• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaninda sevgilisi olan kiza bakilir mi yaa

Yaninda sevgilisi olan erkege bakiliyor da yaninda sevgilisi olan kadina mi bakilmayacak? Insanlarin gozlerini de baglayamazsiniz ki. Evli adamlari evli kadinlari gostere gostere bastan cikartanlarin konusunu okuyoruz burada. Bu kadar buyutulecek ne var anlamadim.

Cok rahatsiz olursan boyle bir durumda bir dahaki sefere, sevgiline soyle bence, tabii sevgilin kontrolsuz ve mantiksiz biri degilse. Ben gercekten rahatsiz oldugum zaman soyluyorum, nisanlimin o tarafa bir kere bakmasi yetiyor. Baktigi fark edildiginde kimse gozle tacizi surdurmuyor.

Bence siz de gözünüze hakim olun derim..ben eğer yanlışlıkla biriyle göz göze gelirsem bir daha kesinlikle bakmam o tarafa sonuçta merakta etmem bakıyor mu bakmıyor mu acaba diye? Hem bakıyorsa da bana ne? Bir de Allah aşkına şu kızları süzmeyin o kadar, inan bu da işin başka bir rahatsızlık edici boyutu..bilmiyorum onlardan mısınız ama bazı kızlar karşısındakinin kıyafetini süzerken rahatsızlık verici boyuta geçiyorlar keşke herkes farkında olsa da gözüne sahip çıksa..
Yok yiycek gibi bakmiyorum ne giymisler diye :) gozgoze gelirsem baska yone bakiyorum, bu tarz benim cikti cikali artik kiyafetlere daha cok dikkat eder oldum :D

neden odaklanamadığını da açıkladı arkadaş
yanyana oturuyorlarmış da
gerçekten merak ettim benim bildiğim karşılıklı oturulur masalarda
neden yanyana oturuyorsunuz ki konu sahibi sıra arkadaşı gibi
Acik mekanda tepede isitici vardi karsiya gecsem soguktan donucaktim o yuzden yanyana oturduk :)

Sen etrafi suzmessen etrfinda seni suzdugunu baktigini gormessin birdakine karsilikli otur ve sadece nisanlinla ilgilen kimseyede bakma ne giymis ne yapmis diye bak sana yapilinca nasilda rahatsiz olmussun biraz empaaatiiiiiiii:rolleyes:
Nisanli mii ayy allah soyletti yaa hadi insallah agzindan bal damliyooooo :) :) :)

Yaninda sevgilisi olan erkege bakiliyor da yaninda sevgilisi olan kadina mi bakilmayacak? Insanlarin gozlerini de baglayamazsiniz ki. Evli adamlari evli kadinlari gostere gostere bastan cikartanlarin konusunu okuyoruz burada. Bu kadar buyutulecek ne var anlamadim.

Cok rahatsiz olursan boyle bir durumda bir dahaki sefere, sevgiline soyle bence, tabii sevgilin kontrolsuz ve mantiksiz biri degilse. Ben gercekten rahatsiz oldugum zaman soyluyorum, nisanlimin o tarafa bir kere bakmasi yetiyor. Baktigi fark edildiginde kimse gozle tacizi surdurmuyor.
Valla kendimi cok gulunc biriymisim gibi hissettim dedim ben mi abartiyorum o yuzden kafama takildi cunku sevgilimin karsisina komik bi tiple gitmek istemem ona her zaman guzel gorunmek isterim o yuzden anlamaya calisiyorum boyle bi durum karsisinda sizin yorumuz ne olurdu diye

aynen ne gerek var yani etrafa bakıp durmaya
gözleri fıldır fıldır diye düşünmüşlerdir
ya da sen rahatsız ol kalk da otursun onlar diye düşünmüşlerdir
bide böyle bişeyi neden yazıyosun ki buraya
amaç ne anlamadım açıkçası :KK54:
Sizin yorumunuzu merak ettim cunku benim aklima ilk cirkin oldugum gulunc oldugum dusunceleri geldi bi de kafami cevirirken anlik baktigim icin ben mi yanlis anladim bana dogru bakmamislar midir diye dusundum cunku sevgilim varken niye baksinlar ki anca dalga gecmislerdir heralde dedim kotu hissettim

Bende sevgilisinin yanındayken anı yaşamak ona odaklanmak yerine algılarını dışarıya tamamen açmış oraya buraya bakan, başkalarının giyimlerini süzen bir kız/erkek görsem bakarım hatta yanımdakine de "kıza/çocuğa bak yanında sevgilisi var gözler fıldır fıldır derim". Bunu dedikten sonra da yüksek ihtimal tüm masa oraya odaklanırız. Bir ihtimalde; farketmeden o masaya doğru baktıysan "kıza bak yanında sevgilisi var bizi süzüyor" düşüncesine maruz da kalmış olabilirsiniz. Olur böyle durumlar çok takılma. Sevgilinin yanındayken de sadece sevgiline odaklan derim. :cool:
Ay insallah oyle dusunmemislerdir yaa yanlis anlasilmak istemem cunku :( ben zaten dikkatle bakmadigim icin oyle bisey dusunmemislerdir gibi geldi gozleri fildir fildir bizi suzuyo falan diye. Daha once de hic basima boyle bisey gelmedi normalde insanlar hic bana bakmaz ya da ben farketmiyorum. Neyse ya nasilsa bi daha gormiycegim insanlar simdi bi de beni yanlis anlamislar midir diye dusunup canimi sıkmiyim

Madem onlar hatali davranip bakti,sende bir bakmisin iki bakmisin,e safda degilsin anladigim kadariyla sana baktiklarini anlamisin,e daha niye defalarca onlarla goz goze geldin ki..bence yanindaki erkek arkadasinin düstügü durumu konusup konusup güluyolardir.adama bak,sevgilisinin gozleri kendinden baska herkesi göruyor,adamim diyede kizin yaninda oturuyor diye..sevgilinizi kucuk düsürmusunüz yazik,eminim genclerin bakislarini gorseydi,sizi bir dakika bile tutmazdi o kafede..

Madem onlar hatali davranip bakti,sende bir bakmisin iki bakmisin,e safda degilsin anladigim kadariyla sana baktiklarini anlamisin,e daha niye defalarca onlarla goz goze geldin ki..bence yanindaki erkek arkadasinin düstügü durumu konusup konusup güluyolardir.adama bak,sevgilisinin gozleri kendinden baska herkesi göruyor,adamim diyede kizin yaninda oturuyor diye..sevgilinizi kucuk düsürmusunüz yazik,eminim genclerin bakislarini gorseydi,sizi bir dakika bile tutmazdi o kafede..
Ben cok dikkatli bakmadim ama yanlis anlasilmiyim diye bunu aciklamaya calisiyorum her seferinde kafami cevirirken anlik baktim bir saniye bile surmedi yani hani olur ya kadani cevirirken o arada heryeri gorursun onun gibi bisey. İster istemez farkettim bana mi bakiyolar komik bisey mi gorduler diye dusundum. İnsallah dediginiz gibi dusunmemislerdir yaa cunku bakarken kotu bi amacla bakmadim sadece bana mi bakiyolar gercekten diye emin olmak istedim ama keske bu kadar takilmasaymisim duruma :(

Böyle şeyler niye bu kadar kafaya takılır hiç anlamam .
Göz bu sonuçta onlar baksalar bile siz umursamayıp sevgilinizle ilgilenmelisiniz.
Ayrıca her bakana aşık ya da çok beğenmiş olarak düşünmeyin .
Belki öylesine bakmıştır , birine benzetmiştir , tuhaf gelen bişey olmuştur , sizinde baktığınızı farkedince bakmıştır ...
Bir sürü sebebi olur yani .
Takmaya gerek yok =))

Senle hıc alakası yok kalksanız da otursak dıye bakmıslar..Sen de sevgılının yanında onları dusunmekten bosuna vakıt kaybetmıssın cok komık:):):)

Back
X