yanımıza ne alsak??

floras79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
305
1
96
46
Muğla
kızlar dısarıya gezmeye,alışverişe vs.. cıkarken yada bır yere misafirliğe gıderken yanımıza yıyecek olarak ne alabılırız bebıslere?zaten bır canta yedek kıyafet,bez,ıslak mendil tasıyorduk artık yıyecek de lazım.corba,yogurt gıbı seyler tasınmaz,aklıma bır alternatif gelmedi.siz ne yapıyorsunuz?

ben genelde kavanoz maması alıyorum yanıma meyveli olanlardan bizim kız sebzeli olanları yemiyor çok rahat oluyor eğer uzun yola gidiyorsam küçük termos var içine sıcak su koyuyorum onunla rahat mama hazırlayabilyorum

ben genelde kavanoz maması alıyorum kızım mılupa organık sutlac ve bebelacın muzlu muhallebısını sevıyor onlardan evde bulunduruyorum sureklı cıkarken cantamıza atıyoruz hemen pratık oluyor

4 aylık oldugu ıcın sadece memelerımı yanıma alıyorum her yerde emzırıyorum emzırme odası varsa gıttıgımzı yerlerde cok daha rahat oluyor ama olmazsa en kötu ıhtımal arabada emzırıyorum

4 aylık oldugu ıcın sadece memelerımı yanıma alıyorum her yerde emzırıyorum emzırme odası varsa gıttıgımzı yerlerde cok daha rahat oluyor ama olmazsa en kötu ıhtımal arabada emzırıyorum

:roflol::roflol: çok güzeldi ..

bizde kavanoz maması ve yoğurt alıyoruz

kavanoz mamasi aliyorum cicibebe ve aptamilimiz sicak suyumuzu ve tabi arkadasin dedigi gibi memelerimizi

:roflol:çok güzel gerçekten.bende emziriyorum ama heryerde olmuyor ıste acıp emzırmek.hazır seyler dısında alınacak bısey yok sanırım.hıc almamıstım ben kavanoz mamalarından,onlardan mı tasımam gerek yani?

bende hazır mama vermemek için çorba ve meyve evde yapıp kavanozlara koyup dışarı çıkayım demiştim bir kez ama hem onlar hem bebek hem kendim çanta filan offf pişman olmuştum saatler sürmüştü çıkmak evde hazırlamak iyi fikir değil yani arada bir hazır yiyecek kullanmak lazım galiba

geçen alışveriş merkezinde bir kadın yiyecek katında ortada bi masaya oturmuş açık açık emziriyodu bari üstüne bi örtü at dimi kocasıda karşısında yemek yiyordu ..

bizim için erken daha ,ama yine de derdim var- kızım emmiyo,sürekli pompayle dolaşıyom,ama bebek odası filan yoksa çok zor geliyo...

ne zor dımı annelerin işi,her yönden.en ıyısı hazır alıp tasımak o zaman ama benım oglumun o kavanoz mamalarını yıyecegını hıc sanmıyorum ben ya evde mi otursak en ıyısı kızlar:)) ıyıce kafayı yerız artık,bı cozum bulmalı

ben ek gıdaya geçince rahatlayanlardanım emzirmek sonuçta doğal bir olay ama ben arabada bile üzerini örtüyorum emzirirken ilk zamalar hele baya sıkıntı yaşadım onun için sürekli alışveriş merkezlerine gidiyorduk gezmek için sonradan başka yerlerde keşfettim mesela floryada falan mescit var rahat oluyor orda gezmek aslında bu tür yerlerede bebek odaları yapmaları gerek

canım bızde gectık ek gıdaya,6.5 aylık oglum.ama evde hazırlıyorum ben hep,onlarıda yanıma alıp cıkamıyorum ıste

bende evde hazırlıyorum kavanozlara koyup yanıma alıyorum gittiğim yerde de yediriyorum,emzirmek daha sıkıntılıydı şimdi rahat ettik valla ben çok memnunum ek gıdaya geçtiğimize.

kavanozlara ne koyuyorsun mesela?

yaptığım çorbasını yada sebze püresini ve yoğurdunu koyuyorum daha önce hazır aldığım mamalar vardı onların kavanozlarına koyuyorum bide poşetin içine koyup çantaya yerleştiriyorum çok yerde kaplamıyorlar.

bende genelde evde hazırlıyorum meyve suyu yapıyorum çorba yapıyorum yanıma cicibebe alıyorum yoğurt bunları koyuyorum mama saklama kaplarına atıyorum çantamıza hadi attaaaaa...

mama saklama kabı dediğim chicco nun 4 lü hem biberon oluyor hemde kapakları var içine istediğini koyup biryere giderken götürüyorsun kullanışlı ve rahat bir ürün

ah gıpta ettim yazmadan geçemeyeceğim inşallah bebeğim olur ben de ona ne hazırlayacağımı düşünürüm bebeklerinizi allah bağışlasın size maşallah

dökülüp sacılmıyorlar yani öyle mi?yogurt corba dokulur dıye dusunuyordum ben.corbayı soguk sevmeyebılırler,yogurt tasımak daha ıyı sanırım degıl mı?

ben çorbayı gideceğim yere göre yanıma alıyorum alıyorum... bir alışveriş merkezinde kaç saat gezebilirimki??? emebileceği yer yoksa gittiğim yerde yoğurt yiyebilir veya meyvesuyu içebilir ama ev gezmesine gidiyorsam kesin çorbamızı götürürüz çorbanın sıcak kalmasına gerek yok gittiğim yerde ısıtırım....
gerçi çok kullanışlı termoslarda var ama şimdilik gerek duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…