- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Yok normalde ben boyle bisey dusunmem insanlarin bana baktiklarini yani, o yuzden arkadaslarimin yaninda cok rahat hareket ederim sakalasirim sacma sacma konusurum, disari makyajsiz sacimi yapmadan esofmanla bile cikarim cunku etrafimdakilerin bana bakmadigini bilirim insanlarla kokay kolay gozgoze gelmeyiz. Zaten dikkat cekici bi kiz da degilim. Dunku bakislar cok rahatsiz etti ilk aklima gelen dalga gectiklerini dusunmem oldu, cunku sevgilimin yanina komik bi tipte gitmek istemem. Bi yandan da dedim bizi mi yakistiramadilar ayy kiza bak o cocugun yanina hic yakismiyo falan diye moralim bozuldu kotu kotu seyler dusundum anliycaginizAbi kardes sanmislardir belki? Yada aslinda oyle birsey hic yoktur...bazisi sanirki herkes ona bakiyor ama ozunde durum bu degildir
Öyle bir şey olmayacağını biliyorsunuzBi yandan da dedim bizi mi yakistiramadilar ayy kiza bak o cocugun yanina hic yakismiyo falan diye moralim bozuldu kotu kotu seyler dusundum anliycaginiz
Abi kardes sanmislardir belki? Yada aslinda oyle birsey hic yoktur...bazisi sanirki herkes ona bakiyor ama ozunde durum bu degildir
Yazık ya Hahahahabeni de eşimden istemişlerdi
bizi abi kardeş sanmışlar eşime gelip kardeşin bekarsa niyetimiz ciddi bizim oğlanla bi görüştürelim demişler.eşim de benim kardeşim erkek nasıl sizin oğlanla görüşsün bu ne demek deyince olay anlaşılmış meğer benmişim bahsettikleri kişi
yani olur böyle şeyler milletin gözüne perde çekemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?