Bunu yollamasın daAman Allahim.
Arkdaslara bosan sen demeye bile cekinirim. Ama...
Öl sen ya, evet su an su dakka öl.
Baska cikis yok.
Maalesef.
Saka la saka. Sende ondan bi sarki iste bakem. Nasil cumleler icerecek.
Belki yanit olarak kullanir.
Ya o istedi de o kadar gözünü çıkarıp bulduğum şarkıya takıldım ben. Hani fırsttan istifade göndermiş gibi olmayayım diyeO istemiş, siz dur ben sana bir şarkı önereyimde dinle dememişsiniz ki yanlış anlasın. Hic sanmıyorum yanlış anlama olacağını.
Sanmıyorum. Sizin aklıniza gelmeyen, onunda aklına gelmemiştir, zaten muhabbetin devamıda yok haliyle unutulmuş gitmiştir.Bunu yollamasın da
Ya o istedi de o kadar gözünü çıkarıp bulduğum şarkıya takıldım ben. Hani fırsttan istifade göndermiş gibi olmayayım diye
Neyse bu konuyla ilgili ses çıkmadığına göre yırttım sanırım. Depresyona girermişim acaba beni beğenmiyor mu diyeSanmıyorum. Sizin aklıniza gelmeyen, onunda aklına gelmemiştir, zaten muhabbetin devamıda yok haliyle unutulmuş gitmiştir.
Şarkıda bombaymiş hahaha hiç güleceğim yoktu.
bence sen o şarkıyı yanlış anlayıp anlamamasını takacağına, o kadar erkekle gecenin 2 bucuğuna kadar tek kız olarak gezmeyi kafana tak..Pff sanırım yanlış anlaşıldım aklıma bile gelmeden.
Olay şu, dün akşam bir grup arkadaş hep beraber dışarı çıktık, gruptaki tek hatun bendim. Bütün akşamı ve geceyi beraber geçirdik, bira içip sohbet ettik. İçlerinde bir arkadaşla daha önce ayaküstü tanışmıştık, doğru düzgün ilk görüşmemiz dün oldu.
Gece 2,5 gibi evlere dağıldık, bu vatandaşla facebookta ekleştik, o da uyumamış sohbet muhabbet başladı. Konu müzik zevkine geldi, önersene birkaç şarkı dedi. Ben hiç düşünmeden en sevdiğim birkaç şarkıyı gönderdim amma lakin ki şarkıların birinin içeriği sonra dank etti. "Evet seni tanımıyorum, ama seni çok istiyorum" falan diye bir şarkı, normalde de dinlediğim için hiç aklıma gelmedi sözleri
Şimdi de acaba yanlış anladı mı diye düşünmeden edemiyorum, sözler bu kadar cuk oturup yanlış anlamaya müsait olur çünkü
Hayır yanlış anladıysa da yapacak şeyim yok, gidip bu saatten sonra "ya sen beni yanlış anlamadın di mi" denmez ki. Di mi?
Yapacak en iyi şey koyverip gitmek herhalde. En kötü "kız bana yazıyor" demiştir
niye hanımefendi? insanların karşı cins arkadaşları olamaz mı? yaşam görüşleri,hayat tarzı kişinin kendini bağlar. konu nerede yaptığınız yorum nerede?bence sen o şarkıyı yanlış anlayıp anlamamasını takacağına, o kadar erkekle gecenin 2 bucuğuna kadar tek kız olarak gezmeyi kafana tak..
Ben insanın normal erkek arkadaşları olmasını öcü gibi görmediğim için kafama takacağım bir konu olduğunu düşünmüyorum. Yine de teşekkür ederim.bence sen o şarkıyı yanlış anlayıp anlamamasını takacağına, o kadar erkekle gecenin 2 bucuğuna kadar tek kız olarak gezmeyi kafana tak..
erkek arkadaşlarının olmasını değil, gecenin o saatine kadar onların arasında tek kız olarak kalmana dikkat çektim ben.. yoksa benim de var erkek arkadaşlarım, ama hiç bizaman gecenin o saatinde onlarla yalnız kalmam, daha uygun saatlerde buluşurum.. anlatabilmişimdir umarım..Ben insanın normal erkek arkadaşları olmasını öcü gibi görmediğim için kafama takacağım bir konu olduğunu düşünmüyorum. Yine de teşekkür ederim.
Tamam siz kalmazsınız, benim arkadaş grubum geç saate kadar bir arada kalmayı kaldırabiliyor demek ki. Herkesin arkadaşlık ilişkileri, ilişkilerinin dinamiği farklı. Tek kız olmanın beni rahatsız ettiği bir ortam olsa zaten kalmam. Eğer yukarıdaki gibi yazsaydınız zaten sorun yoktu ama konuda o kadar bodoslama girdiniz ki : )erkek arkadaşlarının olmasını değil, gecenin o saatine kadar onların arasında tek kız olarak kalmana dikkat çektim ben.. yoksa benim de var erkek arkadaşlarım, ama hiç bizaman gecenin o saatinde onlarla yalnız kalmam, daha uygun saatlerde buluşurum.. anlatabilmişimdir umarım..
canım bak kafana takman gerekir derken gecenin o saatinde erkeklerle kalırsan sana iyi gözle bakmazlar, bu hep böyle oldu, çevremde gördüm duydum neler yaşadıklarını.. tamam onlara güveniyo olabilrisin, ama yeni tanıştığın o erkek senin hakkında iyi düşünmez bence, ben erkek olsam iyi düşünmem yani, bu ne rahatlık derim.. yoksa banane istersen sabahın 6 sına kadar kal..Tamam siz kalmazsınız, benim arkadaş grubum geç saate kadar bir arada kalmayı kaldırabiliyor demek ki. Herkesin arkadaşlık ilişkileri, ilişkilerinin dinamiği farklı. Tek kız olmanın beni rahatsız ettiği bir ortam olsa zaten kalmam. Eğer yukarıdaki gibi yazsaydınız zaten sorun yoktu ama konuda o kadar bodoslama girdiniz ki : )
Demek istediğinizi anlıyorum ve genele bakınca evet haklısınız diyebilirim. Ancak dediğim gibi arkadaş grubunun kendi dinamikleri ayrı. Kiminle ne kadar konuşup kaça kadar oturacağınızı bilince sorun olmuyor diye düşünüyorum.canım bak kafana takman gerekir derken gecenin o saatinde erkeklerle kalırsan sana iyi gözle bakmazlar, bu hep böyle oldu, çevremde gördüm duydum neler yaşadıklarını.. tamam onlara güveniyo olabilrisin, ama yeni tanıştığın o erkek senin hakkında iyi düşünmez bence, ben erkek olsam iyi düşünmem yani, bu ne rahatlık derim.. yoksa banane istersen sabahın 6 sına kadar kal..
Bakın bu yerinde ve haklı bir eleştiri, buna cevabım zaten olmaz.Shot, tek sorun sevgilisi olduğunu bildiğin ve fazla tanımadığın biriyle böyle bir muhabbet içine girmen. Bu bana göre etik değil. Buradan bakılırsa çocuk iyi ayak da değil.
Bunu yollamasın da
Ya o istedi de o kadar gözünü çıkarıp bulduğum şarkıya takıldım ben. Hani fırsttan istifade göndermiş gibi olmayayım diye
Bağımsızlıkla yanlış anlaşılmak istememek çok farklı şeyler. Diğer konularımı bu kadar yakından takip etmenizden onore oldum teşekkür ederim, ben çetelesini tutmuyordum nerede ne yazdığımın.Erkek arkadaslar tabiki olabilir o yüzden ben garipsedim tek hatun bendim vurgusunu, o cümlenin konunun geneliyle ne ilgisi vardı, arkadaslarla eğlendik bitti bu kadar, diğer konularına da hep yedirmissin bu vurguları, tatile de gideriz sevgilileri varken sarılırız falan,konudan bağımsız anlatımlar, alt metin ben özgür kızım, normal, olabilir, dolayısıyla yanlış anlaşılma kaygısı olmaz özgür ruhlu insanlarda, çünkü özgür işte başkalarından bağımsız
Bağımsızlıkla yanlış anlaşılmak istememek çok farklı şeyler. Diğer konularımı bu kadar yakından takip etmenizden onore oldum teşekkür ederim, ben çetelesini tutmuyordum nerede ne yazdığımın.
Hani özgür bir insan deyince aklınızda ne canlanıyor bilmem ama karşınızdaki insanın kim olursa olsun sizi yanlış anlamasını istememek gayet insani bir şey.
Sonuç olarak konu benim yaşam tarzım veya başka başlıklarda ne yazdığım değil, ilk mesajda kocaman yazıyor. Bu bağlamda konuşacaksak başım üstüne, yok konu başka yerlere kayacaksa ilginize teşekkür eder, kendi açımdan konuyu kapatırım.