Saç Uzatma Yöntemleri YANIKLARDAN KURTULDUM ŞİMDİ UZATMA ZAMANI !!

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
31
Uzun zamandır saçlarımı uzatmak için uğraşıyordum ancak iki kuaför de yanıklardan dolayı saçlarımın döküldüğünü söyledi. Saçlarım gür ancak eski dolgunluğunu kaybediyoduu Zaten yanık yerler kremlenmeden taranmıyordu ve tabi uzamasını da az çok etkiliyodu. Cumadan karar verip pazartesi kısa saçlarla gittim okula Başlardan iyiydi de sonra düzleştirmeden dışarı çıkamaz oldum ve ben napiyorum dedim Zaten uzasın canlansın gürleşsin diye kestiğim saçları şimdi de düzleştirerek yakıyorum vee dur dedim kendime. Sıvadım kolları ve başladım bakımlara.

Başlangıç 05.06.2016

Dün saçımı tarak yardımıyla ölçtüm fotoğraf çekemedim ama ölçüm sayesinde uzayıp uzamadığını anlarım.

Yaptığım bakımlar :
Haftanın;
1 günü HARDAL bakımı
2 günü DAX SUPERGRO
Her banyodan sonra saç uçlarına yağ karışımı

son durum 10. Sayfada

Son düzenleme:
Bugün dax uyguladım ancak fotoğraf atmadan olmicak galiba. Şimdiki halimi atıyorum ancak bi sonraki fotoğrafım yaz sonunda olucak

Bugün dax uyguladım. Islak halinin fotoğrafı bu. Bakalım 1 ay sonra nasıl olucak

canım saç uzatırken birbirimize destek olalım benimde okuduysan hüzünlü bir hikayem var

canım saç uzatırken birbirimize destek olalım benimde okuduysan hüzünlü bir hikayem var

Okumadım sanırım canım ama hemen bakıyorum sen hangi bakımları yapıyosun?? Ve inanarak uğraşırsak olucak gör bakk

Kızlar eşimin uzun saç takıntısı vardı saçlarımı kesinlikle kestiremiyordum küçük bebeğimde var bakımı çok zor oluyordu saçlarım artık popoma kadar inmişti eşimle kavga edip o gün gittim kestirdim kuaför bile kesmeyelim sağlıklı çok dedi hatta saçıma neler uyguladığımı sordu ama ben artık bakımından bıktım diye kestirdim şimdide çok pişmanım eğer saçlarınız ışıl ışıl olsun gürleşsin ve çabuk uzasın istiyorsanız benim tavsiyen sadece zeytinyağı ben haftada 1 saçlarıma sadece dipleri ve uçları olmak koşuluyla zaytinyağı sürüp 45 dk kadar bekletip yıkardım ve gerçekten barbi bebek saçı gibi saçlarım vardı sizde mutlaka uygulayın şuan kestirdiğime inanılmaz pişmnım umarım faydasını sizde görürsünüz ..

umarım abla hepimizin saçları uzar bende yapıyorum zeytinyağlı bakımı

Okumadım sanırım canım ama hemen bakıyorum sen hangi bakımları yapıyosun?? Ve inanarak uğraşırsak olucak gör bakk
aynen öyle çok kafama takıyorum ya bakalım nasıl uzayacak dax supergro kullanıyorum şimdi arada bir yılan yağı soğan kürü yapıyorum ve barcelinonun içine evigen bepantane ve bemiks ampul attım şampuanıma da aynı şekilde şu an restorex kullanıuorum revox kullandım ama pek faydalı olmadı, şu an çene hizamda sence 6 ayda ne kadar uzar

Canım kan tahlilleine baktırdın mı hiç? Bi ara ilaç kullandım ben o dönem 4 parmak uzadığına şahit oldum ama şimdi yine yavaşladı ramazandan sonra tekrar baktırmya gitcem istersen sen de bi baktım hem ilaçlar hem de bakımlarla çok daha iyi olur emin ol

Aayy zeytinyağı iyi gelir diyodum ama bu kadar iyi olduğunu düşünmemiştim canım çook sağol tavsiyelerini dikkate alıcam

Bugün ölçtüm bir haftada neredeyse 1 parmak kadar uzama var tam bir parmak denemez ama olsun böyle devam ederse en az 2 3 parmak uzamış olur

Bugün ölçtüm bir haftada neredeyse 1 parmak kadar uzama var tam bir parmak denemez ama olsun böyle devam ederse en az 2 3 parmak uzamış olur
maşallahh dax dışında bir şey yapıyor muydun canım benim neden uzamıyor ya offf neler yapıyorum bütün yağları camdan atasım var ya moralim bozuldu

maşallahh dax dışında bir şey yapıyor muydun canım benim neden uzamıyor ya offf neler yapıyorum bütün yağları camdan atasım var ya moralim bozuldu
Can'ım biraz sabır işi bu benide okursan Banufatih sayfasında oku bak bende ilk başlarda uzamıyor diye çok üzülmüştüm ama uzuyor.

Canım ben hardal kürü ve dax kullanıyorum. Sinameki yapma bence ben de bi ara yapıyodum da çok kuruttu o yüzden bıraktım ama hardal öyle değil. Bide duştan sonra elseve mucizevi yağ pantene argan veya azıcık dax falan sürüyorum. O da çok iyi geliyo. Ben de uzamıyo sanıyodum hala da bakınca farkedilmiyo zaten ama ölçünce farkettim uzadığını. bide biraz sabret en az 1 ay kullanmadan uzama olmaz

hardal kürü uzattı mı ya benim çok azıcık dibi gözüktü o kadar saat başımda kalmasına rağmen bu arada şampuanımın içine sarımsak rendeleyip attım bir de millet 2 ayyda 10 cm uzatmış benim böyle gşderse 1 cm uzanayacak (

Can'ım uzamıyor gibi geliyor ama uzuyorlar.Banada uzamıyor geliyordu.Ama yinede pes etmedim.Bakımlara devam ettim.Şimdi iyi uzadılar.

Can'ım uzamıyor gibi geliyor ama uzuyorlar.Banada uzamıyor geliyordu.Ama yinede pes etmedim.Bakımlara devam ettim.Şimdi iyi uzadılar.
kaç ayda tahminen kaç cm uzadı saçlarınız ve bir de tam olaeak neler yaptınız burdan anlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…