- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Etrafına çok bakarsan çok görürsün.Bakma görme bu kadar basit.Dunden beri ben mi yanlis anladim diye dusunuyorum aklima takildi ondan yazmak istedim cunku gunah almak istemiyorum icimi rahatlatmak istiyorum.
Dun sevgilimle bulustuk bi kafede oturuyoduk, yanyana oturduk. Arada etrafima bakarim ben oyle gozum dalar ozellikle kizlar ne giymis falan diye suzerimKarsimizda biraz sag caprazimizda bikac genc erkek oturuyodu. Ve ben etrafa goz gezdirirken bir ara bunlarin bana dogru gulumseyerek baktigini gordum gozgoze geldik. Ama hani olabilir anlik biseydir baska yere bakacakken denk gelmistir diye dusundum. Sonra yine ben etrafima bakarken yine gordum bana bakiyolar gulumseyerek. Hayir sarmaş dolaş degiliz opusup koklasmiyoruz sadece yanyana oturup sohbet ediyoruz bisey iciyoruz. Niye bakiyolar ki. Cok dikkatimi cekti ve rahatsiz oldugum icin hala bakiyolar mi diye arada gozum kayiyodu ama yanlis anlasilma olmasin hicbi sekilde uzun uzun bakmadim saniyelik kafami cevirirken bi bakiyodum sadece. Sevgilim farketmemistir cunku gozu bozuk uzagi goremiyo farketse zaten olay cikar. Bi yandan diyorum tipim mi komik acaba ona mi guluyolar, sacimi ortadan ikiye ayirip kulagimin arkasina attim iki yanı da, ama yakisiyo diyolar yani onlara anormal mi geldi acaba dedim, surekli bakip durdular cunku benle dalga mi geciyolar aralarinda diye dusundum. Bir ara artik bakmasinlar diye sevgilime sarildim optum basimi omzuna koydum bi tanesi biranda arkasini donup bakti yuh dedim bu kadar da olmaz. Neyse sonra kaltik biz ben montumu giyiniyodum hemen yanimiza geldiler kalkiyo musunuz dediler, cocuk sevgilimin solundaydi ben de sevgilimin sagindayim, kafami bi kaldirdim cocuk bunu sorarken bile bana bakiyo ben hic cevap vermedim sevgilim evet dedi. Sinir oldum ya ordan bakinca anlasilmiyo mu kalktigimiz. Sanirim bizim oturacagimiz yere oturacaklardi. Bu durum bana hic normal gelmedi niye bakmis olabilirler ki yani ben mi kuruntu yapiyorum sizce?
Yazık ya Hahahaha
Ne dedi sonra esiniz
Yaa buna cok guldummbeni de eşimden istemişlerdi
bizi abi kardeş sanmışlar eşime gelip kardeşin bekarsa niyetimiz ciddi bizim oğlanla bi görüştürelim demişler.eşim de benim kardeşim erkek nasıl sizin oğlanla görüşsün bu ne demek deyince olay anlaşılmış meğer benmişim bahsettikleri kişi
yani olur böyle şeyler milletin gözüne perde çekemeyiz
Yok bunu az once acikladim dikkat ceker sekilde bakmadim kafami cevirirken anlik bi goz gezdirme sadece onlarin bize bakiyo dedigini sanmiyorum farketmemislerdir bile. O konuda yanlis anlasildigimi dusundugum icin aciklamak istedimŞimdi şöyle benim de yakın arkadaşım insanlara bakar durur hep erkeklere yani dikkat çekmek için,baksınlar diye.Sonra da "huyum bu ,bakmıyorum,gözüm kayıyoo biraz" falan der.
Siz dikkat çekmek için baktınız demiyorum ama ilk kez baktığınızda göz göze gelmişsiniz ,olmuş bitmiş,2 kere 3. kere 4. kere aynı yere bakarsanız karşınızdaki erkekler de yanınızdakini umursamaz ve "vayy kız bize yazıyo galiba,buraya bakıp duruyo." derler.Ve bu da inanılmaz itici bir şey.Kızlarda en nefret ettiğim huydur bu.
Kendi yakın arkadaşımdan bile bu yüzden soğudum ben,o da istemsizce baktığını söylüyor,kız erkek (çoğunlukla erkek ,bir de sev. var.) ama ben inanmıyorum.
Tamam biz de yolda yürürken insanlarla göz göze geliriz,ama 1 saniyedir o.
Bir daha bence kimseye tekrar tekrar dönüp bakmayın,istemsiz bile olsa.Başınıza çok bela açılır.
Sıkıntı yok o zaman,size gülmemişlerdir.Yok bunu az once acikladim dikkat ceker sekilde bakmadim kafami cevirirken anlik bi goz gezdirme sadece onlarin bize bakiyo dedigini sanmiyorum farketmemislerdir bile. O konuda yanlis anlasildigimi dusundugum icin aciklamak istedim
aynen ne gerek var yani etrafa bakıp durmayaBenim anlamadığım sen neden sevgiline odaklanmıyorsun da etrafı süzüyorsun ki?
Sevgilin yerinde olsam sana bozulurdum.
Onların da niyetini bilmem, sevgilin dışında her yere baktığından gülmüş olabilirler
neden odaklanamadığını da açıkladı arkadaşBende sevgilisinin yanındayken anı yaşamak ona odaklanmak yerine algılarını dışarıya tamamen açmış oraya buraya bakan, başkalarının giyimlerini süzen bir kız/erkek görsem bakarım hatta yanımdakine de "kıza/çocuğa bak yanında sevgilisi var gözler fıldır fıldır derim". Bunu dedikten sonra da yüksek ihtimal tüm masa oraya odaklanırız. Bir ihtimalde; farketmeden o masaya doğru baktıysan "kıza bak yanında sevgilisi var bizi süzüyor" düşüncesine maruz da kalmış olabilirsiniz. Olur böyle durumlar çok takılma. Sevgilinin yanındayken de sadece sevgiline odaklan derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?