Maalesef.

Saka la saka. Sende ondan bi sarki iste bakem. Nasil cumleler icerecek.
Belki yanit olarak kullanir.

O istemiş, siz dur ben sana bir şarkı önereyimde dinle dememişsiniz ki yanlış anlasın. Hic sanmıyorum yanlış anlama olacağını.

Aman Allahim .
Arkdaslara bosan sen demeye bile cekinirim. Ama...
Öl sen ya, evet su an su dakka öl.
Baska cikis yok.
Maalesef.

Saka la saka. Sende ondan bi sarki iste bakem. Nasil cumleler icerecek.
Belki yanit olarak kullanir.
Bunu yollamasın da

O istemiş, siz dur ben sana bir şarkı önereyimde dinle dememişsiniz ki yanlış anlasın. Hic sanmıyorum yanlış anlama olacağını.
Ya o istedi de o kadar gözünü çıkarıp bulduğum şarkıya takıldım ben. Hani fırsttan istifade göndermiş gibi olmayayım diye

Bunu yollamasın da

Ya o istedi de o kadar gözünü çıkarıp bulduğum şarkıya takıldım ben. Hani fırsttan istifade göndermiş gibi olmayayım diye
Sanmıyorum. Sizin aklıniza gelmeyen, onunda aklına gelmemiştir, zaten muhabbetin devamıda yok haliyle unutulmuş gitmiştir.
Şarkıda bombaymiş hahaha hiç güleceğim yoktu.

Sanmıyorum. Sizin aklıniza gelmeyen, onunda aklına gelmemiştir, zaten muhabbetin devamıda yok haliyle unutulmuş gitmiştir.
Şarkıda bombaymiş hahaha hiç güleceğim yoktu.
Neyse bu konuyla ilgili ses çıkmadığına göre yırttım sanırım. Depresyona girermişim acaba beni beğenmiyor mu diye

böyle böyle başlar bu işler

bence sen o şarkıyı yanlış anlayıp anlamamasını takacağına, o kadar erkekle gecenin 2 bucuğuna kadar tek kız olarak gezmeyi kafana tak..

bence sen o şarkıyı yanlış anlayıp anlamamasını takacağına, o kadar erkekle gecenin 2 bucuğuna kadar tek kız olarak gezmeyi kafana tak..
niye hanımefendi? insanların karşı cins arkadaşları olamaz mı? yaşam görüşleri,hayat tarzı kişinin kendini bağlar. konu nerede yaptığınız yorum nerede?

Ben insanın normal erkek arkadaşları olmasını öcü gibi görmediğim için kafama takacağım bir konu olduğunu düşünmüyorum. Yine de teşekkür ederim.

Ben insanın normal erkek arkadaşları olmasını öcü gibi görmediğim için kafama takacağım bir konu olduğunu düşünmüyorum. Yine de teşekkür ederim.
erkek arkadaşlarının olmasını değil, gecenin o saatine kadar onların arasında tek kız olarak kalmana dikkat çektim ben.. yoksa benim de var erkek arkadaşlarım, ama hiç bizaman gecenin o saatinde onlarla yalnız kalmam, daha uygun saatlerde buluşurum.. anlatabilmişimdir umarım..

Tamam siz kalmazsınız, benim arkadaş grubum geç saate kadar bir arada kalmayı kaldırabiliyor demek ki. Herkesin arkadaşlık ilişkileri, ilişkilerinin dinamiği farklı. Tek kız olmanın beni rahatsız ettiği bir ortam olsa zaten kalmam. Eğer yukarıdaki gibi yazsaydınız zaten sorun yoktu ama konuda o kadar bodoslama girdiniz ki : )

canım bak kafana takman gerekir derken gecenin o saatinde erkeklerle kalırsan sana iyi gözle bakmazlar, bu hep böyle oldu, çevremde gördüm duydum neler yaşadıklarını.. tamam onlara güveniyo olabilrisin, ama yeni tanıştığın o erkek senin hakkında iyi düşünmez bence, ben erkek olsam iyi düşünmem yani, bu ne rahatlık derim.. yoksa banane istersen sabahın 6 sına kadar kal..

Demek istediğinizi anlıyorum ve genele bakınca evet haklısınız diyebilirim. Ancak dediğim gibi arkadaş grubunun kendi dinamikleri ayrı. Kiminle ne kadar konuşup kaça kadar oturacağınızı bilince sorun olmuyor diye düşünüyorum.

Benim çevremde iyi gözle bakma/kötü gözle bakma gibi bir durum olmuyor. Nişanlı veya evli olan arkadaşlarımız bile yanında nişanlısı/karısı/kocası yokken çıkar bizimle oturur geç saate kadar. Kimse de kimseye "tek kız olup geç saate kadar oturmuş, yollu bu yollu" diye kötü gözle bakmaz. Çünkü hepimiz arkadaşız.

Ama dediğiniz gibi demek istediğinizi anlıyorum.

Shot, tek sorun sevgilisi olduğunu bildiğin ve fazla tanımadığın biriyle böyle bir muhabbet içine girmen. Bu bana göre etik değil. Buradan bakılırsa çocuk iyi ayak da değil.

Shot, tek sorun sevgilisi olduğunu bildiğin ve fazla tanımadığın biriyle böyle bir muhabbet içine girmen. Bu bana göre etik değil. Buradan bakılırsa çocuk iyi ayak da değil.
Bakın bu yerinde ve haklı bir eleştiri, buna cevabım zaten olmaz.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bunu yollamasın da

Anammmm.
Tovbe estagfurullah
nerden bulursun bu sarkilari kiz

Erkek arkadaslar tabiki olabilir o yüzden ben garipsedim tek hatun bendim vurgusunu, o cümlenin konunun geneliyle ne ilgisi vardı, arkadaslarla eğlendik bitti bu kadar, diğer konularına da hep yedirmissin bu vurguları, tatile de gideriz sevgilileri varken sarılırız falan,konudan bağımsız anlatımlar, alt metin ben özgür kızım, normal, olabilir, dolayısıyla yanlış anlaşılma kaygısı olmaz özgür ruhlu insanlarda, çünkü özgür işte başkalarından bağımsız

Bağımsızlıkla yanlış anlaşılmak istememek çok farklı şeyler. Diğer konularımı bu kadar yakından takip etmenizden onore oldum teşekkür ederim, ben çetelesini tutmuyordum nerede ne yazdığımın.

Hani özgür bir insan deyince aklınızda ne canlanıyor bilmem ama karşınızdaki insanın kim olursa olsun sizi yanlış anlamasını istememek gayet insani bir şey.

Sonuç olarak konu benim yaşam tarzım veya başka başlıklarda ne yazdığım değil, ilk mesajda kocaman yazıyor. Bu bağlamda konuşacaksak başım üstüne, yok konu başka yerlere kayacaksa ilginize teşekkür eder, kendi açımdan konuyu kapatırım.

gerilecek bişey yok sakinn, ben severim özgür kızları konularına da dün baktım haklı mıyım diye, haklıymışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…