Saç Uzatma Yöntemleri YANIKLARDAN KURTULDUM ŞİMDİ UZATMA ZAMANI !!

Ben başka forumda da yazmistim 4 5 ay içinde uzattım bende yasasın uzun saçli kızlar modası geçti Deselerde biz var uzun saç sevmek yanlış yazmis klavyeden ötürü kusura bakmayın
Nasıl uzattın bizi aydınlatmalısın :)

boyadan ötürü saçlarım çok uzgundu sariydi 5 ay öncesine kadar sıkılıp göğüs hizasında kestirmistim suan koyu kahve saçım ikinci resim şuanda uçlardan alinmisti daha uzundu. neler yapmadım ki anlatıyorum öncelikle gorun istedim

Eklentiler

• IMG_20161202_220953.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 195
bitmeyen boya sevdamdan ötürü saçımı yipratmisligım çoktur onun disinda saçlarımı çok severim nefes alan bi canlı olarak görürüm gerçi duzlestirme masa yapıyorum ama yapmak zorundayım herneyse sacim için içten dıştan takviyeler yapıyorum vitamininiz eksik se mutlaka alın ve su için bolbol ayrica sac azligi sorunu var ise keratin hapi kullanabilirsiniz doktora danisarak tabikii disa gelirsek sürekli masajla tatlı badem yağı uyguluyorum ben ayrı yetten saç maskeleri kullanıyorum hafta yada 2 haftada bir yumurta maskesi yapıyorum yumurta sarisi sadece içine bi kaşık badem yagi bi kasikta bal az birazda saç kremi koyuyorum bi saat bekletiyroum yikiyorum kroyucu spreyleri sıkıyorum ayrıca inanmicaksiniz ama saçlarıma tararken bile şefkatle tariyorum masaj yapıyorum yani sevgi gostermekte önemli diye dusunuyorum bunlar bende çok işe yaradı..saglikli saçlar diliyorum güzel hanımlar hepimizee ...

Tüm yazdıklarını bende yapıyorum kısmen, priorin hap ve şampuanını kullanıyorum, dax Hindistan cevizi yağı karışık saç bakım yağı sürüyorum iki günde bir falan şimdi sadece diplere sinamekiye başladım önceden Biotin solgarın kullandım ana fayda etmedi 2 kutu bitirdim, benim konuma bakabilirsin ben asla maşa düzleştirici yapmıyorum artık YÖK ettim onları, 3 4 kere oryal olunca saça hem azaldı hem döküldü ama şimdi diplerden kulak hizama kadar sağlıklı ve bakımlı

sinameki faydasını goremedım zaten saçın suan sağlıklı onun dışında adım bayan keratinë çıkmıştı ilaç kullanmadigim halde saçım gür su dalgası bi sactır boyadan biraz incelmisti yalnızca onuda halettik tabi birde bişey bikere yapip digerine gecmedim uzun süre kur lere devam ettim bişeyi iki ay duzenli yaparım bele kadar uzattım bu sayede aynı şekilde saçım bukadardi yine bu boya geleceğim inss

Eklentiler

• IMG_20161030_022310-1.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 195
Benim saçlarımı görsen kısalığını evden çıkmazsın herhalde

Benim saçlarımı görsen kısalığını evden çıkmazsın herhalde
kısa saç sevmiorum ya vallahi küçükken hep kısa sac kestirirlerdi psikolojik olarak uzun saça takıntım var arka kısa on uzun modeli bile yaptiramiuorm beğendiğim halde çünkü pişman olcagimi biliyorum uzar merak etme önemli olan bakım yapmak oryal falan kimse yapmasinya resmen saçın icine ediyor asla oryal surdurmem kafama.

Bende bunu yaptırarak anladım, benimde kısa saça alerjim vardır hayatımda ilk defa böyle kısa kısa geziyorum halimi düşün

Ben başka forumda da yazmistim 4 5 ay içinde uzattım bende yasasın uzun saçli kızlar modası geçti Deselerde biz var uzun saç sevmek yanlış yazmis klavyeden ötürü kusura bakmayın

Yaa ne güzell sen ne kadar uzama elde ettin canım ve neler kullandın Saçlara bele gelene kadar durmak yokkk

Şimdi gördüm neler yaptığını canım darısı balımıza inşaAllahhh

Harika uzamış yaa, bi an aklıma yazınki konuşmalarımız geldi:) Baya bi uzama var maşallah

Yaa hatırlıyosun dimiii

Sen örülmüyo bile diyodun ben onuzuma anca değiyo diyodunm yaa inşaAllah yaza kadar neler neler olcak daha

Son düzenleme:
Yaa merhaba cok güzel uzamış saçlarınızz harika nasıl özendim keşke bende yakmasaydımda su süreci yaşamak için geç akıllanmasaydım 2 gün önce oryelden sacım yandı sanırım ıslakken cok ymşak böyle hamurumsu ama cekince falan glmiyo cok şükür bide kırık kırık uçlar çatallı falan,derhal yag bakımına başladım fön maşa vs ne varsa çöpe attım okadar korktumki saçlar elimde kalck diye,zaten bi azalmış geldiler boyama işleminden sonra ombre yaptrmıştım zaten ince telli ve ypranmış saçlarım vardı iice fena oldu bide kısa zaten omzumda tam çat diye o sarı kısımlarıda kesemiyorum diyorumki bakımlarla uzadıkca ay ay uçlardan aldıra aldıra bu tip saçlar düzelr mi uzamasını artık geçtimde en azından aynı boyda kalcak olsa bile su çatal uçlardan kurtulayım.... mümkünmüdür siz nasl bi süreç geçirdiniz acaba? Yardımcı olurmusunuzz

Canım eğer sıkı bir bakım ve her ay kesim yaparsan bi senede saçların kendine grlir. Benim de 1 2 seneye anca toparlandı da şimdi uzatmaya çalışıyorum. Öncelikle her 3 4 ayda bir keratin bakımı yapmanı öneririm geçici bir bakım ancak uzamasını hızlandırır böylece kestikçe de daha çabuk kurtulursun yanıklardan. Ve katı Hindistan cevizi yağı ile dax kullan gerçekten çok etkili. Ayrıca benim yanıklarıma en iyi gelen şey de şu olmuştu. Her duştan sonra sprey şişesine doldurduğum gliserin su badem yağı menekşe yağı ( saç bakımı için kullandığı başka hangi yağlar varsa) karışımlı suyu ıslak saçlarıma bolca sıkıp iki örgü yapıo kurumaya bıraktım. 3 ay boyunca denedim bunu ve zaten yanık ve kuu olduğu için hiç yağlı da durmuyordu aksine 3 ay sonra yumuşacık saçlarım oldu istersen önce buna başlayabilirsin

Biliyorum çok ihmal ettim ama bakımlara devaammm
Bu süre zarfında saçlarımı 3 parmak kadar kestirdim ve şuanki hali bu şekilde
23 Nidan 2017

Bi fotoğraf atabilir misiniz acaba? Maşa fön vs atmakla çook iyi yaptınız aynen dediğiniz gibi her ay uçlarından aldırın ufak ufak böylece daç da kendine gelir yavaş yavaş yanıklar da gider. Bide bakımları kesimleri elinizden geldiğince aksatmayın bian önce yapın kesin kurtulun ki uzun sağlıklı saçlarınıza daha çabuk ulaşın. Yağ bakımları yapın ve sürekli karıştırarak değil de tek tek deneyince önce mesela bi ay Hindistan cevizi yağı deneyin bi ay zeytinyağı hangisi daha çok etkiliyse onu kullanın mesela bende en etkili olan yağ ısıtıp uyguladığım zeytin yağı olmuştu yanıklarda. Uzamada ise dax ve Hindistan cevizi yağı. Bir de çok etkili birşey daha ; saçlarınız ne boyda bilmiyorum ama ben yap karışımı hazırlamıştım sprey şişesinde ( gliserin +su+zeytinyağı+Hindistan cevizi yağı+menekşe yağı) siz de elinizde olan yağları kullanabilirsiniz. Menekşe yağını da hoş kokması için katmıştım. Bu spreyi her duştan sonra ıslak saçıma bolca sıkıp saçlarımı ördüm o şekilde kurutrum her duştan sonra. Ve 3 ayda inanılmaz güzel canlandı uzadı saçlarım. Bi fotoğraf atın Beraber devam edelim bu yola

Canımm neler yapıyosun ne alemde saçların

Sınavlar bittiğine göre bakımlara başlanabiliiirr :)
Tekrar hardal maskesine merhabaa
Artık saçlarımı ıslakken rüp o şekilde kurutuyorum o yüzden ıslak hanilini atacam artık

20 Haziran 2017

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…