Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun cnm yanık olduğunda soğuk suya tuttuktan sonra madecasol krem var onu sürersen iz kalmaz
geçmiş olsun cnm yanık olduğunda soğuk suya tuttuktan sonra madecasol krem var onu sürersen iz kalmaz
YANIK İZİ GEÇMEZ İNAN ELMA KABUĞUNU DENE İLERDE TEŞEKKÜR EDERSİNmerak ettim acaba bu ilaç hertürlü yanık için kullanılırmı kızım parmağını ütüde yakmıştı bende hemen suyun altına tuttum evde bepanten vardı ondan sürdüm oda işe yaradı ama hala izi var geçermi acaba büyüdükçe:uhm:
selam arkadaşlar,
aranızda yanık izi kalmaması için yapılabilecek birşeyler bilen var mı? senağlama
geçmiş olsun canım yenimi yandı ve neyle yaktın kardeşimin bacağına sıcak çay dökülmüştü ..çok büyüktü ve hiç iz kalmadı domuz yağı sürmüşlerdi......
arkadaslar bundan bi ay önce bende bi kaza gecirdim ve onun sonucu elimi yaktim kizgin yag döküldü elime sürekli doktora gidiyordum ora ilac sürüyorlardi ve tekrar sariyorlardi. en son gittigimde gayet iyi olmus artik sarmamiza gerek yok dediler
kurumustu yara olmaya baslamisti ama simdi hala cok aciyo
durup durup su topluyo patliyo ve kaniyo
izde kalicak diye korkuyorum, ellere cok özen gösteren birisiydim ve basima böyle bisey geldi, gercekten bildiginiz harbi geciren yok eden yada birazda olsa iyi gelen bisey biliyorsaniz lütfen yazin bana. ufak bebisim var onun altini lairken cok zorlaniyorum sürekli kaniyo ve inanilmaz aciyo acisi beynime vuruyo.. simdiden tesekkürler arkadaslar...