• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaninda sevgilisi olan kiza bakilir mi yaa

Dunden beri ben mi yanlis anladim diye dusunuyorum aklima takildi ondan yazmak istedim cunku gunah almak istemiyorum icimi rahatlatmak istiyorum.
Dun sevgilimle bulustuk bi kafede oturuyoduk, yanyana oturduk. Arada etrafima bakarim ben oyle gozum dalar ozellikle kizlar ne giymis falan diye suzerim :KK70: Karsimizda biraz sag caprazimizda bikac genc erkek oturuyodu. Ve ben etrafa goz gezdirirken bir ara bunlarin bana dogru gulumseyerek baktigini gordum gozgoze geldik. Ama hani olabilir anlik biseydir baska yere bakacakken denk gelmistir diye dusundum. Sonra yine ben etrafima bakarken yine gordum bana bakiyolar gulumseyerek. Hayir sarmaş dolaş degiliz opusup koklasmiyoruz sadece yanyana oturup sohbet ediyoruz bisey iciyoruz. Niye bakiyolar ki. Cok dikkatimi cekti ve rahatsiz oldugum icin hala bakiyolar mi diye arada gozum kayiyodu ama yanlis anlasilma olmasin hicbi sekilde uzun uzun bakmadim saniyelik kafami cevirirken bi bakiyodum sadece. Sevgilim farketmemistir cunku gozu bozuk uzagi goremiyo farketse zaten olay cikar. Bi yandan diyorum tipim mi komik acaba ona mi guluyolar, sacimi ortadan ikiye ayirip kulagimin arkasina attim iki yanı da, ama yakisiyo diyolar yani onlara anormal mi geldi acaba dedim, surekli bakip durdular cunku benle dalga mi geciyolar aralarinda diye dusundum. Bir ara artik bakmasinlar diye sevgilime sarildim optum basimi omzuna koydum bi tanesi biranda arkasini donup bakti yuh dedim bu kadar da olmaz. Neyse sonra kaltik biz ben montumu giyiniyodum hemen yanimiza geldiler kalkiyo musunuz dediler, cocuk sevgilimin solundaydi ben de sevgilimin sagindayim, kafami bi kaldirdim cocuk bunu sorarken bile bana bakiyo ben hic cevap vermedim sevgilim evet dedi. Sinir oldum ya ordan bakinca anlasilmiyo mu kalktigimiz. Sanirim bizim oturacagimiz yere oturacaklardi. Bu durum bana hic normal gelmedi niye bakmis olabilirler ki yani ben mi kuruntu yapiyorum sizce?
Etrafına çok bakarsan çok görürsün.Bakma görme bu kadar basit.

Valla ben etrafima bakerken kizlar ne giymis sacini ne yapmis diye bakiyorum en cok manzarayi falan izliyorum denize gemilere bakiyorum, bi de yanyana oturdugumuz icin o arkasina yaslaniyo rahat oturmak icin ayni koltuktayiz benim biraz arkami donup sevgilime bakmam gerekiyo, sonra onume donup cayimi icmem gerekiyo surekli sag sol yani, o yuzden ben de arada etrafima bakiyorum denize bakiyorum ama onlardan rahatsiz oldum cok dikkatli bakmadim sadece kafami cevirirken anlik hala bakiyolar mi diye goz gezdirdim bilirsiniz o durumu anlik hizla bi bakis yani onlarin bize bakiyo dedigini sanmiyorum o yuzden farkedilicek gibi bakmadim cunku. Cok sinir oldum yaa. Kalkmamiz icin bile yapiyolarsa hic hos degil benle dalga geciyolarmis gibi hissettim dusunsenize saca bak ortadan ikiye ayirmis besleme gibi olmus dediklerini :D

Şimdi şöyle benim de yakın arkadaşım insanlara bakar durur hep erkeklere yani dikkat çekmek için,baksınlar diye.Sonra da "huyum bu ,bakmıyorum,gözüm kayıyoo biraz" falan der.
Siz dikkat çekmek için baktınız demiyorum ama ilk kez baktığınızda göz göze gelmişsiniz ,olmuş bitmiş,2 kere 3. kere 4. kere aynı yere bakarsanız karşınızdaki erkekler de yanınızdakini umursamaz ve "vayy kız bize yazıyo galiba,buraya bakıp duruyo." derler.Ve bu da inanılmaz itici bir şey.Kızlarda en nefret ettiğim huydur bu.
Kendi yakın arkadaşımdan bile bu yüzden soğudum ben,o da istemsizce baktığını söylüyor,kız erkek (çoğunlukla erkek ,bir de sev. var.) ama ben inanmıyorum.
Tamam biz de yolda yürürken insanlarla göz göze geliriz,ama 1 saniyedir o.
Bir daha bence kimseye tekrar tekrar dönüp bakmayın,istemsiz bile olsa.Başınıza çok bela açılır.

beni de eşimden istemişlerdi :KK70:

bizi abi kardeş sanmışlar eşime gelip kardeşin bekarsa niyetimiz ciddi bizim oğlanla bi görüştürelim demişler.eşim de benim kardeşim erkek nasıl sizin oğlanla görüşsün bu ne demek deyince olay anlaşılmış meğer benmişim bahsettikleri kişi

yani olur böyle şeyler milletin gözüne perde çekemeyiz
Yaa buna cok guldumm :D :D

Şimdi şöyle benim de yakın arkadaşım insanlara bakar durur hep erkeklere yani dikkat çekmek için,baksınlar diye.Sonra da "huyum bu ,bakmıyorum,gözüm kayıyoo biraz" falan der.
Siz dikkat çekmek için baktınız demiyorum ama ilk kez baktığınızda göz göze gelmişsiniz ,olmuş bitmiş,2 kere 3. kere 4. kere aynı yere bakarsanız karşınızdaki erkekler de yanınızdakini umursamaz ve "vayy kız bize yazıyo galiba,buraya bakıp duruyo." derler.Ve bu da inanılmaz itici bir şey.Kızlarda en nefret ettiğim huydur bu.
Kendi yakın arkadaşımdan bile bu yüzden soğudum ben,o da istemsizce baktığını söylüyor,kız erkek (çoğunlukla erkek ,bir de sev. var.) ama ben inanmıyorum.
Tamam biz de yolda yürürken insanlarla göz göze geliriz,ama 1 saniyedir o.
Bir daha bence kimseye tekrar tekrar dönüp bakmayın,istemsiz bile olsa.Başınıza çok bela açılır.
Yok bunu az once acikladim dikkat ceker sekilde bakmadim kafami cevirirken anlik bi goz gezdirme sadece onlarin bize bakiyo dedigini sanmiyorum farketmemislerdir bile. O konuda yanlis anlasildigimi dusundugum icin aciklamak istedim

Yalnız ben bakmadım onlar baktı diye uzun uzun aciklaman çok sevimli gerçekten :)
Zaten insan hiç bakmasa bile kendine bakıldığını hisseder bence tuhaf bi durum yok neyse konuya gelecek olursak bence firlamalik peşindelermis gibi geldi bana

Bence siz de gözünüze hakim olun derim..ben eğer yanlışlıkla biriyle göz göze gelirsem bir daha kesinlikle bakmam o tarafa sonuçta merakta etmem bakıyor mu bakmıyor mu acaba diye? Hem bakıyorsa da bana ne? Bir de Allah aşkına şu kızları süzmeyin o kadar, inan bu da işin başka bir rahatsızlık edici boyutu..bilmiyorum onlardan mısınız ama bazı kızlar karşısındakinin kıyafetini süzerken rahatsızlık verici boyuta geçiyorlar keşke herkes farkında olsa da gözüne sahip çıksa..

Sen bunu goruyosan bakmamaya gayrer edeceksin oyle gozum denk geldi falan deme.
Onalrda sen bakiyorsin sanip sana bakmislar iste
Oluyor boyle dikkay edin olay cikmasin sevgilinizin yaninda..

Hayranliklarindan bakiyorlardir de, geç git.
Ne diye kendini sorguluyorsun ki çirkin Miyim?, gülünç muyum? diye.
Güzel ve dikkat çekici bir kız olmasan bakmazlardi.
Her zaman pozitif dusunmeni öneriyorum.
Aksi ispatlanirsa da k.cimi yiyin de, ne dert ediyorsun.

Bende sevgilisinin yanındayken anı yaşamak ona odaklanmak yerine algılarını dışarıya tamamen açmış oraya buraya bakan, başkalarının giyimlerini süzen bir kız/erkek görsem bakarım hatta yanımdakine de "kıza/çocuğa bak yanında sevgilisi var gözler fıldır fıldır derim". Bunu dedikten sonra da yüksek ihtimal tüm masa oraya odaklanırız. Bir ihtimalde; farketmeden o masaya doğru baktıysan "kıza bak yanında sevgilisi var bizi süzüyor" düşüncesine maruz da kalmış olabilirsiniz. Olur böyle durumlar çok takılma. Sevgilinin yanındayken de sadece sevgiline odaklan derim. :cool:

bir keresinde de erkek arkadaşım arkadaşıyla ayakta dikilip konuşurken yanındaki arkadaşıda sırıtık sırıtık gözümün içine bakıyordu aşırı derecede sinir oldum ortamı terk ettim hala arkamdan bakıyordu. yani sözün özü bunlar erkek milleti senin birşey yapmana gerek yok . arkadaşlar haklı sevgilinizin yanında kızda olsa kimseye fazla bakmayın

erkek milleti işte bir kaç hödük bir araya gelmiş bakıyor her sebebten bakıyor olabilir gerçekten rahatsız edici ama bunların en sinir olduğum durumu konuşurken gögüslere bakmaları kazak bile olsa bakıyolar , kör olasıcalar.

Benim anlamadığım sen neden sevgiline odaklanmıyorsun da etrafı süzüyorsun ki?
Sevgilin yerinde olsam sana bozulurdum.
Onların da niyetini bilmem, sevgilin dışında her yere baktığından gülmüş olabilirler :KK53:
aynen ne gerek var yani etrafa bakıp durmaya
gözleri fıldır fıldır diye düşünmüşlerdir
ya da sen rahatsız ol kalk da otursun onlar diye düşünmüşlerdir
bide böyle bişeyi neden yazıyosun ki buraya
amaç ne anlamadım açıkçası :KK54:

Bende sevgilisinin yanındayken anı yaşamak ona odaklanmak yerine algılarını dışarıya tamamen açmış oraya buraya bakan, başkalarının giyimlerini süzen bir kız/erkek görsem bakarım hatta yanımdakine de "kıza/çocuğa bak yanında sevgilisi var gözler fıldır fıldır derim". Bunu dedikten sonra da yüksek ihtimal tüm masa oraya odaklanırız. Bir ihtimalde; farketmeden o masaya doğru baktıysan "kıza bak yanında sevgilisi var bizi süzüyor" düşüncesine maruz da kalmış olabilirsiniz. Olur böyle durumlar çok takılma. Sevgilinin yanındayken de sadece sevgiline odaklan derim. :cool:
neden odaklanamadığını da açıkladı arkadaş
yanyana oturuyorlarmış da
gerçekten merak ettim benim bildiğim karşılıklı oturulur masalarda
neden yanyana oturuyorsunuz ki konu sahibi sıra arkadaşı gibi

Sen etrafi suzmessen etrfinda seni suzdugunu baktigini gormessin birdakine karsilikli otur ve sadece nisanlinla ilgilen kimseyede bakma ne giymis ne yapmis diye bak sana yapilinca nasilda rahatsiz olmussun biraz empaaatiiiiiiii:rolleyes:

karaktersiz adam babanın yanında bile bakar nefret ediyorum şu bakan erkeklerden yanına gidip tanıdın mı kardaaaş diye söylenesim var böyle insanların:KK59:

Back
X