• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanıyorummmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonradan dedim ki niye engel olmadin cok kotuydun dedi .o kadar hizli gelisti ki persembe ogrendim cuma kiydim yavruma 😢😢😢 kalbi bile atmiyordu daha .eve geldim kanamayi gorunce aklim azda olsa basima geldi idrak ettim olayi ben ne yaptim dedim.
Peki kimsede demedi mi acele etme diye sonuçta daha vaktiniz varmış kürtaj için.Hangi kararı verecek olursanız olun böyle bir şeye 24 saatten az sürede karar verilip uygulamaya geçilmez.Cevrenizde de hiç sağlıklı düşünen yok demek ki.
Artık olan olmuş zamanı geri getiremez siniz ,önünüze bakın bundan sonra da böyle önemli kararlar vermeniz gerektiğinde acele etmeyin.
Acele etme hakkınızı psikolojinizi düzeltme yolunda harcayın bundan sonra ve mutlaka ciddi şekilde korunun ve tamamen iyileşene kadar ikinci çocuğu düşünmeyin.

Psıkolojık olarak hazır değilmişsin zaten. Yalnız keşke iyice düşünüp karar verseydin. Hemen oldu bittiye getirmişsin. Anlık karar vermişsin. Senin yerinde olsaydım hemen bir psikologa giderdim evdeki evladını düşün. Tedavi ol

Hanımlar mrb.bu postu gözyaşları icinde yazıyorum.2 haftadır ağlamaktan göZyaşı pinarlarim kurudu ama icimin yangini gecmiyor icimde kalbim patlayacakmis gibiyim.6 yıllik evliyim egitim fakultesi mezunuyum.eşim memur maddi durumunuz iyi 22 aylik bir kizim var.bekarken yasadigim ailevi sorunlarim nedeniyle psikolojik olarak kendimi bildim bileli lise yillarindan beri rahatsizdim.surrkli bunalma yasama istememe v.s
Ailemin islerine kosmaktan onlara kendimi feda etmekten hic kendime vakit ayiripta ne doktora gittim ne bisey.evliligimizin 4.yilinda kizima hamile kaldim .fakat hamile olunca bendeki sorunlar durduk yere tavan yapti.surekli yasamiyor hissi hayattan soguma unutkanlik gunluk islerimi bile yapamama v.s...
Dogumdan sonra ayni durum devam etti.4 ay annemlerde kaldim kotuyum dedim bakima ihtiyacim var baktilar ama anlamadilar beni hep beceriksiz olarak suclandim bi cocuga bile bakamiyor olarak halbuki psikolojik olarak o kadar kotuydum ki anlatamadim..anlamadilar..
Suan kizim 22 aylik ama hala iyim sayilmaz.2 hafta once bogulma nefes alamama sıkintidan kalbim patlicakmis gibi olma v.s olmaya basladi balkona atiyordum kendimi nefesimi veremiyordum sanki..1 kac gun sonra kusma basladi suphelendim test yaptim hamileymisim tekrar 😢
Yaşamiyor hissi vardi surekli bende sanki ben degilimde baskasi yasiyor bedenim benim.hormonlarinda etkisiyle kendimi tam kaybettim persembe günu ogrenmistim hamileligimi cuma doktora gittim .aklimda hep istememe cocugu hep eski yasadiklarim .doktora sordum aldirmak istoyorim diye elime kagit verdi hemen doldur dedi.yemin ediyordum kendimde degildim .esimde gordu cok kotuydum oda gonlu olmssada izin verdi.ve ben kürtaj oldum.o kadar karsiydim ki beni taniyanlar tanir .bu karari kendimde olmadan verdim.eve geldim bi kac saat sonra olaylari idrak ancak edebildim ama bebegim gitmisti 😢😢😢😢 hafta boyu dua ettim allahim ne olur alamamis olsun dedim ben ne yapmisim dedim.1 hafta sonra gittim tertemiz rahim dedi bogazim dugumlendi cok agladim.yaniyorum kizlar neden ben allahim .simdi psikolog arastiriyorum yemin ederim ki kendimde degildim yoksa yapmazdim noyle bisey.tatli ekmegim aci oldu rahat yatagim batar oldu.icimin acisi gecmiyor cok uzuluyorum yavruma .kizimlada ilgilenemiyorum uzuntuden.rahatsizligim ney onuda bilmiyorum hamililelik hormonlariyla bana kendimi kaybettirdi.nasil atlatcam bunu yasama nasil döncem nolur yardim edin
Bundan sonra sağlam bı şekilde korunun. Ayrıca evde bebeğiniz var . Psikolojik destek alın.

Şimdiye kadar niye bu rahatsızliginizin çaresini aramadınız onu anlamadım. Eğitimli biri bu yolu da gayet iyi bilir. Artık bebek için yapacak bişey yok geçmiş olsun.
Evet ihmal ettim boyle yasamaya alistim belkide bilmiyorum o kadar bikkinlik varki yasamdan tedavi bile olmaya ugrasmak istemedim belkide inanin bende bilmiyorum tam cevabini .suan doktor arastieiyorum pek yok oturdugum yerde duzelmek istiyorum 😢

Kesinlikle tedavi ol kolay bir hastalığin oldugunu dusunmuyorum.
Aldirirken kendimde değildim bir kac ay sonra fark ettim nedir?
22 aylık bebegin ya ona zarar versen farkinda olmadan ya kendine bir sey yapsan. Insan bu kadar bekler mi agir psikolojik sorun icin.cevrende 1 Allahın kulu fark etmedi mi halini

Cok haklisiniz size kizmiyorum.korunmadigim bi gün hamile kalmisim.insanlarin iclerini bilemezsiniz bende cok kizardim bu duruma basima geldi
Korunmanin gunu mu olur yahu? Aşırı bahaneci bir yapiniz var. Tedavinizle de bebek aldirmanizin ilgisi yok
Bebek aldiranlar icin kötu konusmaktan da vazgecin artik.
Bu sorununuz 1 yillik bile olsa hadi tamam derdim de koca insan yillardir ayni sekilde hic mi gitmez doktora ya da ben ne hale geldim hamileyken en iyisi korunayim demez. Korunma gunu diye bir sey yok hep korunman lazim.

Korunmanin gunu mu olur yahu? Aşırı bahaneci bir yapiniz var. Tedavinizle de bebek aldirmanizin ilgisi yok
Bebek aldiranlar icin kötu konusmaktan da vazgecin artik.
Bu sorununuz 1 yillik bile olsa hadi tamam derdim de koca insan yillardir ayni sekilde hic mi gitmez doktora ya da ben ne hale geldim hamileyken en iyisi korunayim demez. Korunma gunu diye bir sey yok hep korunman lazim.
Sizin dediginiz kadar aklim basinda olsa zaten yapardim bunlari dusunememek diye bisey var degil mi.son 1 yildir kisesel bakimimi bile yapmaktan acizdim bence cok elestirmeyin insanlarin kafasini bilemezsiniz.ben zaten kotuyum ilk yorumumuzu saygiyla karsiladim haklisiniz dedim hala elestiriyorsunuz.korunma konusunda da haklisiniz ama oldu iste herkes yilin 12 ayi korunuyor mu illaki arada malesef ki kacamaklar oluyor.dogum kontrol hapi kullanamiyorum emziriyordum cunku hala.bende istermiydim boyle oldum .tedbirimi aldim ama bi anlik tebdbirsizlikte basima geldi uzgunum

Acınız çok büyük, kahrolmanız normal ama sizin evde ilgiye muhtaç bir bebeğiniz var. Küçük bir ilde olabilirsiniz ama sizin acilen tedavi olmanız gerek , online psikolog araştırın, ailenizin yanına gitmeyi beklemeyin hemen yarın gidin .Ertelenecek bir durum mu bu . Ayrıca Allah sizin ayağınızı bacağınızı kırmaz aldırmaya gitmeyin diye .Size akıl vermiş, imkan vermiş, zaman da vermiş keşke böyle acı bir olay yaşamayı beklemeden tedavi olsaydınız. Ama bu sefer önce kendiniz sonra da evdeki yavrunuz için ertelemeyin, kendinizi sürekli suçlayarak da iyice çıkmaza sokmayın. Geçmiş olsun ,

Peki kimsede demedi mi acele etme diye sonuçta daha vaktiniz varmış kürtaj için.Hangi kararı verecek olursanız olun böyle bir şeye 24 saatten az sürede karar verilip uygulamaya geçilmez.Cevrenizde de hiç sağlıklı düşünen yok demek ki.
Artık olan olmuş zamanı geri getiremez siniz ,önünüze bakın bundan sonra da böyle önemli kararlar vermeniz gerektiğinde acele etmeyin.
Acele etme hakkınızı psikolojinizi düzeltme yolunda harcayın bundan sonra ve mutlaka ciddi şekilde korunun ve tamamen iyileşene kadar ikinci çocuğu düşünmeyin.
Kimseye soylemedim tek esim ve ben biliyorduk.sonradan aileme soyledim.herkesten umudum kesikti bana o kadar sureyle kim bakacakti ne kadar ailemin yaninda kalabilecektim ailemden cok uzak bi sehirde oturuyorum.ayrica ailem bu kotu durumuma naz yapiyon hepimiz yasadik lohusalik v.s cevaplari olacagi anlamayacagi icin demedim.cok haklisiniz ne deseniz cok zor cok aci cekiyorum.kimseye yasatmasin Allahim

Sizin dediginiz kadar aklim basinda olsa zaten yapardim bunlari dusunememek diye bisey var degil mi.son 1 yildir kisesel bakimimi bile yapmaktan acizdim bence cok elestirmeyin insanlarin kafasini bilemezsiniz.ben zaten kotuyum ilk yorumumuzu saygiyla karsiladim haklisiniz dedim hala elestiriyorsunuz.korunma konusunda da haklisiniz ama oldu iste herkes yilin 12 ayi korunuyor mu illaki arada malesef ki kacamaklar oluyor.dogum kontrol hapi kullanamiyorum emziriyordum cunku hala.bende istermiydim boyle oldum .tedbirimi aldim ama bi anlik tebdbirsizlikte basima geldi uzgunum
Bunlari yillardir dusunmuyor olamazsiniz. Çünkü suan dusunmenize ragmen hala doktora git diyen arkadaslara bahaneler sunuyorsunuz.
Ben ne kurtaja ne hastaliga sizin gibi yargilayarak bakmam.
Ama yaptiklariniza hak vermemekte hakkim. Hadi siz dusuncek potansiyelde degilsiniz esiniz, ana babaniz da mi demedi bu kadar yil doktoru.

Yooo oyle kacamak yapan tanidigim yok. Korunma konusunu oyle herkesle konusmam konustuklarimda ya prez. Ya hap her zaman kullandıklarını soyler.
Sizin korunmanin mantigi ne?
Bugun olmaz herhalde deyip korunmuyor musujuz? Kurtaja karsisiniz cocuk istemiyorsunuz. Yılın 12 ayi korunma yapıyor mu sanki herkes diyorsunuz.
Ne bekliyordunuz?
Suan 22 aylik bebegin icin tedavi olmak zorundasin artik.

Acınız çok büyük, kahrolmanız normal ama sizin evde ilgiye muhtaç bir bebeğiniz var. Küçük bir ilde olabilirsiniz ama sizin acilen tedavi olmanız gerek , online psikolog araştırın, ailenizin yanına gitmeyi beklemeyin hemen yarın gidin .Ertelenecek bir durum mu bu . Ayrıca Allah sizin ayağınızı bacağınızı kırmaz aldırmaya gitmeyin diye .Size akıl vermiş, imkan vermiş, zaman da vermiş keşke böyle acı bir olay yaşamayı beklemeden tedavi olsaydınız. Ama bu sefer önce kendiniz sonra da evdeki yavrunuz için ertelemeyin, kendinizi sürekli suçlayarak da iyice çıkmaza sokmayın. Geçmiş olsun ,
Tesekkur ederim Allah akil vermis keske o akli kullanacak saglikta olsaydim.hatami kabul ediyorum hep ertleedim kendimi keske😢

Bunlari yillardir dusunmuyor olamazsiniz. Çünkü suan dusunmenize ragmen hala doktora git diyen arkadaslara bahaneler sunuyorsunuz.
Ben ne kurtaja ne hastaliga sizin gibi yargilayarak bakmam.
Ama yaptiklariniza hak vermemekte hakkim. Hadi siz dusuncek potansiyelde degilsiniz esiniz, ana babaniz da mi demedi bu kadar yil doktoru.

Yooo oyle kacamak yapan tanidigim yok. Korunma konusunu oyle herkesle konusmam konustuklarimda ya prez. Ya hap her zaman kullandıklarını soyler.
Sizin korunmanin mantigi ne?
Bugun olmaz herhalde deyip korunmuyor musujuz? Kurtaja karsisiniz cocuk istemiyorsunuz. Yılın 12 ayi korunma yapıyor mu sanki herkes diyorsunuz.
Ne bekliyordunuz?
Suan 22 aylik bebegin icin tedavi olmak zorundasin artik.
Siz suan nerde yasiyorum napiyorum nerden biliyorsunuz .esim disinda kimseye demedim diyorum.esimde cok kotu oldugumu anladigi icin tamm dedi.korunma konusunda haklisiniz ama oldu bende istermiydim buyuk konusuyorsunuz ben sizin demek istediginizi anliyorum hakta veriyorum ama buyuk konusuyirsunuz .kendimi duzeltmek icin neler yapiyorum nerden biliyorsunz doktor yok 1 aya gelecekmis bekliyorum.pandami nedeniyle nereye gidebilirim.esim askeri personel izinler kapali .caresizim derdimi paylasmak icin yazdim buraya yoksa tek careyi burda aramiyorum elbet

Kesinlikle tedavi ol kolay bir hastalığin oldugunu dusunmuyorum.
Aldirirken kendimde değildim bir kac ay sonra fark ettim nedir?
22 aylık bebegin ya ona zarar versen farkinda olmadan ya kendine bir sey yapsan. Insan bu kadar bekler mi agir psikolojik sorun icin.cevrende 1 Allahın kulu fark etmedi mi halini
1 kac ay sonra degil 1 kac saat sonra yanlis mi yazdim yanlis mi okudunuz bilmiyoum.farkettim derken ben ne yaptim anlaminda yoksa aldirdigimi biliyordum ama kafam sarhos gibiydi ne yaptigimin bilincimde degildim anlaminda yazdi

Siz suan nerde yasiyorum napiyorum nerden biliyorsunuz .esim disinda kimseye demedim diyorum.esimde cok kotu oldugumu anladigi icin tamm dedi.korunma konusunda haklisiniz ama oldu bende istermiydim buyuk konusuyorsunuz ben sizin demek istediginizi anliyorum hakta veriyorum ama buyuk konusuyirsunuz .kendimi duzeltmek icin neler yapiyorum nerden biliyorsunz doktor yok 1 aya gelecekmis bekliyorum.pandami nedeniyle nereye gidebilirim.esim askeri personel izinler kapali .caresizim derdimi paylasmak icin yazdim buraya yoksa tek careyi burda aramiyorum elbet
Buyuk konuştugum nokta neresi gosterir misiniz? Ben boyle yapmam demedim neden böyle yaptin demedim. Sizi tutup sarsmak gerekiyor kendnze gelmeniz için bunu yillardir yapmamislar bende yapmaya çalışıyorum farkndalik kazanin artik diye ama oho siz böyle suclayip durursaniz.
Kusura bakmayin. Gecmis olsun deyip gecmedim. Uslup sert geldiyse sizlik durum degil her zaman uslubum bu. Ben diyeceklerimi dedim gerisi size kalmis.

Buyuk konuştugum nokta neresi gosterir misiniz? Ben boyle yapmam demedim neden böyle yaptin demedim. Sizi tutup sarsmak gerekiyor kendnze gelmeniz için bunu yillardir yapmamislar bende yapmaya çalışıyorum farkndalik kazanin artik diye ama oho siz böyle suclayip durursaniz.
Kusura bakmayin. Gecmis olsun deyip gecmedim. Uslup sert geldiyse sizlik durum degil her zaman uslubum bu. Ben diyeceklerimi dedim gerisi size kalmis.
Saolun tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back