• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanıyorummmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 kac ay sonra degil 1 kac saat sonra yanlis mi yazdim yanlis mi okudunuz bilmiyoum.farkettim derken ben ne yaptim anlaminda yoksa aldirdigimi biliyordum ama kafam sarhos gibiydi ne yaptigimin bilincimde degildim anlaminda yazdi
Ben bir kac ay okudum yanlış okudum sanirim o kismi. Ama artik kurtaja takilmayin cunku cok cok takilmissiniz 22 aylik bebeginiz olmasa tamam diyecegim ama bu takinti haliniz onu cok etkileyebilir. Suan onu düşünmek zorundasiniz.
Cok zor bir durum ama dyorsunuz iste kendimde degildim diye. Doguda oturuyor olabilirsiniz online terapiler var. Durumunuz kotu degilmis bebege bakabilirdik demissiniz online a yonelin o zaman. Onu bir arastirin bakalim meblaglar nedir ne degildir. Nasil oluyor isleyis diye

Gecmiş olsun
Aklınız basınıza değilken verilen karardan mesul değilsiniz.
Hiç yasanmamış sayın ve tedavinize bakın.

Anlattıklarını benzer seyler yasayan bir kadın tanımıştım. Psikiyatriste mutlaka görünün. Zaten bu durumda gebelik yasayamazdınız.
Biraz anlatir misiniz benim yasadiklarima benzer seylermiydi yasadiklari

Acilen psikiyatriye git
Bekleme
Olan olmuş dönüşü yok ... acın gerçekten büyük yazdıklarından o kadar belli ki

Ben bir kac ay okudum yanlış okudum sanirim o kismi. Ama artik kurtaja takilmayin cunku cok cok takilmissiniz 22 aylik bebeginiz olmasa tamam diyecegim ama bu takinti haliniz onu cok etkileyebilir. Suan onu düşünmek zorundasiniz.
Cok zor bir durum ama dyorsunuz iste kendimde degildim diye. Doguda oturuyor olabilirsiniz online terapiler var. Durumunuz kotu degilmis bebege bakabilirdik demissiniz online a yonelin o zaman. Onu bir arastirin bakalim meblaglar nedir ne degildir. Nasil oluyor isleyis diye
Esim arastirdi 1 aya kadar doktor gelecek onu bekliyoruz .olay henuz cok yeni 2 hafta oldu bebegim kaybedeli.evet en cokta kizim icin duzelmek iatiyoum.hergun aliyorum eliyle yuzumu tutup anne uzulme diyor.sizlerde beni tanimiyirsunuz ama duanizda banada yer verin 😢 cok caresizim cok zor bi durum.online yi de su yuzden istemiyorum doktoru beklememin nedeni yuz yuze olsun ilk basta istiyorum .tabiki doktor olmazsa online mecbur ona yonelicem

Kendini topla bence canım emin ol bundada var bir hayır öyle düşün .Çocuk doğsa daha kötü olacak ikisiyle de ilgilenemeyecektin çünkü yaşları çok yakın .Kendini topla hazır hissettiğin bir vakitte gene olur inş.Ama yaş farkı olması sana avantaj olacak unutma. En az 4 yaş olmalı bence.

Acilen psikiyatriye git
Bekleme
Olan olmuş dönüşü yok ... acın gerçekten büyük yazdıklarından o kadar belli ki
Evet beni anlamiyor diye dusunurken insanlar .anlayanlari gordukce kucukte olsa icime umut doguyor cok zor kimseye yasatmasin allahim.evlat acisi cekiyorum hemde kendi elimle kiydim yavruma hep onu dusunuyorum.kurtajdan sonra cok dua ettim alamamis olsun doktor diye yandim hala kalbim sogumuyor icerlere sigamiyorum.😢😢

Esim arastirdi 1 aya kadar doktor gelecek onu bekliyoruz .olay henuz cok yeni 2 hafta oldu bebegim kaybedeli.evet en cokta kizim icin duzelmek iatiyoum.hergun aliyorum eliyle yuzumu tutup anne uzulme diyor.sizlerde beni tanimiyirsunuz ama duanizda banada yer verin 😢 cok caresizim cok zor bi durum.online yi de su yuzden istemiyorum doktoru beklememin nedeni yuz yuze olsun ilk basta istiyorum .tabiki doktor olmazsa online mecbur ona yonelicem
Ben daha uzun surec gibi okudum tabi saat degil ay gibi gorunce.
Evet o uzuluyor dmeek ki oyle yapıyorsa ona belli etmemeye calsiin en azindan. Surec zor ama o uyanikken daha saglam kalmaya çalışın baktiniz olmuyor doktoru beklemeden online a yonelin bencede.
Her sey pandemi oncesi daha kolaydi yuz yuze elbet ki her sey icin en iyisi ama artık luks oldu malesef. Hayatimiz cok degisti.
Üzüldüğünuzu hissedince is yapmaya gidiyor gibi yapin en azindan gormesin uzgunken bebis sizi. Uzulur çünkü

Kendini topla bence canım emin ol bundada var bir hayır öyle düşün .Çocuk doğsa daha kötü olacak ikisiyle de ilgilenemeyecektin çünkü yaşları çok yakın .Kendini topla hazır hissettiğin bir vakitte gene olur inş.Ama yaş farkı olması sana avantaj olacak unutma. En az 4 yaş olmalı bence.
Bebegi kendinden kaybetsem haklisiniz ama kendi elimle yaptigim icin hayir bile arayamiyorum biliyor musunuz 😢ama onuda hep dusunuyorum hamilelikte ve devaminda cok kotulenecektim cunku kizimda da yasadim cok zordu daha yeni yeni kendime gelirken 2.hamilelik ve sonuc

Psikoloji insana bunu yaptırabiliyor. Tedavi olun bu sizin ve çocugunuzun sağlığı için önemli. Herkes hata yapar büyük veya küçük. Bu artik Allah ve sizin aranizda. Af dileyin,dua edin, Allah affedicidir vazgecmeyin kendinizi bırakmayın. Hayat devam ediyor.

Allah affetsin dua edin,ancak bu sizi rahatlatir.Bir teselli degil ama bebeginiz dusedebilirdi.
Bir evladiniz var ona odaklanin,bakin tek ruhsal olarak hasta siz degilsiniz.Hersey insanlar icin. Birakmayn kendinizi.Gidip tedavi olacaksiniz ve bu sizi iyi edecek..

Psikoloji insana bunu yaptırabiliyor. Tedavi olun bu sizin ve çocugunuzun sağlığı için önemli. Herkes hata yapar büyük veya küçük. Bu artik Allah ve sizin aranizda. Af dileyin,dua edin, Allah affedicidir vazgecmeyin kendinizi bırakmayın. Hayat devam ediyor.
Affeder mi Allah beni 😢 bebegim geliyor aklima biraktim onu ben kotu bi anneyim gibi.haberlerde bebek birakanlari gorunce kendimi onlar gibi hissediyorum.tv acamaz oldum .keske olmasaydi Allahim cok zor onun o kucuk ayaklarini opseydim.diger kizimi hala emziriyorum .bulasik makinesinden cikarttigim tabaklari bile tekrar yikayip oyle kullaniyorum kizima.ben boyle kiyamazken psikoloji insanlara neler yaptiriyor.hamilelik hormonlariyla tavan yapiyor .nasil atlatacam bilmiyorum oyle zor ki ins Allah yardimcim olur 😢😢

Bebegi kendinden kaybetsem haklisiniz ama kendi elimle yaptigim icin hayir bile arayamiyorum biliyor musunuz 😢ama onuda hep dusunuyorum hamilelikte ve devaminda cok kotulenecektim cunku kizimda da yasadim cok zordu daha yeni yeni kendime gelirken 2.hamilelik ve sonuc
Kendini ve diğer çocuğunu düşün bence .Hakli gerekçelerin varmış. Lüksüne gidip aldırmamışsın. Benim çocuklarımın arası 7 yaş ama ikinci çocuk o kadar zor geldi ki bana sürekli yorgun ve halsizim hele diş çıkarma döneminde şu anda .Seni anlattıklarına göre iki küçük çocukla düşünemiyorum.

Biraz anlatir misiniz benim yasadiklarima benzer seylermiydi yasadiklari
O demişti ki
Ben ben değilim sanki baskası. Ellerim sanki bana ait değil. Kendine yabancılaşma seklinde.
O kişi gebe olunca hastalığı ortaya cıkmış. Gebelikte Yogun psikiyatri tedavisi almış. Dogum sonrasında da düzelmemiş. Asırı kilo alımı da olmuş. Çocuk şuan delikanlı ama kadın toparlanmamış. Daha iyi tabi ama hala hastalık çıkacak yeniden diye korkuyor.
Çocukta da hafif zeka geriliği var. Belki de ilaçlardandır kimbilir.
Kısacası akıl saglığınız sizi korkutuyorken gebelik yasayamazdınız. Elinizdeki çocuga ve kendinize odaklanın.

Affeder mi Allah beni 😢 bebegim geliyor aklima biraktim onu ben kotu bi anneyim gibi.haberlerde bebek birakanlari gorunce kendimi onlar gibi hissediyorum.tv acamaz oldum .keske olmasaydi Allahim cok zor onun o kucuk ayaklarini opseydim.diger kizimi hala emziriyorum .bulasik makinesinden cikarttigim tabaklari bile tekrar yikayip oyle kullaniyorum kizima.ben boyle kiyamazken psikoloji insanlara neler yaptiriyor.hamilelik hormonlariyla tavan yapiyor .nasil atlatacam bilmiyorum oyle zor ki ins Allah yardimcim olur 😢😢
Keyfinize bunu yapmamışsınız sadece duanızı edin af dileyin kendinizi rahatlatın. Acınız, pişmanlığınız elbet bir süre devam edecek ama hepimiz hata,yanlış,günah yapıyoruz. Fark ettigimiz anda önemli olan düzeltmeye calismak,af dilemek,tövbe etmek. Allah yardımcınız olsun🙏

Maddi durumunuz iyi ise terapiste gitseniz daha iyi olmaz mı? Tedavi olman şart yoksa bu şekilde kendine eziyet edersin olan sana olur.

Keyfinize bunu yapmamışsınız sadece duanızı edin af dileyin kendinizi rahatlatın. Acınız, pişmanlığınız elbet bir süre devam edecek ama hepimiz hata,yanlış,günah yapıyoruz. Fark ettigimiz anda önemli olan düzeltmeye calismak,af dilemek,tövbe etmek. Allah yardımcınız olsun🙏
Twsekkur ederim

Kendini ve diğer çocuğunu düşün bence .Hakli gerekçelerin varmış. Lüksüne gidip aldırmamışsın. Benim çocuklarımın arası 7 yaş ama ikinci çocuk o kadar zor geldi ki bana sürekli yorgun ve halsizim hele diş çıkarma döneminde şu anda .Seni anlattıklarına göre iki küçük çocukla düşünemiyorum.
Evet lise yillarimda bi kez doktora gitmistim sinava hazirlanirken agir depresyon demisti ondan sonrada hic gitmedim.benim hatam 😢 yorgunluk halsizlik surekli var inanirmisiniz disimi fircalamaktan acizim son zamanlarda .keske hamile olmasaydim kizimda daha da kotulenince cocuk istemiyordum hic zaten dusunmuyirdum.ama korunmadik bi kac kere orda hamile kalmisim benim hatam hepsi benim hatami masum bebek cekti 😢😢

O demişti ki
Ben ben değilim sanki baskası. Ellerim sanki bana ait değil. Kendine yabancılaşma seklinde.
O kişi gebe olunca hastalığı ortaya cıkmış. Gebelikte Yogun psikiyatri tedavisi almış. Dogum sonrasında da düzelmemiş. Asırı kilo alımı da olmuş. Çocuk şuan delikanlı ama kadın toparlanmamış. Daha iyi tabi ama hala hastalık çıkacak yeniden diye korkuyor.
Çocukta da hafif zeka geriliği var. Belki de ilaçlardandır kimbilir.
Kısacası akıl saglığınız sizi korkutuyorken gebelik yasayamazdınız. Elinizdeki çocuga ve kendinize odaklanın.
Evet bunlar bende de var hem de daha fazlasi hamile kalmak benim hatamdi kizimdan sonra hic cocuk istemiyordum ama oldu simdi o yavrumada cok uzuluyorum bi de onun uzuntusu mahvetti beni.cok kotuydum yoksa yaparmiydim hic 😢 cok tesekkur ederim sizede ins bende duzelirim

Madem yillardir psikolojiniz bozuk neden tedavi olmadiniz
Madem aileniz sorunlu neden gorusuyorsunuz neden dogumdan sonra yanlarinda kaliyorsunuz. Kendimde degildim diye bahane bulmayin simdi tedavi olmayi düşünebildiginize gore oncesindede olabilirdini

Du
Dua etmek bile istemiyorum kucucuk cana kiydim ben rezil biriymisim hak etmiyormusum gibi geliyor.nasil yaptim allahim kendimde degildim .hep dusunurdum kurtaj olanlar cok vicdansiz gelirdi Allahim benimde basima geldi hemde sebepsiz yere.cok kotuyum zaten kotuydum simdi bunun uzerine nasil kendime gelirim bilmiyorum
Gebelik çok zor bişey, gebe olana kadar bunu anlamamıştım, ne kadar zor olabilir diyordum, bulantılar başlayana kadarmış. 1 ay boyunca yaşadığım bulantılar beni hayattan soğuttu, üstelik antidepresan bıraktım, ilaç yoksunluğu da eklenmiş yani gebeliğin üstüne. O bulantılı günlerden birinde şunu dedim bilseydim korunurdum. Bu beni kötü vicdansız yapmaz, sizi de yapmaz, psikoloji bambaşka bişey. Tedavinizi araştırın ve tedavi olun. Her şeyin bir nedeni var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back