Yanik izi kalmamasi icin bilgisi olanlar paylasabilirmi?

Lütfen ölçerseniz ölçüsünü yazar mısınız
Ben de denemek istiyorum
Yüzümdeki güneş lekeleri için
Peki yatarken sürdük diyelim sabah güneş kremi sürerek çıkacağız dimi

Lütfen ölçerseniz ölçüsünü yazar mısınız
Ben de denemek istiyorum
Yüzümdeki güneş lekeleri için
Peki yatarken sürdük diyelim sabah güneş kremi sürerek çıkacağız dimi
Güneş kremini zaten yaz kış kullanın bence.

Ölçeyim yazarım mutlaka.

Son düzenleme:
Güneş kremini zaten yaz kış kullanın bence.

Ölçeyim yazarım mutlaka.
Kudra dünden beri kremi kullanıyorum yanığı hep nemli tutuyor kuruma yapmıyor doğru ilerliyor mu sence ? Kalın kabuk tutmadan silinecek gibi geliyor bana.

Direk nöbetçi eczaneden MADECASSOL krem alınmasını tavsiye ederim ev yöntemi ile buz dışında bi şey uygulamam hiç ben.

Kabuk yumuşadı ama daha atmadı. Sanırım bu bende alerji yaptı yanığımın sağlam yerleri kabardı. Yarın hastaneye gideceğim umarım plastik cerraha alırlar beni. Sıra bulmak mümkün değil
Ayy, ona bişi diyemiyorum tabi. Alerji konusu sakat. Sürme o zaman bence.

Ayy, ona bişi diyemiyorum tabi. Alerji konusu sakat. Sürme o zaman bence.
Cano bugün yüzümü yıkadım yaralar kabuk attı pembe doku cıktı. Balmumu sağlam dokuda alerji yapsada yaralarda çabuk kabuk attırdı. İşe yaradı. 4.gün bugün. Ama ben sarmadım hiç. Sarılıyormuydu onu sormamışım hiç. Umarım sarılmıyordur :) yeni dokuda kremlerle yola devam edicem artık antibiyotikli krem sürdüm şimdilik. Sanırım iz kalmaması için şuan ki süreç önemli demi

Yok sarılmıyor. Bildiğim kadarıyla yanık sarılmaz zaten. Ama sağlıkçı da değilim sonuçta az biliyorum

Kabuk atması iyi bişey bence. Sen dr’un verdiği kremlerle devam et. İyice iyileşince tekrar buna dönersin istersen, iz kalmasın lekeleri açsın diye. Bi de normal beyaz bakkal mumuyla deneyebilirsin belki bal mumu alerji yaptı diyorsan.

Buradaki plastik cerrah 1 ay izne çıkmış. Zaten bende doktordan yana şans yok. Olsa da yanlış ata oynarım bugün bi çılgınlık yapıp ticari taksi tutup 800 tl ye Ağrı'ya gittim plastik cerrah bana sadece antibiyotik krem verdi iz kalması cildine bağlı yapacak bişey yok dedi gönderdi.

Onu ben de verirdim sana olan 800 lirana olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…